Bekijk de inhoud
Bekijk de inhoud
SUV CITROËN C3 AIRCROSS
De ideale suv voor de stad en vrije tijd
Vanaf 20.610 € BTW (i)  Maximum voordeel tot 8720€ BTW incl. Voordeel voor een ë-Spacetourer M 75 kw 136 pk. Het globale voordeel is met de korting en de Summer Bonus van 3500€. of 259€/maand (i) Aanbod Private Lease op basis van 60 maanden en 50.000 km met een eerste verhoogde huur (optioneel) van 1.620,40 €, geldig van 01-06-2023 tot en met 30-06-2023 voor een C3 YOU! Essence 1.2 PureTech S&S 83 Ch 5P. Catalogusprijs : 18.685,00 €. Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren, aangeboden door Stellantis Financial Services Belux N.V. (verhuurder), Bourgetlaan 20, 1130 Brussel, België, RPR: Brussel, KBO nr. 0417.159.386, tel. +32 (0)2/3707711, inschrijvingsnummer FSMA 019653 A, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijkse Verkeersbelasting, totale garantie, 'Complete care plus' (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), bijstand, vervangwagen, verzekering BA, rechtsbijstand en schadedekking. De offerte Private Lease is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Alle prijzen zijn BTW in. Aanbod onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen.   

De Citroën C3 Aircross positioneert zich hoger en bevestigt zijn karakter met een nieuwe neus, nieuwe sierlijsten voor de achterzijruiten en een comfortabeler interieur met de introductie van de Advanced Comfort-zetels.

De veelzijdige, modulaire en compacte Citroën C3 Aircross is een gebruiksvriendelijke SUV.

31 REVIEW
Waardering van 4.7/5 op basis van 31 beoordelingen

ONTDEK DE SUV CITROËN C3 AIRCROSS IN VIDEOBEELDEN

OPVALLEND, COMFORTABEL EN VEELZIJDIG

ONZE AANBIEDINGEN VOOR DE SUV CITROËN C3 AIRCROSS

Vanaf 21.110 € BTWI

EEN MEER UITGESPROKEN STIJL

Meer personaliseringsmogelijkheden

De C3 Aircross bevestigt zijn design met een volledig herwerkte voorkant voor meer karakter en status. Aan de buitenzijde werd de personalisering opgedreven tot zeventig mogelijke combinaties, aangevuld met twee nieuwe velgtypes. 

Binnenin biedt de C3 Aircross vier sferen, elk met elk hun eigen identiteit.

 

VERBETERD COMFORT

Citroën laat zijn klanten ‘thuiskomen’ aan het stuurwiel, door het welzijn aan boord nog meer te benadrukken met het Citroën Advanced Comfort®-programma.

De Citroën C3 Aircross is een comfortabele SUV voor een actieve levensstijl: hij behoudt zijn toonaangevende modulariteit, interieurruimte en lichtinval en tilt de comfortbeleving in zijn interieur naar een hoger niveau dankzij de introductie van de ‘Advanced Comfort’-zetels, die door de C5 Aircross werden ingewijd.

 

CITROËN CARE

TWAALF TECHNOLOGIEËN OM EROPUIT TE TREKKEN

De C3 Aircross biedt alle technologieën om u nog meer sereniteit en veiligheid aan het stuur te bieden.

GECONNECTEERDE SERVICES

255_Security

Citroën connect assist

Assistance & SOS: twee gratis diensten voor nood- en bijstandsoproepen met plaatsbepaling die de klok rond beschikbaar zijn voor uw veiligheid.
257_Connect_Nav

Citroën connect nav

Verkeerssituatie, weersomstandigheden ... Citroën Connect Nav vergemakkelijkt uw reis door al uw navigatiediensten samen te brengen.
256_Connect_Play

Citroën connect play

Rijd veilig met Mirror Screen. Krijg handig toegang tot de apps en de inhoud van uw smartphone op de aanraaktablet van uw Nieuwe SUV C3 Aircross.

FEEDBACK VAN CLIENT ADVISORS OVER DE SUV CITROËN C3 AIRCROSS

TOEGEKENDE SCORES
4.7/5
22 Mensen gaven 5 sterren
8 Mensen gaven 4 sterren
1 Mensen gaven 3 sterren
0 Mensen gaven 2 sterren
0 1 ster

Citroën
Advisor

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN

KLANTENBEOORDELING
KLANTEN-REVIEWS

1 of 31 avis

KOOP ONLINE
Configureer en bestel je nieuwe Citroën online

 

Configureer en bestel je nieuwe Citroën via de Citroën Store, zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Profiteer bovendien van tal van andere online voordelen.

Onze teams staan altijd voor je klaar om je te begeleiden bij de aankoop van je wagen en leveren hem bij een verdeler naar keuze of aan je deur. 

DE TOP 5 VOORDELEN VAN ONLINE BESTELLEN

Je Citroën vanuit je zetel 

CONFIGURATIE
U kiest uw nieuwe wagen en configureert hem volledig door de versie, kleuren, opties enz. te selecteren. 
VEILIGHEID
U betaalt uw voorschot bij een contante aankoop of u zet uw financiering in alle veiligheid op. 
BEGELEIDING
U neemt telefonisch of via chat contact op met onze commerciële adviseurs voor al uw vragen. Zij begeleiden u op elk moment tijdens uw aankooptraject. 
24/24H & 7/7J
U plaatst uw bestelling waar en wanneer u maar wilt vanaf uw computer, tablet of smartphone. 
SPECIFIEKE AANBIEDINGEN
De overnamewaarde van uw huidige wagen wordt geschat en u profiteert van onze talrijke specifieke aanbiedingen. 
    KIES DE KLEUR
  • Breathing Blue
  • Spicy Orange
  • Gris Platinum
  • Gris Acier
  • Rouge Pepper
  • Sable
  • Noir Perla Nera
  • Natural White
Vooraanzicht
Achteraanzicht
AFMETINGEN

4 MOTOREN

Toptechnologie en de belofte van heerlijke reizen komen samen in de C3 Aircross, dankzij de zuinige en efficiënte motoren van de nieuwste generatie. De SUV biedt de keuze tussen diverse PureTech-benzinemotoren (110 en 130 pk) en BlueHDi-diesels (110 en 120 pk).

De handgeschakelde zesversnellingsbak wordt aangeboden op de motoren PureTech 110 S&S en BlueHDi 110 S&S, terwijl een EAT6-automaat wordt aangeboden met de PureTech 130 S&S-benzinemotor en de BlueHDi 120 S&S-diesel.

 

ACCESSOIRES

Personaliseer uw nieuwe suv Citroën C3 aircross
Een vloermat, dakkoffer of zelfs een fietsdrager nodig om op vakantie te gaan? Kies uit een brede waaier aan uitrustingen en accessoires die perfect bij uw gebruiksprofiel passen. U bent uniek, net als uw Citroën C3 Aircross SUV.