Bekijk de inhoud

DE DIENSTEN VAN DE CITROËN-WERKPLAATSEN

De werkplaatsen van Citroën bieden je niet gewoon een eenvoudige routinecontrole, maar een echte onderhoudservaring. Met meer dan 2.000 erkende herstellers in heel Frankrijk biedt het Citroën-netwerk je tal van diensten om jouw dagelijkse leven te vereenvoudigen. Onderhoud, forfaits op maat van jouw behoeften en budget, specifieke diensten en vereenvoudigde procedures om in alle veiligheid van de weg te genieten.

ONDERHOUD MADE IN CITROËN

Profiteer in de Citroën-werkplaatsen van de expertise van de professionals van het merk. Dankzij My Citroën word je gewaarschuwd wanneer het tijd is om jouw voorgeschreven revisie of onderhoud te laten uitvoeren, zoals vermeld in jouw elektronisch onderhoudsboekje.

De teams van het netwerk stellen je een snel en preventief all-inclusive onderhoudsplan voor.

Maak in enkele klikken een afspraak en vraag online een prijsopgave aan om de kosten in te schatten.

Je kan ook je technische voorcontrole laten uitvoeren of het hele jaar door genieten van de aangeboden forfaits.

Met Citroën ga je in alle sereniteit de weg op!

FORFAITS VOOR AL UW BEHOEFTEN

Om je het beste onderhoud voor jouw wagen te garanderen, bieden de werkplaatsen van Citroën all-inforfaits inclusief onderdelen en werkuren. Van eenvoudige revisies en oliewissels over technische prekeuringen, ruitenwissers of voorruiten, het merk past zich aan jouw behoeften aan.

Om je de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, zijn er twee soorten forfaits beschikbaar:

  • De ‘Origine’-forfaits, die worden uitgewerkt op basis van originele Citroën-onderdelen, garanderen zekerheid en comfort bij het onderhoud van jouw wagen.
  • De ‘Avantage’-forfaits werden ontwikkeld op basis van multimerkonderdelen die door Citroën-ingenieurs zijn geselecteerd en gevalideerd voor wagens vanaf drie jaar.

EXCLUSIEVE DIENSTEN BIJ CITROËN

Om aan uw behoeften te voldoen, heeft Citroën exclusieve diensten ontwikkeld om uw onderhoud te vergemakkelijken. Gerichte diensten zoals snel onderhoud (Citroën Service Express), Videocheck, nieuwe betaaloplossingen, enz.

Aarzel niet langer en probeer deze nieuwe diensten om onderhoudsbeurten nog gemakkelijker te maken.

EEN NIEUWE ERVARING MET MY CITROEN

Met de app My Citroën, die beschikbaar is in de App Store en Google Play, kan je genieten van diverse diensten om de onderhoudservaring van jouw Citroën zo aangenaam mogelijk te maken. Zo word je geïnformeerd over de intervallen van de onderhoudsbeurten aan jouw Citroën, kan je online een afspraak maken en een offerte krijgen bij jouw favoriete werkplaats, zonder dat je jouw woning hoeft te verlaten. Ontdek naast dit voordeel ook de aanbiedingen van Citroën en partners, vip-uitnodigingen en testritten in avant-première… Geen excuus meer: download de app nu!

 

DE NAVERKOOPAANBIEDINGEN

Ontdek de naverkoopaanbiedingen van het Citroën-netwerk