Bekijk de inhoud

CITROËN C3

De karaktervolle stadswagen

Vanaf 99€/maand (i) Illustratief voorbeeld van het product StretchFin Plus, lening op afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing, met een looptijd van 60 maanden aan JKP 2,65% voor een C3 C3 1.2 PureTech 83 S&S MAN YOU. Contante prijs : 14.750,00 € , optionele voorschot van 4.745,28 € en te financieren bedrag van 10.004,72 €, 59 maandaflossingen van 99,00 € en een laatste verhoogde maandaflossing van 5.162,50 €, totaal verschuldigd bedrag door de consument (per definitie zonder voorschot) : 11.003,50 €. Aanbieding geldig van 01-12-2023 tot en met 31-12-2023. StretchFin Plus is een voorstel van lening op afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing opgemaakt door Stellantis Financial Services Belux N.V. (lener), Bourgetlaan 20-1 te 1130 Brussel, België, RPR: Brussel, KBO nr.: 0417.159.386, IBAN: BE86 3100 0100 5250, BIC: BBRU BE BB, tel.: +32 (0)2/370 77 11, e-mailadres: services4you@stellantis-finance.com, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Adverteerder: Stellantis Belux S.A. (invoerder en kredietbemiddelaar), KBO nr. 0403.461.107, Bourgetlaan 20, 2B, te 1130 Brussel, België, RPR: Brussel, tel. +32 (0) 78/151615  

met een laatste afbetaling van 5.162,50€

 

Ontdek de Citroën C3, een veelzijdige en comfortabele stadswagen met een geïnspireerde look. Met zijn 97 personaliseringsmogelijkheden voor het koetswerk lijkt jouw C3 op geen enkel ander exemplaar.

 

Vanaf 14.750 € incl. BTW voor particulieren
Vanaf 12.290 € excl. BTW voor professionelen
4.8/5 65 REVIEW
Waardering van 4.8/5 op basis van 65 beoordelingen

WANT HET LEVEN IS MOOIER IN KLEUR

Een uitgesproken look

De moderne en compacte voorkant van de Citroën C3 is vanaf de eerste aanblik herkenbaar. Het visgraatmotief en de chroomlijst lopen door tot aan de led-dagrijlichten en accentueren de breedte van de wagen. Daaronder kregen de led-koplampen een nieuw design voor een hoogtechnologische blik.

97 personaliseringsmogelijkheden

Als u veeleisend bent op het gebied van kleuren, zal de Citroën C3 u verwennen. De stadswagen biedt een uniek personaliseringspotentieel met 97 mogelijke koetswerkcombinaties! Voeg daar nog drie daksierlijsten, drie interieursferen en nieuwe velgen aan toe en uw auto wordt echt uniek.

Hoogstaand comfort

De Citroën C3 mikt op welzijn aan boord. Naast zijn Advanced Comfort-zetels biedt hij zowel voor- als achterin een toonaangevende interieurruimte. Zelfs zijn koffer heeft een royaal volume van 300 liter.

ONZE AANBIEDINGEN VOOR DE CITROËN C3

CONFIGUREER & BESTEL ONLINE

UNIEK DESIGN

Nieuwe voorkant

Onder zijn harmonieuze silhouet straalt de Citroën C3 robuustheid en dynamisme uit. Zijn hoge, horizontale motorkap en grote wielen geven hem een zelfzekere look, terwijl zijn zijdelingse Airbumps® het koetswerk beschermen en tegelijk zijn unieke stijl versterken.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Nieuwe ‘advanced comfort’-zetels

Om het totaalcomfort naar een ongeëvenaard niveau te tillen, werd de Citroën C3 ontwikkeld volgens het Citroën Advanced Comfort®-programma. En voor nog meer welzijn aan boord biedt de stadswagen Advanced Comfort-zetels met brede en ruim bemeten zittingen.

CITROËN CARE

TWAALF RIJHULP- EN VEILIGHEIDSSYSTEMEN

Voor meer veiligheid en rijcomfort is de Citroën C3 uitgerust met ergonomische bedieningselementen en intuïtieve technologieën. Hij bevat diverse innovaties op het vlak van connectiviteit en twaalf rijhulpsystemen die elke dag opnieuw hun nut bewijzen.

GECONNECTEERDE SERVICES

Citroën connect assist

255_Security
Assistance & SOS: twee gratis diensten voor nood- en bijstandsoproepen met plaatsbepaling die de klok rond beschikbaar zijn voor jouw veiligheid.

