Verwijzing in seconden

100% ELEKTRISCH OF DIESEL

De hele familie SpaceTourer eindelijk beschikbaar in 100% elektrisch of Diesel!

New Citroën ë-SpaceTourer 100 % ëlectric en Citroën SpaceTourer bieden beide dezelfde modulaarbaarheid, binnenruimte en rijhulpsystemen. Citroën ë-SpaceTourer is ook beschikbaar in drie lengtes, ideaal om te rijden in de steeds frequentere lage-emissiezones. Aan jou om uit dit volledige gamma het voertuig te kiezen dat het best bij jouw activiteit past.

New Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric is beschikbaar voor bestelling.

IK WIL:

DESIGN

SpaceTourer-Evasion

Zin om er even tussenuit te knijpen? Dan biedt de Citroën SpaceTourer tal van mogelijkheden.

De Citroën SpaceTourer is een karaktervolle bestelwagen die u het leven makkelijk maakt. Hij staat volledig in het teken van vrije tijd met het gezin of onder vrienden en biedt moderne gezinnen een behaaglijke en moduleerbare interieurruimte. Met zijn vloeiende lijnenspel zonder agressieve trekken ademen zijn volumes gemoedsrust en robuustheid.

 

DE AFMETINGEN VAN DE CITROËN SPACETOURER

Lengte

4606 mm


Nuttige lengte

2063/282 mm

Breedte

1920/2204 mm

Hoogte

1905 mm


Nuttige hoogte

1334 mm

Nuttig volume

Liter


Nuttig laadvolume

kg


MTM

2700 kg

IN STAAT OM ELKE UITDAGING HET HOOFD TE BIEDEN

MOOIE VOLUMES

SpaceTourer-Longueurs

De Citroën SpaceTourer is verkrijgbaar in drie lengtes (XS: 4,60 meter, M: 4,95 meter, XL: 5,30 meter), waaronder een compacte versie die haar gelijke niet kent in dit segment en toch plaats biedt aan acht personen.

Wie vindt dat de beste bestelwagens ook de kortste zijn?

 

1,90 METER ONDER DE HEMELBEKLEDING

SpaceTourer-Hauteur

Met de Citroën SpaceTourer kunt u zonder problemen elke ondergrondse parking in.
Zijn geoptimaliseerde afmetingen en draaicirkel maken de Citroën SpaceTourer tot een wendbaar voertuig dat zich even goed in zijn sas voelt op de weg als in de stad.

ONTDEK DE VIDEOREPORTAGE VAN DE CITROËN SPACETOURER

 

Royale lijnen, een krachtige stijl en mooie proporties. De Citroën SpaceTourer is verkrijgbaar in zeven koetswerkkleuren: Perla Nera Zwart, Rich Oak Bruin, Platinium Grijs, Acier Grijs, Tourmaline Oranje, Sable en Banquise Wit.

CITROËN ADVANCED COMFORT

SpaceTourer-Wild

Het ruime interieur van de Citroën SpaceTourer werd uitgedacht met het oog op reizen, zodat elke inzittende een maximaal comfort geniet Lange ritten en reizen maar ook kleine uitstapjes worden zo momenten van ontspanning en gezelligheid.

EENVOUDIGER RIJDEN

 

De uitgekiende plaatsing van het dashboard maakt dat de bestuurder alles binnen handbereik en in zijn gezichtsveld heeft: het instrumentenbord met grafische en moderne wijzerplaten, het 7"-aanraakscherm, de bedieningselementen van de verwarming, de opbergvakken, de toetsen om de zijdelingse schuifdeuren te openen, enz.

Citroën SpaceTourer EENVOUDIGER RIJDEN
Citroën SpaceTourer RUIM INTERIEUR

RUIM INTERIEUR

 

De zetels zijn bekleed met zachte en warme materialen en verzekeren een hoogstaand comfortniveau. De inzittenden op de tweede zetelrij beschikken bovendien over onafhankelijke, verschuifbare zetels met een kantelbare rugleuning, een comforthoofdsteun en armsteunen voor een optimaal welzijn. Zo kunt u met het hele gezin een siësta houden.

TWEEDELIG GLAZEN DAK

Citroën SpaceTourer TWEEDELIG GLAZEN DAK

In de Citroën SpaceTourer genieten alle passagiers van het natuurlijke licht dat naar binnen valt door het glazen dak, dat in twee afzonderlijke delen verduisterd kan worden. Het comfortdak is in het midden voorzien van verschillende luchtblazers met luchtverdelers voor de airconditioning, zoals in een vliegtuig.
's Nachts hult de ledverlichting de passagiersruimte in een harmonieuze sfeer.

HANDENVRIJE ZIJDELINGSE SCHUIFDEUREN

Citroën SpaceTourer HANDENVRIJE ZIJDELINGSE SCHUIFDEUREN

Het volstaat om met uw voet onder de hoek van de achterbumper te bewegen om de auto te ontgrendelen en de zijdeur aan de kant waar u zich bevindt automatisch te openen. Praktisch, ingenieus en uniek. Met dezelfde beweging kunt u de deur bovendien opnieuw sluiten en de auto vergrendelen.

OPENKLAPPENDE KOFFERKLEPRUIT

Citroën SpaceTourer OPENKLAPPENDE KOFFERKLEPRUIT

De Citroën SpaceTourer denkt aan alles. Hij wil vooral uw leven eenvoudiger maken. Met zijn afzonderlijk te openen kofferklepruit kunt u eenvoudig een voorwerp in de kofferruimte plaatsen of eruit nemen wanneer u weinig ruimte achter de auto heeft, of kunt u een kledingstuk of voorwerp van het bagagerek nemen.

