Bekijk de inhoud

 

 

 

CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC

Vanaf 319€/maand (i) "Representatief voorbeeld van het product StretchFin Plus, lening op afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing (met optionele voorschot), met een looptijd van 60 maanden aan een JKP van 4,99%. Contante prijs : 22.800,00 € , voorschot van 3.971,27 €, te financieren bedrag van 18.828,73 €. Terugbetaling in 59 maandaflossingen van 249,00 € en een laatste verhoogde maandaflossing van 7.980,00 €, totaal verschuldigd bedrag door de consument : 22.147,06 €. Kosten in het totaalbedrag van het krediet inbegrepen: 0 €. Vaste jaarlijkse debetrentevoet van 4,99%. Aanbieding geldig van 01-06-2024 tot en met 30-06-2024. Illustratief voorbeeld van het product StretchFin Plus, lening op afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing, met een looptijd van 60 maanden aan JKP 4,99% voor een New e-Berlingo Taille M 50 kW/h (136ch) PLUS. Contante prijs : 36.475,00 € , optionele voorschot van 9.763,97 € en te financieren bedrag van 26.711,03 €, 59 maandaflossingen van 319,00 € en een laatste verhoogde maandaflossing van 12.766,25 €, totaal verschuldigd bedrag door de consument (per definitie zonder voorschot) : 31.587,25 €. Aanbieding geldig van 01-06-2024 tot en met 30-06-2024. StretchFin Plus is een voorstel van lening op afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing opgemaakt door Stellantis Financial Services Belux N.V. (lener), Bourgetlaan 20-1 te 1130 Brussel, België, RPR: Brussel, KBO nr.: 0417.159.386, IBAN: BE86 3100 0100 5250, BIC: BBRU BE BB, tel.: +32 (0)2/370 77 11, e-mailadres: services4you@stellantis-finance.com, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Adverteerder: Stellantis Belux S.A. (invoerder en kredietbemiddelaar), KBO nr. 0403.461.107, Bourgetlaan 20, 2B, te 1130 Brussel, België, RPR: Brussel, tel. +32 (0) 78/151615"   

Met een laatste afbetaling van 12.766 €

Sinds 1996 is de Citroën Berlingo de referentie in ludospaces. Als derde generatie biedt de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric een innovatief en gedurfd antwoord op het vlak van design, veelzijdigheid, functionaliteit en comfort.

 

Vanaf 37.310 € incl. BTW voor particulieren
Vanaf 30.920 € excl. BTW voor professionelen
-/5 0 REVIEW
Waardering van 0/5 op basis van 0 beoordelingen

PARTNER VOOR UW ACTIVITEITEN

Elektrisch rijplezier

De batterij van de Citroën ë-Berlingo Electric bevordert de bewegingsvrijheid dankzij zijn rijbereik tot 280 km (WLTP-cyclus). Zijn elektromotor levert een vermogen van 100 kW, wat overeenkomt met 136 pk, en laat een snelheid van 130 km/u zonder lawaai en trillingen toe.

De ultramoduleerbare gezinswagen

De Nieuwe Citroën Berlingo Electric heeft alle argumenten om gezinnen aan te spreken die houden van sportieve activiteiten, maar ook van vrijetijdsbesteding in de open lucht. De achterzetels kunnen samen of afzonderlijk worden verschoven en weggeklapt en geven de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric een uitzonderlijke moduleerbaarheid. Zo ontstaat een vlakke vloer.

ONZE AANBIEDINGEN VOOR DE CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC

UITGESPROKEN PERSOONLIJKHEID

Veelzijdig en ruim

Met zijn hoge en korte motorkap en expressieve neus heeft de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric een dynamisch design dat nog wordt benadrukt door zijn dakstangen. Modern en speels, met vloeiende lijnen die ook voor een echte frisse wind zorgen. hij is verkrijgbaar in 2 lengtes, M en XL, die plaats bieden aan maximaal 7 passagiers.

GEZELLIG INTERIEUR

Ontworpen voor uw welzijn

De Citroën ë-Berlingo Electric werd op ingenieuze wijze ontworpen om een perfect comfort aan boord te verzekeren. Binnenin straalt hij een echt gevoel van sereniteit uit, dankzij de zachte en warme materialen, maar ook een gevoel van functionaliteit dankzij zijn moduleerbaarheid en zijn talloze handige opbergvakken.

CITROËN CARE

 

 

VEILIGHEIDS- EN HULPAPPARATUUR VOOR DE BESTUURDER
De Citroën ë-Berlingo Electric is uitgerust met een reeks praktische technologieën die de veiligheid verbeteren en tegelijk het rijcomfort verhogen.

