Bekijk de inhoud
Services connectés

CITROËN CONNECTED SERVICES PACKS

STANDAARD INBEGREPEN IN DE VERKOOPPRIJS VAN UW AUTO

Geniet aan boord van uw Citroën van verschillende connected diensten. Veilig, nuttig en ontworpen voor onvergetelijke reiservaringen. (i) Het Connect One Pack is standaard inbegrepen in de aankoopprijs van uw Citroën besteld na 1 juli 2023 (voor een periode van 10 jaar). Het Connect Plus Pack is eveneens inbegrepen in de aanschafprijs van uw nieuwe auto, maar is gelimiteerd tot een kosteloze gebruiksperiode van 12 maanden.  
CONNECT ONE PACK: diensten die bijdragen aan het reiscomfort
Geniet na aankoop van uw auto 10 jaar lang van geconnecteerde diensten die bijdragen aan uw veiligheid en comfort.
Tele-onderhoud
Rij veilig dankzij deze dienst, die je waarschuwt in geval van problemen of voor een noodzakelijk onderhoud aan je wagen.
SOS & Assistance (i) Connected SOS en Assistance Services voor navigatiesystemen die zijn uitgerust met een persoonlijke SIM-kaart.  Klanten met een voertuig dat vóór 2016 is gebouwd en die is voorzien van een navigatiesysteem dat gebruikmaakt van een persoonlijke SIM-kaart die door de klant is geïnstalleerd in het daarvoor bedoelde SIM-slot, kunnen binnenkort geen gebruik meer maken van Connected SOS en Assistance Services. Vanwege technologische veroudering leidt het systeem mogelijk tot veiligheidsrisico's en een verhoogde kwetsbaarheid voor gegevensinbreuk is Citroën genoodzaakt om deze diensten met ingang van 1 januari 2024 buiten gebruik te stellen. Contracten waarvoor een abonnementsdienst is afgesloten, worden niet beïnvloed.   
Geniet van bescherming waar je ook bent, met de noodoproep- en hulpdienst, die je snel hulp biedt bij een ongeval of pech.
E-onderhoudsboekje
Gedaan met het archiveren van papieren facturen! Het 100% digitale e-onderhoudsdossier houdt je onderhoudsgeschiedenis en de datum van je volgende onderhoudsbezoeken bij.
Mirror screen

Gebruik uw smartphone veilig in het verkeer en toon je favoriete applicaties via Mirror Screen-technologie op het infotainmentscherm van je auto.

 

Standaard inbegrepen in de aankoopprijs van uw auto en beschikbaar als aanvulling op het Connect One Pack.

Games

Amuseer je met familie en vrienden door spelletjes uit je kindertijd te spelen op het scherm in je wagen, wanneer je geparkeerd staat of ergens moet wachten.
CONNECT PLUS PACK: services voor een nog comfortabelere reiservaring
Het Connect Plus Pack is standaard inbegrepen in de aankoopprijs van uw auto voor een periode van 12 maanden en biedt extra diensten voor de ultieme connected rijervaring.
E-remote Control
Om je dagelijks leven eenvoudiger te maken, kun je je wagen voorverwarmen en een oplaadbeurt vanop afstand plannen. Gemoedsrust in slechts één klik!
Beheer vanop afstand
Vergrendel en ontgrendel je wagen vanaf je smartphone en lokaliseer hem aan de hand van zijn claxon en lichten. Allemaal vanop afstand!
e-ROUTES
Optimaliseer jouw elektrische routes dankzij de e-ROUTES app, waarmee je een realtime schatting krijgt van de afstand die je kunt rijden. Vind de dichtstbijzijnde oplaadstations tijdens je reis, zodat je nooit een lege batterij hebt!

Aangesloten navigatiesysteem

Voor een vlottere rit kun je gebruikmaken van services zoals realtime verkeersinformatie en waarschuwingen bij het naderen van gevarenzones. Je bestemming bereiken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!
Trip planner
Bespaar tijd tijdens je reis door je smartphone te gebruiken om je route naar je navigatiesysteem te sturen. Heb je een elektrisch voertuig? Wij stellen de beste route voor met oplaadpunten onderweg. Laat je in alle rust leiden.
Free2Move Esolutions

Maak je reis een stuk eenvoudiger door snel oplaadpunten te vinden via de app.

 

 

Services op maat
Blijf verbonden met uw auto
MyCitroën App
Via de app is de belangrijkste informatie over uw Citroën altijd binnen handbereik. Breid uw connected ervaring verder uit met de diensten van het Connect One- en Connect Plus Pack.

Geconnecteerde verzekering

Bespaar geld door je in te schrijven voor deze aanbieding. De inschrijving is niet bindend!
Hoe beter je rijdt, hoe meer je bespaart.