Bekijk de inhoud

C5 X PLUG-IN HYBRID

Plug-in hybrid of benzine

Vanaf 45.500 € BTW (i) *Aanbevolen catalogusprijs incl. btw – basiskorting incl. btw - Springbonus. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankoop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfsvoertuigen, van 01/03/2023 tot 31/03/2023, in het deelnemende Belgische netwerk van Citroën.  of 549€/maand (i) Aanbod Private Lease op basis van 60 maanden en 50.000 km met een eerste verhoogde huur (optioneel) van 16.638,69 €, geldig van 01-03-2023 tot en met 31-03-2023 voor een New C5 X Plug-in-Hybrid Feel 180 ë-EAT8. Catalogusprijs : 49.220,00 €. Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren, aangeboden door PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), Bourgetlaan 20, 1130 Brussel, RPR: Brussel, KBO nr. 0417.159.386, tel. 02/3707711, inschrijvingsnummer FSMA 019653 A, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijkse Verkeersbelasting, totale garantie, TotalDrive Maintenance (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), bijstand, vervangwagen, verzekering BA, rechtsbijstand en schadedekking. De offerte Private Lease is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Alle prijzen zijn BTW in. Aanbod onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen. 

Met een verhoogde laatste maandelijkse
betaling van 15.924 € excl. BTW

Citroën C5 X verenigt de elegantie van een berline met de dynamiek van een break en het verhoogde postuur van een SUV. Hij is verkrijgbaar met een oplaadbare hybrideaandrijving en een benzinemotor. Aan u de keuze!
8 REVIEW
Waardering van 4.9/5 op basis van 8 beoordelingen

DURF EN TECHNOLOGIE

Een serenere reiservaring

C5 x plug-in hybrid

C5 X Plug-in Hybrid leent zich voor de meeste dagelijkse ritten en biedt een vloeiend en dynamisch rijgedrag met:

  • Een verbrandingsmotor van 180 pk en een elektromotor van 81,2 kW (110 pk) voor een gecombineerd vermogen van 225 pk en een gecombineerd koppel van 360 Nm;
  • 4 rijmodi: Electric, Plug-in Hybrid, Comfort en Sport;
  • Een rijbereik tot 63 km, een geruisloos rijgedrag en geen CO₂-uitstoot tot 135 km/u in de elektrische modus.
Pure rust op aarde
C5 X combineert een gedurfd design met de elegantie van een berline, de dynamiek en functionaliteit van een break en de beschermende en robuuste eigenschappen van een SUV. Hij getuigt van een echte sereniteit dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma, met een interieur dat niet moet onderdoen voor een loungeruimte. Om uw leven als bestuurder te vereenvoudigen, biedt de C5 X diverse spitstechnologieën voor semiautonoom rijden en een nieuwe communicatie-interface met een 12” grote HD-aanraaktablet en spraakherkenning.

AL ONZE AANBIEDINGEN VOOR DE C5 X PLUG-IN HYBRID

EEN AVANT-GARDISTISCH SILHOUET

Elegantie en dynamiek

De C5 X, die uniek is in zijn soort, creëert een synthese tussen de elegantie van de berline met zijn lange motorkap, de dynamiek van de break met zijn grote kofferruimte en het verhoogde postuur van de SUV dankzij zijn grote wielen.

EEN UITNODIGING TOT REIZEN IN EEN ABSOLUUT COMFORT

Onuitgegevencomfort

Het interieur van de C5 X straalt warmte, sereniteit en ruimte uit. Zijn royale volumes, zijn verwelkomende ruimte, zijn unieke zin voor detail en de onuitgegeven praktische aspecten nodigen echt uit tot reizen.

CITROËN CARE

TECHNOLOGIE TEN DIENSTE VAN VEILIGHEID EN COMFORT

 

De C5 X beschikt over geavanceerde technologieën om elke reis comfortabel, sereen en veilig te laten verlopen.

GECONNECTEERDE SERVICES

255_Security

My Citroën assist

Deze technologie voor nood- en bijstandsoproepen stuurt de geschikte hulpdiensten indien nodig.257_Connect_Nav

My Citroën drive plus

Dit navigatiesysteem geeft informatie over het verkeer, de locatie van tankstations en parkings, de brandstofprijzen enz.
256_Connect_Play

My Citroën play plus

Dit systeem is compatibel met Android Auto en Apple CarPlay™ en geeft de compatibele apps van uw smartphone weer op de aanraaktablet.
SUCCESSFUL WOMEN
SUCCESSFUL WOMEN is de naam van het nieuwe digitale format dat Citroën heeft gecreëerd om inspirerende en boeiende vrouwen in de kijker te zetten in het kader van de lancering van de nieuwe Citroën C5 X.
In de verschillende afleveringen ontdekken we de carrière van succesvolle en inspirerende vrouwen, die vertellen over hun professionele activiteiten, hun successen of hun uitdagingen.