GECONNECTEERDE SERVICES

255_Security

MY CITROËN ASSIST

Deze technologie is een dienst voor noodoproepen en bijstand op de weg die de geschikte hulpdiensten stuurt indien nodig.
257_Connect_Nav

MY CITROËN DRIVE

Het navigatiesysteem levert informatie over het verkeer, de locatie van tankstations en parkings.
256_Connect_Play

MY CITROËN PLAY

Dit systeem is compatibel met Android Auto en Apple CarPlay™ en geeft de compatibele apps van uw smartphone weer op de aanraaktablet.

HEEFT U VRAGEN OVER DE CITROËN Ë-BERLINGO?

Een ë-lovers ambassadeur kan u antwoorden

Twijfel je nog om over te schakelen op elektrificatie? Onze ë-liefhebbers kunnen je daarbij helpen. Net als jij zijn ze erg milieubewust. Net als jij stelden ze zichzelf veel vragen over zo'n overstap. Vandaag begeleiden ze je maar wat graag in de energietransitie. Hoe ze dat doen? Door hun ervaringen te delen via de Citroën ë-Lovers community. Profiteer ervan.

ADVISOR KLANTENFEEDBACK OVER DE Ë-BERLINGO ELECTRIC

KLANTEN-REVIEWS

NOS CLIENTS EN VIDÉO
 

SUR LES RÉSEAUX SOCIAUX

KOOP ONLINE
Configureer en bestel je nieuwe Citroën online

 

Configureer en bestel je nieuwe Citroën via de Citroën Store, zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Profiteer bovendien van tal van andere online voordelen.

Onze teams staan altijd voor je klaar om je te begeleiden bij de aankoop van je wagen en leveren hem bij een verdeler naar keuze of aan je deur. 

DE TOP 5 VOORDELEN VAN ONLINE BESTELLEN

Je Citroën vanuit je zetel 

CONFIGURATIE
Kies je nieuwe wagen en configureer hem volgensje wensen. Selecteer je model, kleur, opties… 
VEILIGHEID
Betaal je voorschot voor een contante aankoop of regel de financiering van je huur met aankoopoptie op een volledig veilige manier. 
BEGELEIDING
Contacteer onze experts via chat of telefonisch voor eender welke vraag. Zij helpen je graag verder in elke fase van de aankoop 
24/24H, 7/7
Bestel je droomwagen waar en wanneer je maar wilt, vanaf je laptop, tablet of smartphone. 
SPECIFIEKE AANBIEDINGEN
AANBIEDINGEN Laat de waarde van je huidige wagen online schatten en profiteer van talloze specifieke aanbiedingen.  
    KLEUREN
  • Metallic Copper
  • Sable
  • Blanc Banquise
  • Gris Acier
  • Gris Platinum
  • Noir Onyx
  • Deep Blue
Vooraanzicht
Achteraanzicht
 AFTEMINGEN

ELEKTROMOTOR

Directe versnellingsbak

. Elektromotor met 136 pk (100 kW) en directe automatische versnellingsbak;

. Tot 80% opgeladen in 30 minuten* voor een rijbereik tot 280 km volgens de WLTP-cyclus;

. Batterijcapaciteit van 50 kWh, waarvan 70 procent 8 jaar of 160.000 km lang gegarandeerd wordt.

* Openbaar laden 100 kW.

Een toegewijd team om je te ondersteunen

Onze experten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

NABIJHEID

Citroën-verkooppunten: op minder dan 10,3 minuten* rijafstand

Citroën-herstellers: op minder dan 7,7 minuten* rijafstand

(*gemiddeld)

EXPERTISE

Meer dan 82 Citroën verkooppunten 

Meer dan 141 Citroën-herstellers 

(verspreid over het land)

KWALITEIT

Rating van onze producten: 4,5/5

Rating van onze naverkoopdiensten: 4,7/5

(Advisor: gecertificeerde klantenbeoordelingen)

DEMANDEZ UNE OFFRE
Recevez une offre en moins d'une heure. 
Demander une offre
ESTIMEZ VOTRE VÉHICULE
Gratuitement, et bénéficiez de nos offres. 
Estimer votre véhicule
ACCÉDEZ AU STOCK
Découvrez toutes les offres du moment sur Carstore. 
Accéder au stock
COMMANDEZ EN LIGNE
Configurez votre Citroën, bénéficiez de nos offres. 
Commander en ligne
COMMANDEZ VOS ACCESSOIRES
Personnalisez votre véhicule à votre image. 
Voir la boutique accessoires
ACHETEZ UNE MINIATURE 
Retrouvez tous les produits dérivés Citroën. 
Voir la boutique lifestyle Citroën