Bekijk de inhoud

SUV-GAMMA VAN CITROËN

De SUV's van Citroën onderscheiden zich door hun avontuurlijke design en flexibele gebruiksmogelijkheden.

Ze bieden u het onovertroffen comfort van de vering met Progressive Hydraulic Cushions™ en het gemak van vele hoogwaardige technologieën (rijhulpsystemen, veiligheidsuitrusting, Connected Services, enz.) en een royale bagageruimte.

CITROËN C5 AIRCROSS

Citroën C5 Aircross is een referentie op het vlak van comfort, ruimte en veelzijdigheid. Hij pakt uit met een make-over die meer kracht en verfijning uitstraalt. Dat resulteert in een stijging naar een hoger gamma geïllustreerd door vernieuwingen in het design en het interieur, zoals de voorkant, de lichtsignatuur aan de achterkant, de lichtmetalen velgen, de kleuren en materialen, een 10" touchscreen, de middenconsole, enz.

Citroën C5 Aircross biedt een ongeëvenaarde oontspanning aan boord dankzij veiligheids- en rijhulptechnologieën en connectiviteitsoplossingen van de nieuwste generatie.

CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

De plug-in hybrid motor van Citroën C5 Aircross verhoogt het rijcomfort dankzij de voordelen van elektrisch rijden voor dagelijkse ritten tot 55 km (WLTP-cyclus) en een onbeperkt rijbereik voor lange ritten dankzij de benzinemotor.

Klanten van Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid kunnen gebruikmaken van de ecologische bonus en de conversiebonus

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 Aircross SUV versterkt zijn persoonlijkheid met een volledig herziene, krachtige voorzijde. Hij breidt zijn personalisatieaanbod uit met 43 kleurcombinaties, nieuwe tinten, nieuwe achterzijpanelen, kleurenpacks en lichtmetalen velgen. Hij introduceert de Advanced Comfort zetels die zijn gelanceerd door SUV Citroën C5 Aircross, stelt een nieuw 9" touchscreen voor, en pakt opnieuw uit met 5 connectiviteitstechnologieën en 12 rijhulpsystemen.