Bekijk de inhoud
Free2move Rent

FREE2MOVE RENT

DE OPLOSSING VOOR KORTETERMIJNVERHUUR VAN CITROËN EN FREE2MOVE

Zin in een spontaan weekendje weg of in een vakantie met het gezin? Free2move Rent voorziet in al je huurbehoeften in het stadscentrum, rond treinstations of vlak bij internationale luchthavens. Geniet van de Free2move Rent-oplossing en huur je Citroën voor een duur van 1 dag tot 1 maand.

100% FLEXIBELE KORTETERMIJNVERHUUR MET RENT

20.000 BESCHIKBARE VOERTUIGEN IN EUROPA

24/7

Kies volledig zelfstandig en zonder te wachten aan de balie, uit een selectie van voertuigen die 24/7 beschikbaar zijn. Met de 24/7 service kan je met je smartphone op elk moment je huurwagen boeken, openen, starten en daarna je huur beëindigen.
 

MEER DAN 170 LANDEN

Wil je een Citroën-voertuig huren voor een reis naar het buitenland? Boek in meer dan 170 landen het model dat voor jou geschikt is.
 

VERZEKERING

Geniet van onze aanvullende verzekering en 24-uurs bijstand voor voertuigen en personen voor een maximale dekking en gemoedsrust.
 

3 BESTUURDERS

In je huurcontract zijn drie bestuurders inbegrepen.
 

ONZE FREE2MOVE RENT-AANBIEDING

Met de code F2M4CITROEN geven Citroën en Free2move je 30 € korting op je volgende drie autohuren voor een  dag, week of maand. Download de Free2move-app in de AppStore of Google Play.

DE VOORDELEN VAN FREE2MOVE RENT

Free2move Rent biedt:

  • een contract waarin drie bestuurders inbegrepen zijn, zonder extra kosten;
  • recente en regelmatig onderhouden voertuigen;
  • een 100% gedigitaliseerd traject;
  • een 24/7 service waarmee je op elk moment vanaf je smartphone je voertuig kunt reserveren, openen, starten en inleveren.

EEN BREED AANBOD AAN BESCHIKBARE VOERTUIGEN

JE CITROËN IN MINDER DAN 24 UUR

Kies uit een breed aanbod van Citroën-voertuigen die binnen 24 uur beschikbaar zijn, waaronder stadsauto's, gezinswagens, SUV's en bedrijfsvoertuigen.

Free2move Rent voorziet in al je huurbehoeften in het stadscentrum, rond treinstations of vlak bij internationale luchthavens. 

Free2move Rent stelt meer dan 5.000 voertuigen ter beschikking bij meer dan 400 concessiehouders over heel Frankrijk, en 20.000 voertuigen binnen  Europa.