Bekijk de inhoud

CITROËN-CAMPERS

Citroën is een belangrijke speler op de markt voor campers. In 2019 presenteerde het merk de SpaceTourer The Citroënist Concept: een conceptcar voor een multifunctionele, moderne en connectieve recreatieve minibus die u een idee geeft hoe een camper van Citroën eruit kan zien.

GAMMA CITROËN-CAMPERS

De campers van Citroën combineren betrouwbare techniek met een veelzijdig karakter en flexibele mogelijkheden. Bij Citroën kunt u terecht voor verschillende typen campers in verschillende lengtes en hoogtes, op basis van de modellen SpaceTourer, Jumpy, Jumper en Berlingo. Met al deze mogelijkheden kunt u een camper configureren die perfect op uw behoeften, wensen en stijl aansluit! Ervaar het gevoel van grenzeloze vrijheid met de modellen van het gamma Citroën-campers!

COMFORT

Met een Citroën-camper kunt u comfortabel op avontuur gaan. In het interieur vindt u alle comfortabele voorzieningen van de modellen waarop de campers gebaseerd zijn. De stoelen bieden natuurlijk het ongeëvenaarde comfort van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Dankzij de ingenieuze lay-out van het interieur hebt u alle ruimte om het uzelf gemakkelijk te maken. Zo hebt u alle ruimte om eropuit te trekken met alles wat u maar mee wilt nemen. U hoeft geen kinderfietsen of keukengerei meer thuis te laten, alles past erin!

DESIGN

Het design van de Citroën SpaceTourer, Jumpy, Jumper en Berlingo is geïnspireerd door dat van personenauto's en SUV's. Een praktisch en modern design, zonder enige vorm van agressiviteit. De voorzijde is onmiskenbaar Citroën: een korte motorkap, brede en hoog geplaatste koplampen en chevrons die in sierstrips doorlopen. Met personalisatiemogelijkheden zoals de lichtmetalen velgen en in de kleur van de carrosserie gespoten bumpers kunt u uw camper helemaal aan uw eigen smaak aanpassen.

RIJHULP- EN CONNECTIVITEITSSYSTEMEN

De Citroën-campers beschikken over een scala aan functionaliteiten en rijhulpsystemen, zoals een touchscreen, een achteruitrijcamera, Hill Start Assist, snelheidslimietherkenning en een grootlichtassistent. Dat garandeert veilig en ontspannen rijden, zowel bij uw dagelijkse ritten als bij lange rondreizen.

MOTOREN

De Citroën-campers zijn leverbaar met verschillende motoren. Deze motoren, waarvan het vermogen uiteenloopt van 95 tot 180 pk, worden geleverd in verschillende Citroën-modellen en worden in Frankrijk geproduceerd. Deze motoren zijn voorzien van de modernste SCR/AdBlue®-technologie, voldoen aan de strenge Euro 6-emissienorm en combineren dat met een laag brandstofverbruik en een geringe CO2-uitstoot. Deze motoren zijn bij uitstek geschikt voor uw lange vakantieritten en hebben niet vaker dan elke 2 jaar of elke 50.000 km een onderhoudsbeurt nodig. Voor het vervangen van de distributieriem hoeft u slechts eens in de 10 jaar of 150.000 km naar de werkplaats te komen;