UITZONDERLIJKE MODULEERBAARHEID

SpaceTourer-Modularity

De Citroën SpaceTourer past zich aan al uw wensen en toepassingen aan.
    ● Op de tweede en derde rij kunnen de 2/3-1/3-achterbanken afzonderlijk van elkaar verschoven worden om de beenruimte voor de passagiers aan te passen.
    ● Om allerlei soorten voorwerpen te vervoeren kunnen de rugleuningen van elke zetel afzonderlijk neergeklapt worden, inclusief die van de voorpassagier.
    ● Indien nodig kunnen de achterzetels op eenvoudige wijze verwijderd worden, zodat een volledig vlakke laadruimte ontstaat (3.397 liter in de XS tot 4.554 liter in de XL).

Voor maximaal comfort bestaat er ook een versie met 7 zitplaatsen, met 2 afzonderlijke, verschuifbare en omkeerbare zetels in plaats van de 2/3-1/3-achterbank op de 2de rij. En voor de veiligheid van de allerkleinsten zijn alle zitplaatsen achterin voorzien van Isofix-bevestigingspunten.

TECHNOLOGIE

SpaceTourer-Highway

Met functies die elke dag hun nut bewijzen, zoals het handenvrij openen en starten (AMDL), het head-up display, de adaptieve snelheidsregelaar en de actieve noodremhulp, biedt de Citroën SpaceTourer in het totaal zestien veiligheids- en rijhulpsystemen om wegen en steden zonder stress te doorkruisen.

CONNECT PLAY

CONNECT PLAY

Met Connect Play wordt muziek van uw smartphone beluisteren een fluitje van een cent. Uw compatibele apps verschijnen op de 7”-aanraaktablet van uw wagen. 
Connect Play werkt met Apple CarPlay™en  Android Auto.

CONNECT NAV

CONNECT NAV

Citroën Connect Nav is het geconnecteerde, realtime 3D-navigatiesysteem met aanraakscherm en laat zich bedienen met spraakherkenning of via het 7"-aanraakscherm. Citroën Connect Nav werkt samen met geconnecteerde diensten zoals TomTom Traffic, en biedt zo ook realtime verkeersinformatie, lokalisatiediensten, brandstofprijzen van tankstations en prijzen van parkeerterreinen. De optie Gevarenzones waarschuwt u onderweg voor gevarenzones en zones waar veel ongevallen gebeuren.

CONNECT ASSIST

CONNECT ASSIST

Assistance: Gelokaliseerde bijstandsoproep in geval van panne:

  • 24u/24 7d/7: pechverhelping en wegslepen van het voertuig. Verzekeren van de mobiliteit van de passagiers.
    SOS: Automatische noodoproep in geval van een ongeval waarbij de airbags zich ontplooien:
  • Geolokalisatie van de wagen, noodoproep naar de hulpdiensten verstuurd door Citroën
  • Manuele noodoproep ingeval van medische urgentie

TECHNOLOGIË

SpaceTourer-RoadTrip


Citroën Spacetourer biedt 15 veiligheids- en rijhulpsystemen aan die uw ritten in en buiten de stad rustiger maken, met dagelijkse nuttige functies zoals handenvrije toegang en starten, head-up display in kleur, adaptieve snelheidsregelaar en Active safety brake.

15 Rijhulpsystemen

MOTOREN

100% ELEKTRISCH OF DIESEL

Citroën Spacetourer Motoren

New Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric biedt twee batterijvermogens en twee rijbereikniveaus:

• Tot 230 km in WLTP cyclus - Beschikbaar op de XS, M, XL modellen uitgerust met een 50 kWh batterij
• Tot 330 km in WLTP cyclus - Beschikbaar op de M en XL modellen uitgerust met een 75 kWh batterij
• Tot 80% opladen in 30 minuten* voor een batterijvermogen tot 350 km

De batterij heeft een garantie van 8 jaar of 160,000 km voor 70% van het laadvermogen.
* 100 kW openbaar laden.

Citroën Spacetourer Motoren

Citroën SpaceTourer is equipped with:
● BlueHDi diesel technology which reduces nitrogen oxide (NOX) emissions while reducing CO2 emissions and fuel consumption.
● Running gear which, whatever the road conditions, provide good guidance precision while maintaining very good driving comfort.
● From the latest generation of EAT8 8-speed automatic gearbox for smooth shifts and controlled emissions.

DE AUTOMATISCHE EAT8-VERSNELLINGSBAK

 

Deze versnellingsbak, die beschikbaar is op de BlueHDi 120 en 180 S&S diesel, verenigt rijplezier met uitstekende milieucijfers. Dankzij de Quickshift-technologie verzekert hij snelle en vloeiende schakelovergangen die een erg hoog niveau van dynamiek en rijplezier verzekeren, zowel op grote wegen als in de stad. Door de schakeltoerentallen te optimaliseren, schroeft de EAT8-automaat het verbruik en de CO2-uitstoot terug tot een van de laagste niveaus in deze klasse.

Citroën Spacetourer  AUTOMATISCHE EAT8-VERSNELLINGSBAK

OVERNAMEDIENST VAN JE VORIGE WAGEN

spacetourer_reprise_nl

klantenreviews Citroën SpaceTourer

De klantenreviews van de Citroën SpaceTourer

"Veel ruimte voor iedereen wie mee wil. Kinderen, ouders, hond, kampeergerief, ... Alles past perfect in deze comfortabele auto."

Lien B. 16.05.2019
AANBIEDING CITROËN SPACETOURER

AANBIEDING CITROËN SPACETOURER

50% van de opties aangeboden(6)

vanaf
35.400 €(8)
Top