Bekijk de inhoud

HET ONDERHOUD VAN UW WAGEN MET VERBRANDINGSMOTOR

Wilt u langdurig genieten van uw wagen? Vergeet dan niet om hem regelmatig te onderhouden! In uw onderhoudsboekje van Citroën vindt u alle uit te voeren revisies, evenals het interval waarmee elke interventie moet worden uitgevoerd. De toepassing van de constructeursgarantie is deels afhankelijk van de correcte uitvoering van deze periodieke revisies.

Om u het leven makkelijker te maken, wordt uw onderhoudsboekje gedigitaliseerd! De My Citroën-app herinnert u tijdig aan de voorgeschreven onderhoudsbeurten en helpt u om ze op een eenvoudige en efficiënte manier voor te bereiden.

PROFITEER VAN DE ONDERHOUDSFORFAITS

Zoals u weet, kan een regelmatig onderhoud van uw wagen eventuele defecten voorkomen.

Verzeker u dus van de competentie, knowhow en technologie van het Citroën-netwerk om uw wagen te verzorgen conform zijn technische eigenschappen.

Zo biedt Citroën u exclusieve en voordelige onderhoudsforfaits: voorgeschreven onderhoud, olieverversing, remmen, airconditioning, enz. Dankzij die forfaits voor onderdelen en werkuren houdt u uw autobudget onder controle .

ONLINE AFSPRAKEN EN PRIJSOPGAVEN

Om vooraf te weten hoeveel de uit te voeren onderhoudsbeurten aan uw wagen zullen kosten, kunt u online een offerte aanvragen. Olieverversing, remmen, airconditioning, enz. U kunt het geraamde bedrag van de interventie berekenen, ongeacht het model van uw wagen.

Ook kunt u vanaf uw smartphone of computer een afspraak maken in een ‘erkende’ werkplaats naar keuze. Bespaar tijd, profiteer van specifieke promoties en kies het tijdslot dat bij u past, en dat alles in slechts enkele klikken!

HYBRIDE/ELEKTRISCH: WELKE ONDERHOUDSBEURTEN?

Proficiat met de aankoop van uw oplaadbare hybridewagen of zuiver elektrische auto van Citroën. Met de technologische expertise van Citroën zit u altijd goed. Het netwerk van de constructeur beheerst namelijk als geen ander de naverkoopdiensten die de allernieuwste motoren nodig hebben.