Citroën connect nav

257_Connect_Nav
Verkeerssituatie, weersomstandigheden ... Citroën Connect Nav vergemakkelijkt jouw reis door al je navigatiediensten samen te brengen.

Citroën connect play

256_Connect_Play
Rijd veilig met Mirror Screen. Geniet van de apps en de inhoud van uw smartphone op de aanraaktablet van uw C3.

FEEDBACK VAN CLIENT ADVISORS OVER DE CITROËN C3

65 GLOBALE WAARDERING
TOEGEKENDE SCORES
4.8/5
55 Mensen gaven 5 sterren
7 Mensen gaven 4 sterren
3 Mensen gaven 3 sterren
0 Mensen gaven 2 sterren
0 1 ster

Citroën
Advisor

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN

KLANTENBEOORDELING
KLANTEN-REVIEWS

1 of 65 avis

CITROËN C3 YOU!

Speciale reeks

De speciale reeks Citroën C3 YOU!, die werd afgeleid van de Feel-uitvoering, verenigt alle nuttige en essentiële uitrusting voor dagelijks gebruik met dit afwerkingsniveau. Voor een karaktervolle koetswerkstijl is de C3 YOU! voorzien van specifieke grafische elementen. Zo koppelt de speciale reeks het nuttige aan het aangename en onderscheidt hij zich door zijn verleidelijke prijs-kwaliteitverhouding.

CITROËN C3 C-SERIES

Speciale serie

Ontworpen met iconische kleuren, speciale materialen en technologische uitrustingen ten dienste van een unieke stijl en comfort, verenigt de speciale serie Citroën C3 C-Series alle kenmerken van de Citroën spirit.
KOOP ONLINE
Configureer en bestel je nieuwe Citroën online

 

Configureer en bestel je nieuwe Citroën via de Citroën Store, zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Profiteer bovendien van tal van andere online voordelen.

Onze teams staan altijd voor je klaar om je te begeleiden bij de aankoop van je wagen en leveren hem bij een verdeler naar keuze of aan je deur. 

DE TOP 5 VOORDELEN VAN ONLINE BESTELLEN

Je Citroën vanuit je zetel 

CONFIGURATIE
Kies je nieuwe wagen en configureer hem volgensje wensen. Selecteer je model, kleur, opties… 
VEILIGHEID
Betaal je voorschot voor een contante aankoop of regel de financiering van je huur met aankoopoptie op een volledig veilige manier. 
BEGELEIDING
Contacteer onze experts via chat of telefonisch voor eender welke vraag. Zij helpen je graag verder in elke fase van de aankoop 
24/24H, 7/7
Bestel je droomwagen waar en wanneer je maar wilt, vanaf je laptop, tablet of smartphone. 
SPECIFIEKE AANBIEDINGEN
Laat de waarde van je huidige wagen online schatten en profiteer van talloze specifieke aanbiedingen.  
KIES DE KLEUR
  • Rouge Elixir
  • Gris Acier
  • Spring Blue
  • Blanc Banquise
  • Gris Platinum
  • Noir Perla Nera
  • Sable
Vooraanzicht
Achteraanzicht
AFMETINGEN

EFFICIËNTE MOTOREN

Puretech-benzinemotoren

De Citroën C3 beschikt over performante en efficiënte motoren van de nieuwste generatie, gehomologeerd volgens de Euro 6-emissienorm:

. PureTech 83 S&S MAN5 benzine

. PureTech 110 S&S MAN6 benzine

Voor meer soepelheid aan het stuur is de automatische versnellingsbak EAT6 verkrijgbaar op:

. PureTech 110 S&S EAT6 benzine

Diesel bluehdi

De dieselmotor is gehomologeerd volgens de Euro 6-emissienorm en wordt geleverd met een manuele versnellingsbak:

. 1.6 BlueHDi 100 S&S MAN

ACCESSOIRES CITROËN C3

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang binnen het uur een offerte. 
Vraag een offerte aan
LAAT JOUW WAGEN SCHATTEN
Gratis en met tal van aanbiedingen. 
Uw wagen laten schatten
BESTEL ONLINE
Configureer jouw Citroën en profiteer van onze aanbiedingen. 
Bestel online
EEN MINIATUUR KOPEN
Ontdek alle merchandiseproducten van Citroën. 
Bekijk de lifestyle-boetiek van Citroën