Bekijk de inhoud

HONDERD JAAR KNOWHOW

Al meer dan 100 jaar zet Citroën zich in om je het beste op het gebied van autokennis aan te bieden. Onze gepassioneerde experts van het netwerk verzorgen al het nodige onderhoud, inclusief onderdelen en werkuren.  Voor het onderhoud van je auto biedt het merk je ook een aanbod dat is afgestemd op de reserveonderdelen die in het Citroën-netwerk worden gebruikt.

DE EXPERTISE VAN CITROËN

Revisieforfaits op maat

Omdat de voertuigen geen geheimen hebben voor de experts van het Citroën-netwerk, kunt u er zeker van zijn dat uw wagen goed wordt onderhouden in de werkplaatsen van het merk. Pluk de vruchten van een uitgebreid onderhoudsprogramma tegen de beste prijs en wees zeker van een maximale veiligheid. Naargelang de leeftijd van uw wagen bieden de experts van Citroën u forfaits op maat van uw behoeften.

De Citroën origine-forfaits

De 'Citroën Origine’-forfaits worden uitgewerkt op basis van MOPAR, de originele onderdelen van Citroën. Zo garandeert het merk niet alleen de zekerheid en het comfort bij de revisie van uw wagen, maar bepaalt het ook normen op het vlak van kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur die vergelijkbaar zijn met de normen voor onderdelen die in de fabriek werden gebruikt om uw wagen te bouwen. Beschik over een all-inaanbod inclusief werkuren en MOPAR, de originele onderdelen van Citroën met 1 jaar garantie.

De Citroën-voordeelforfaits

Als uw wagen ouder is dan drie jaar, wilt u misschien liever een goedkopere revisie? De ‘Citroën Avantage’-forfaits werden ontwikkeld op basis van EUROREPAR-multimerkonderdelen die de Citroën-ingenieurs hebben geselecteerd en gevalideerd voor wagens vanaf drie jaar. Met deze forfaits kunt u uw budget onder controle houden. Merk op dat de Eurorepar-onderdelen twee jaar garantie genieten in het hele netwerk van erkende Citroën-herstellers.

EEN UITGEBREID GAMMA WISSELSTUKKEN

Een selectie van wisselstukken

Het Citroën-netwerk biedt je een ruime keuze aan reserveonderdelen voor je wagen. Van originele Citroën Mopar-onderdelen tot onderdelen van verschillende Eurorepar-merken, van SUSTAINera-onderdelen uit de circulaire economie en tweedehands onderdelen tot herstellingen van uitrustingen... onze experts schikken zich naar je behoeften en proberen de beste oplossing te vinden om je budget onder controle te houden.

MOPAR, de originele onderdelen van Citroën

Wees even veeleisend voor het onderhoud van uw Citroën als bij de aankoop: kies MOPAR, de originele onderdelen van Citroën die vanaf het ontwerp van uw wagen werden ontwikkeld. MOPAR, de originele onderdelen van Citroën worden stuk voor stuk getest door experts (betrouwbaarheid, weerstand, uithoudingsvermogen en specifieke tests voor de betrokken onderdelen, zoals crashtests) en zijn vervaardigd volgens hetzelfde lastenboek als voor de wagens zelf. U kan met een gerust gemoed rijden!

Deze onderdelen worden verspreid over het hele Citroën-netwerk, overal ter wereld.

Multimerkonderdelen

Goedkopere wisselstukken voor uw Citroën: het kan! Eurorepar-multimerkonderdelen dringen de onderhoudskosten voor auto's ouder dan drie jaar terug. Ze zijn gecontroleerd door onze experts, genieten twee jaar garantie en zijn verkrijgbaar bij alle erkende herstellers. Het volledige gamma omvat maar liefst 12.000 onderdeelnummers.

ORIGINELE CITROËN-ONDERDELEN, BEKEND ONDER DE NAAM MOPAR

Stel voor het onderhoud van je Citroën even hoge eisen als toen je hem kocht: kies voor de originele onderdelen, ontwikkeld op basis van het ontwerp van je wagen. De originele Citroën-onderdelen, bekend onder de naam MOPAR, zijn stuk voor stuk getest door deskundigen (op betrouwbaarheid, weerstand, duurzaamheid en specifieke tests met betrekking tot de bewuste onderdelen, zoals botsproeven).

Multimerkonderdelen

 

DE COMBINATIE VAN KWALITEIT, PRIJS EN PRESTATIES

 

 

Goedkopere wisselstukken voor uw Citroën: het kan! Eurorepar-multimerkonderdelen dringen de onderhoudskosten voor auto’s ouder dan drie jaar terug. Ze zijn gecontroleerd door onze experts, genieten twee jaar garantie en zijn verkrijgbaar bij alle erkende herstellers. Het volledige gamma omvat maar liefst 12.000 onderdeelnummers. 

 

ONDERDELEN VAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE

Citroën biedt een gamma SUSTAINera Onderdelen & Accessoires aan om je wagen te onderhouden en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Daarom hanteert Citroën een strategie die gebaseerd is op de 4 R'en:​

  • Reman (gereviseerde onderdelen);​

  • Repair (gerepareerde onderdelen);​

  • Reuse (hergebruikte onderdelen;​

  • Recycle (gerecycleerde onderdelen).

Reservewielen

Het reservewiel wordt een accessoire

Het reservewiel is nu verkrijgbaar als accessoire. Om je verder op weg te helpen, biedt Citroën je een reservewielpakket aan, een all-inclusive prijs voor onderdelen en werkuren.

Op sommige wagens, zoals de Nieuwe Citroën C3, moet je bij de aankoop van je wagen de optie van een vooraf ingesteld reservewiel kiezen.

Welke wielen kiezen na een lekke band?

De bandentechnologie innoveert voortdurend en biedt oplossingen om een einde te maken aan het ongemak van een lekke band. Tegenwoordig zijn er banden met RUNFLAT- en SEALANT-technologieën die veiligheid en gemak brengen voor bestuurders. Vraag je plaatselijke verdeler om meer informatie.

CITROËN ACCESSOIRES

Rust uw Citroën zo goed mogelijk uit in functie van zijn gebruik met een brede waaier aan accessoires. Maak uw keuze uit een gamma met meer dan 2.500 onderdeelnummers, waaronder transportoplossingen (dakkoffers, trekhaken, enz.) en veiligheids- en comfortvoorzieningen. U vindt deze accessoires in het netwerk of rechtstreeks online in onze accessoireshop.