Bekijk de inhoud
Philosophie

CITROËN INSPIRED BY YOU

Al sinds 1919 geven we blijk van durf en creativiteit met een enkel doel voor ogen: de auto democratiseren om uw dagelijks leven te verbeteren door ons te laten inspireren door uw verwachtingen. Als een populair merk in de edele zin van het woord innoveert Citroën terwijl het tegelijk trouw blijft aan zijn DNA. Inspiratie van de allereerste auto tot de Ami. Een zuiver elektrisch en toegankelijk object dat opnieuw een revolutie teweegbrengt in onze visie op mobiliteit.

EEN UNIEK EN GEDURFD DESIGN

Het design van Citroën-wagens onderscheidt zich van bij de eerste aanblik. Het combineert op harmonieuze wijze ‘singulariteit en eenvoud’ om het met de woorden van Pierre Leclercq, stijldirecteur van het merk, te zeggen. Tussen de verwijzingen naar iconische modellen en de wil om nieuwe ervaringen te creëren, biedt Citroën voortdurend unieke wagens aan.

PERSONALISERING OP MAAT

Omdat we luisteren naar uw verwachtingen, bieden onze wagens talrijke personaliseringsmogelijkheden. Citroën stelt u in staat om een wagen te ontwerpen die bij u past en die uw karakter uitdraagt. Zo kunt u kiezen uit een breed gamma koetswerkkleuren of tweekleurige afwerkingen, aangevuld met exclusieve Color Packs. De interieursferen bieden ook een brede waaier aan personaliseringsmogelijkheden voor een wagen met een ongeëvenaarde stijl die bij u past.

HET CITROËN ADVANCED COMFORT® PROGRAMMA

Sinds het merk in 1919 werd opgericht, geeft Citroën zijn wagens een eersteklas comfortpeil. Dat unieke handelsmerk komt vandaag de dag tot uiting in de vier grote innovatiepijlers van het Citroën Advanced Comfort®-programma: coconeffect, functionaliteit, soepelheid en sereniteit.

NUTTIGE TECHNOLOGIE

Citroën rust zijn wagens uit met tal van rijhulptechnologieën, en dat allemaal ten dienste van de veiligheid en het comfort. Het merk biedt ook geconnecteerde diensten voor eenvoudigere en veiligere ritten. Op motorvlak wordt het Citroën-gamma regelmatig uitgebreid met zuiver elektrische auto’s en oplaadbare hybridewagens.

UW MENING INTERESSEERT ONS

Deel uw mening online en in alle transparantie via de Citroën Advisor, of ze nu onze verkooppunten en werkplaatsen of onze wagens en verkopers betreft. Wij luisteren naar u.