Bekijk de inhoud

OM UW CITROËN Ë-SPACETOURER CONFIGURATIE TE STARTEN, KIES EEN SILHOUET:

Configureer je new Citroën ë-Spacetourer of Citroën Spacetourer
Citroën SpaceTourer is beschikbaar in dieselversie maar ook 100% elektrisch met New Citroën ë-SpaceTourer. Configureer je thermische of elektrische van, van de lengte over de kleur tot de uitrustingen, en rij met een gerust gemoed.
De beschikbare afwerkingen en afmetingen
New Citroën ë-SpaceTourer en Citroën Spacetourer zijn alletwee aangeboden in de maten XS, M of XL met de afwerkingen Feel en Shine. Kies je afwerking in functie van je behoeften en profiteer van de uitrustingen die hij jou aanbiedt.
Keuze van de motorisaties voor new Citroën ë-Spacetourer
Wat de motor betreft, is New Citroën ë-SpaceTourer uitgerust met een elektrische batterij van 50 of 75 kWh met een automatische versnellingsbak. Zijn rijbereik kan oplopen tot 330 km voor de batterij van 75 kWh en in 30 minuten is hij tot 80% opgeladen. Voor de thermische versie kan je kiezen tussen een 145 of een 180 S &S BlueHDi dieselmotor, en tussen een manuele of een automatische versnellingsbak.
Interieur- en exterieurdesign
Kies de kleur van je familievan uit een brede waaier aan uitgesproken kleuren: Banquise Wit, Perla Nera Zwart, Platinium Grijs, Acier Grijs, Rich Oak Bruin en Sable. Laat je binnenin verleiden door de eenvoud van de Graphite stof, die even aangenaam als praktisch is.
Afmetingen van new Citroën ë-Spacetourer
New Citroën ë-SpaceTourer en Citroën Spacetourer worden je aangeboden in drie lengtes (XS: 4,60m, M: 4,95m, XL: 5,30m). De familiale van heeft een lengte van 4956mm tot 5306mm, een breedte van 1920 tot 2204 mm en een hoogte van 1890 mm. Hij biedt een maximaal nuttig laadvolume van 4 554 L dankzij de neerklapbare stoelen en een compromisloze modulariteit dankzij de zitbanken in 2/3-1/3.
Beschikbare uitrustingen en accessoires

New Citroën ë-SpaceTourer biedt je de apps MyCtroën en Free2Move aan om je dagelijks te begeleiden. Talloze uitrustingen voor je veiligheid en comfort zijn standaard beschikbaar op Nieuwe Citroën ë-SpaceTourer en Citroën Spacetourer, die je in functie van je wensen en behoeften verder kan uitbreiden met optionele uitrustingen en accessoires.