Bekijk de inhoud

HONDERD JAAR KNOWHOW

Al meer dan 100 jaar engageert Citroën zich om u de beste autoknowhow aan te bieden. De gepassioneerde experts van ons netwerk bieden revisies op maat van al uw behoeften, inclusief onderdelen en werkuren. Om uw wagen te onderhouden, stelt het merk u ook een aanbod ter beschikking dat is aangepast aan de wisselstukken die in het Citroën-netwerk worden gebruikt.

DE EXPERTISE VAN CITROËN

Revisieforfaits op maat

Omdat de voertuigen geen geheimen hebben voor de experts van het Citroën-netwerk, kunt u er zeker van zijn dat uw wagen goed wordt onderhouden in de werkplaatsen van het merk. Pluk de vruchten van een uitgebreid onderhoudsprogramma tegen de beste prijs en wees zeker van een maximale veiligheid. Naargelang de leeftijd van uw wagen bieden de experts van Citroën u forfaits op maat van uw behoeften.

De Citroën origine-forfaits

De 'Citroën Origine’-forfaits worden uitgewerkt op basis van originele Citroën-onderdelen. Zo garandeert het merk niet alleen de zekerheid en het comfort bij de revisie van uw wagen, maar bepaalt het ook normen op het vlak van kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur die vergelijkbaar zijn met de normen voor onderdelen die in de fabriek werden gebruikt om uw wagen te bouwen. Beschik over een all-inaanbod inclusief werkuren en originele onderdelen met 1 jaar garantie.

De Citroën-voordeelforfaits

Als uw wagen ouder is dan drie jaar, wilt u misschien liever een goedkopere revisie? De ‘Citroën Avantage’-forfaits werden ontwikkeld op basis van EUROREPAR-multimerkonderdelen die de Citroën-ingenieurs hebben geselecteerd en gevalideerd voor wagens vanaf drie jaar. Met deze forfaits kunt u uw budget onder controle houden. Merk op dat de Eurorepar-onderdelen twee jaar garantie genieten in het hele netwerk van erkende Citroën-herstellers.

EEN UITGEBREID GAMMA WISSELSTUKKEN

Een selectie van wisselstukken

Het Citroën-netwerk biedt u een ruime keuze aan wisselstukken voor uw wagen. Met originele onderdelen, multimerkonderdelen, tweedehandsonderdelen of materiaalreparaties passen de experts zich aan uw wensen aan en proberen ze de beste oplossing te vinden om uw budget onder controle te houden.

Originele onderdelen

Wees even veeleisend voor het onderhoud van uw Citroën als bij de aankoop: kies originele onderdelen die vanaf het ontwerp van uw wagen werden ontwikkeld. Originele Citroën-onderdelen worden stuk voor stuk getest door experts (betrouwbaarheid, weerstand, uithoudingsvermogen en specifieke tests voor de betrokken onderdelen, zoals crashtests) en zijn vervaardigd volgens hetzelfde lastenboek als voor de wagens zelf. U kan met een gerust gemoed rijden!

Deze onderdelen worden verspreid over het hele Citroën-netwerk, overal ter wereld.

Multimerkonderdelen

Goedkopere wisselstukken voor uw Citroën: het kan! Eurorepar-multimerkonderdelen dringen de onderhoudskosten voor auto's ouder dan drie jaar terug. Ze zijn gecontroleerd door onze experts, genieten twee jaar garantie en zijn verkrijgbaar bij alle erkende herstellers. Het volledige gamma omvat maar liefst 12.000 onderdeelnummers.

Gereviseerde onderdelen

Geef onderdelen een tweede leven (zelfs de motor!) en draag zo bij tot het behoud van het milieu: dat kan dankzij de standaardomruiling. Slijtageonderdelen van herstellers worden gereviseerd volgens een strikt proces en dezelfde eisen die gelden voor originele onderdelen.

Citroën biedt u een ruim gamma gereviseerde, gerepareerde of tweedehandse onderdelen, altijd met garantie! Bespaar tot 40% in vergelijking met een nieuw onderdeel.

Tweedehandse onderdelen

Om de prijs van het onderhoud te verlagen, kan uw garage u een offerte aanbieden op basis van tweedehandse onderdelen. Zo verlaagt u de prijs van uw onderdelen met maar liefst 50% in vergelijking met nieuwe onderdelen! Een goedkopere en kwaliteitsvolle herstelling. Deze onderdelen werden geselecteerd bij gerenommeerde partners en zijn gegarandeerd in uitstekende staat, waardoor ze rechtstreeks kunnen worden hergebruikt op uw wagen.

CITROËN ACCESSOIRES

Rust uw Citroën zo goed mogelijk uit in functie van zijn gebruik met een brede waaier aan accessoires. Maak uw keuze uit een gamma met meer dan 2.500 onderdeelnummers, waaronder transportoplossingen (dakkoffers, trekhaken, enz.) en veiligheids- en comfortvoorzieningen. U vindt deze accessoires in het netwerk of rechtstreeks online in onze accessoireshop.