Bekijk de inhoud

BERLINE-GAMMA VAN CITROËN

Met het gamma Citroën Berlines, reis je in eerste klasse tijdens al je dagelijkse verplaatsingen en je lange ritten. Tijdloze silhouetten, krachtige lijnen, verfijnde interieurs, technologie en rijplezier …

Ontdek alle elegantie en verfijning van het gamma compacte berlines van Citroën, benzine, diesel, elektrisch vijfdeurs zonder toe te geven op je veiligheid, rijervaring en rijplezier.

CITROËN C5 X

Uniek in zijn genre, slaagt Citroën C5 X erin de elegantie van de berlinewagen en zijn lange motorkap te verenigen met de dynamiek van de break met zijn grote koffer en de verhoogde positie van de SUV dankzij zijn wielen met grote diameter. Deze berline vijfdeurs zal je dagelijks begeleiden.

CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

Naast de benzineversie is Citroën C5 X ook beschikbaar als Plug-In Hybrid, een aanbod op maat van alle vormen van gebruik, zowel voor het dagelijkse als het onverwachte, zonder beperkingen en in alle vrijheid. Citroën C5 X Plug-In Hybrid biedt een technologische en moderne elektrische mobiliteit, ten dienste van het comfort en van een veelzijdig gebruik: de mobiliteit en de ë-Comfortklasse. Citroën C5 X Plug-In Hybrid laat profiteren van de ecobonus en van de conversiepremie.

CITROËN C4

In 2020 zet Citroën zijn elektrisch offensief verder met ë-C4 Electric en C4: een nieuwe fase in het Citroën design, uitzonderlijk comfort aan boord en de keuze tussen: elektrisch, benzine of Diesel.
ë-C4 Electric en C4 zijn de waardige erfgenamen van 92 jaar van compacte Citroën berlines. 

CITROËN Ë-C4 ELECTRIC

De Citroën ë-C4 Electric maakt het mogelijk om dagelijks volledig elektrisch te rijden, perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld, in alle rust, zoals in een cocon: alle externe spanningen worden gefilterd. De stille werking, de soepelheid van de beweging van de wagen, het rijplezier, de vlotte vering, de zachtheid van de Advanced Comfort®-stoelen, de afwezigheid van trillingen aan boord, de ergonomie en het gebruiksgemak.