HEEFT U VRAGEN OVER DE CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID ?

Een ë-lovers ambassadeur kan u antwoorden

Twijfel je nog om over te schakelen op elektrificatie? Onze ë-liefhebbers kunnen je daarbij helpen. Net als jij zijn ze erg milieubewust. Net als jij stelden ze zichzelf veel vragen over zo'n overstap. Vandaag begeleiden ze je maar wat graag in de energietransitie. Hoe ze dat doen? Door hun ervaringen te delen via de Citroën ë-Lovers community. Profiteer ervan. 

DE ADVISOR MENINGEN OVER C5 X PLUG-IN HYBRID

TOEGEKENDE SCORES
4.9/5
7 Mensen gaven 5 sterren
1 Mensen gaven 4 sterren
0 Mensen gaven 3 sterren
0 Mensen gaven 2 sterren
0 1 ster

Citroën
Advisor

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN

KLANTEN-REVIEWS

1 of 8 avis

TOEGEKENDE SCORES
5/5
3 Mensen gaven 5 sterren
0 Mensen gaven 4 sterren
0 Mensen gaven 3 sterren
0 Mensen gaven 2 sterren
0 1 ster

Citroën
Advisor

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN

KLANTEN-REVIEWS

1 of 3 avis

TOEGEKENDE SCORES
-/5
0 Mensen gaven 5 sterren
0 Mensen gaven 4 sterren
0 Mensen gaven 3 sterren
0 Mensen gaven 2 sterren
0 1 ster

Citroën
Advisor

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN

GEEF ALS EERSTE JE MENING

KLANTEN-REVIEWS

0 of 0 avis

ONZE KLANTEN IN VIDEO
 

OP SOCIALE MEDIA

KOOP ONLINE
Configureer en bestel je nieuwe Citroën online

 

Configureer en bestel je nieuwe Citroën via de Citroën Store, zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Profiteer bovendien van tal van andere online voordelen.

Onze teams staan altijd voor je klaar om je te begeleiden bij de aankoop van je wagen en leveren hem bij een verdeler naar keuze of aan je deur. 

DE TOP 5 VOORDELEN VAN ONLINE BESTELLEN

Je Citroën vanuit je zetel 

CONFIGURATIE
U kiest uw nieuwe wagen en configureert hem volledig door de versie, kleuren, opties enz. te selecteren. 
VEILIGHEID
U betaalt uw voorschot bij een contante aankoop of u zet uw financiering in alle veiligheid op. 
BEGELEIDING
U neemt telefonisch of via chat contact op met onze commerciële adviseurs voor al uw vragen. Zij begeleiden u op elk moment tijdens uw aankooptraject. 
24/24H & 7/7J
U plaatst uw bestelling waar en wanneer u maar wilt vanaf uw computer, tablet of smartphone. 
SPECIFIEKE AANBIEDINGEN
De overnamewaarde van uw huidige wagen wordt geschat en u profiteert van onze talrijke specifieke aanbiedingen. 
KIES DE KLEUR
AFMETINGEN

MOTORVERSIES

Plug-in hybrid of benzine

De C5 X Plug-in-Hybrid past zich aan elk gebruiksprofiel aan: dankzij zijn 81,2 kW sterke elektromotor en zijn 1.6 PureTech 150 of 180 Stop & Start-benzinemotor verenigt hij alle voordelen van een zuiver elektrische aandrijving voor uw dagelijkse ritten met het extra rijbereik dat u nodig hebt om grote afstanden te overbruggen. Dankzij deze technologie beperkt hij zijn CO₂-uitstoot tot minder dan 27 g/km (WLTP-cyclus).

De geëlektrificeerde automatische EAT8-versnellingsbak zorgt voor vlotheid en opmerkelijk rijplezier met een onmiddellijk beschikbaar koppel van 360 Nm.

De C5 X is uitgerust met performante en efficiënte benzinemotoren, die gehomologeerd zijn volgens de Euro 6.3-norm: de 1,2 PureTech 130 Stop & Start en de PureTech 180 Stop & Start.
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang binnen het uur een offerte. 
Vraag een offerte aan
LAAT UW WAGEN SCHATTEN
Gratis en met tal van aanbiedingen. 
Uw wagen laten schatten
BESTEL ONLINE
Configureer uw Citroën en profiteer van onze aanbiedingen. 
Bestel online
EEN MINIATUUR KOPEN
Ontdek alle merchandiseproducten van Citroën. 
Bekijk de lifestyle-boetiek van Citroën