Bekijk de inhoud

CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC

Sinds 1996 is de Citroën Berlingo de referentie in ludospaces. Als derde generatie biedt de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric een innovatief en gedurfd antwoord op het vlak van design, veelzijdigheid, functionaliteit en comfort.

PARTNER VOOR UW ACTIVITEITEN

Elektrisch rijplezier

De batterij van de Citroën ë-Berlingo Electric bevordert de bewegingsvrijheid dankzij zijn rijbereik tot 280 km (WLTP-cyclus). Zijn elektromotor levert een vermogen van 100 kW, wat overeenkomt met 136 pk, en laat een snelheid van 130 km/u zonder lawaai en trillingen toe.

De ultramoduleerbare gezinswagen

De Nieuwe Citroën Berlingo Electric heeft alle argumenten om gezinnen aan te spreken die houden van sportieve activiteiten, maar ook van vrijetijdsbesteding in de open lucht. De achterzetels kunnen samen of afzonderlijk worden verschoven en weggeklapt en geven de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric een uitzonderlijke moduleerbaarheid. Zo ontstaat een vlakke vloer.

ONZE AANBIEDINGEN VOOR DE CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC

UITGESPROKEN PERSOONLIJKHEID

Veelzijdig en ruim

Met zijn hoge en korte motorkap en expressieve neus heeft de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric een dynamisch design dat nog wordt benadrukt door zijn dakstangen. Modern en speels, met vloeiende lijnen die ook voor een echte frisse wind zorgen. hij is verkrijgbaar in 2 lengtes, M en XL, die plaats bieden aan maximaal 7 passagiers.

GEZELLIG INTERIEUR

Ontworpen voor uw welzijn

De Citroën ë-Berlingo Electric werd op ingenieuze wijze ontworpen om een perfect comfort aan boord te verzekeren. Binnenin straalt hij een echt gevoel van sereniteit uit, dankzij de zachte en warme materialen, maar ook een gevoel van functionaliteit dankzij zijn moduleerbaarheid en zijn talloze handige opbergvakken.

CITROËN CARE

 

 

VEILIGHEIDS- EN HULPAPPARATUUR VOOR DE BESTUURDER
De Citroën ë-Berlingo Electric is uitgerust met een reeks praktische technologieën die de veiligheid verbeteren en tegelijk het rijcomfort verhogen.

GECONNECTEERDE SERVICES

255_Security

MY CITROËN ASSIST

Deze technologie is een dienst voor noodoproepen en bijstand op de weg die de geschikte hulpdiensten stuurt indien nodig.
257_Connect_Nav

MY CITROËN DRIVE

Het navigatiesysteem levert informatie over het verkeer, de locatie van tankstations en parkings.
256_Connect_Play

MY CITROËN PLAY

Dit systeem is compatibel met Android Auto en Apple CarPlay™ en geeft de compatibele apps van uw smartphone weer op de aanraaktablet.

HEEFT U VRAGEN OVER DE CITROËN Ë-BERLINGO?

Een ë-lovers ambassadeur kan u antwoorden

Twijfel je nog om over te schakelen op elektrificatie? Onze ë-liefhebbers kunnen je daarbij helpen. Net als jij zijn ze erg milieubewust. Net als jij stelden ze zichzelf veel vragen over zo'n overstap. Vandaag begeleiden ze je maar wat graag in de energietransitie. Hoe ze dat doen? Door hun ervaringen te delen via de Citroën ë-Lovers community. Profiteer ervan.

ADVISOR KLANTENFEEDBACK OVER DE Ë-BERLINGO ELECTRIC

KLANTEN-REVIEWS

NOS CLIENTS EN VIDÉO
 

SUR LES RÉSEAUX SOCIAUX

    KLEUREN
  • Metallic Copper
  • Sable
  • Blanc Banquise
  • Gris Acier
  • Gris Platinum
  • Noir Onyx
  • Deep Blue
Vooraanzicht
Achteraanzicht
 AFTEMINGEN

ELEKTROMOTOR

Directe versnellingsbak

. Elektromotor met 136 pk (100 kW) en directe automatische versnellingsbak;

. Tot 80% opgeladen in 30 minuten* voor een rijbereik tot 280 km volgens de WLTP-cyclus;

. Batterijcapaciteit van 50 kWh, waarvan 70 procent 8 jaar of 160.000 km lang gegarandeerd wordt.

* Openbaar laden 100 kW.