Bekijk de inhoud
Citroën ë-C4 Électrique et C4

Ë-C4 ELEKTRISCH EN C4

Elektrisch, benzine of diesel

Vanaf 169€/maand (i) Illustratief voorbeeld van het product StretchFin Plus, lening op afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing, met een looptijd van 60 maanden aan JKP 4,99% voor een C4 YOU Essence 1.2 PureTech S&S 100 Ch 5P. Contante prijs : 22.990,00 € , optionele voorschot van 7.833,13 € en te financieren bedrag van 15.156,87 €, 59 maandaflossingen van 169,00 € en een laatste verhoogde maandaflossing van 8.046,50 €, totaal verschuldigd bedrag door de consument (per definitie zonder voorschot) : 18.017,50 €. Aanbieding geldig van 01-02-2024 tot en met 29-02-2024. StretchFin Plus is een voorstel van lening op afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing opgemaakt door Stellantis Financial Services Belux N.V. (lener), Bourgetlaan 20-1 te 1130 Brussel, België, RPR: Brussel, KBO nr.: 0417.159.386, IBAN: BE86 3100 0100 5250, BIC: BBRU BE BB, tel.: +32 (0)2/370 77 11, e-mailadres: services4you@stellantis-finance.com, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Adverteerder: Stellantis Belux S.A. (invoerder en kredietbemiddelaar), KBO nr. 0403.461.107, Bourgetlaan 20, 2B, te 1130 Brussel, België, RPR: Brussel, tel. +32 (0) 78/151615  

met een laatste afbetaling van 8.047€

Ontdek de compacte berline van het Citroën-gamma, ontworpen met het oog op duurzame ontwikkeling.

Alle motortypes zijn volledig identiek op het vlak van comfort, design en gebruiksgemak aan boord.

Geniet dankzij de dubbele elektrische motor van een groter rijbereik, tot 420 km.

 

Vanaf 20.490 € incl. BTW voor particulieren inclusief overnamepremie van 2.500 €
Vanaf 22.380 € excl. BTW voor professionelen
4.9/5 14 REVIEW
Waardering van 4.9/5 op basis van 14 beoordelingen

RIJ MET EEN GERUST GEMOED

AANBIEDINGEN VOOR DE CITROEN C4 en Ë-C4 ELEKTRISCH  
CONFIGUREER & BESTEL ONLINE

EEN GENERATIEBERLINE

Een vernieuwde look en een ecologisch verantwoorde wagen

Met zijn verhoogde postuur, zijn grote velgen en zijn comfortabele volumes, lijkt de Citroën C4 klaar om in het oog te springen. Zijn aerodynamische profiel vertaalt zich in royale volumes. Ecologische verantwoordelijkheid staat centraal in onze activiteiten, onder meer bij de ontwikkeling van onze productiemethoden, onze nieuwe technologieën en onze wagens.        

VOOR EEN ONGEZIEN TOTAALCOMFORT

Innovatieve oplossingen

Het Citroën Advanced Comfort®-programma komt volledig tot zijn recht in het interieur van de C4. Zijn ophanging met Progressive Hydraulic Cushions® absorbeert alle oneffenheden in het wegdek. Zijn zetels geven het gevoel in een luxueuze zetel met armleuningen te zitten. Daarnaast beschikken alle passagiers over handige opbergvakken en genieten ze van een zee aan knieruimte, ook achterin. Tot slot is de ruime koffer eenvoudig toegankelijk dankzij zijn vlak aansluitende bumper.

Twintig rijhulp- en veiligheidssystemen

Dankzij het Citizen-programma profiteer je van diensten die het dagelijks leven vergemakkelijken. Zowel van bij je thuis als in je wagen, voor je veiligheid en comfort. 

Geconnecteerde diensten Veiligheids- en rijhulpsystemen

255_Security

CITROËN CONNECT ASSIST

De C4 en ë-C4 beschikken over 20 verschillende technologieën om de veiligheid te verbeteren en het comfort voor de bestuurder te verhogen.   
257_Connect_Nav

CITROËN CONNECT NAV

Dit navigatiesysteem geeft informatie over het verkeer, de locatie van tankstations en parkings, de brandstofprijzen enz.
256_Connect_Play

CITROËN CONNECT PLAY

Compatibel met Android Auto en Apple CarPlay™, dupliceert het compatibele apps van jouw smartphone op het touchpad

HEB JE VRAGEN OVER DE CITROËN Ë-C4? 

Een ë-lovers ambassadeur kan je antwoorden

Twijfel je nog om over te schakelen op elektrificatie? Onze ë-liefhebbers kunnen je bij deze keuze helpen. Net als jij zijn ze erg milieubewust. Net als jij stelden ze zichzelf veel vragen over zo'n overstap. Vandaag begeleiden ze je maar wat graag in de energietransitie. Hoe ze dat doen? Door hun ervaringen te delen via de Citroën ë-Lovers community. Profiteer ervan. 

FEEDBACK CLIENT ADVISORS OVER DE C4 EN DE ELEKTRISCHE Ë-C4

Ë-SERIES Ë-C4 ELECTRIC

Deze limited edition biedt stijl, bevordert het welzijn en is modern uitgerust.
 • Blanc Banquise
 • Gris Acier
 • Noir Obsidian
 • Iceland Blue
 • Gris Platinum
 • Elexir Red
Vooraanzicht
Achteraanzicht

MOTORVERSIES

Elektrisch, benzine of diesel

KOOP ONLINE
Configureer en bestel je nieuwe Citroën online

 

Configureer en bestel je nieuwe Citroën via de Citroën Store, zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Profiteer bovendien van tal van andere online voordelen.

Onze teams staan altijd voor je klaar om je te begeleiden bij de aankoop van je wagen en leveren hem bij een verdeler naar keuze of aan je deur. 

DE TOP 5 VOORDELEN VAN ONLINE BESTELLEN

Je Citroën vanuit je zetel 

CONFIGURATIE
Kies je nieuwe wagen en configureer hem volgensje wensen. Selecteer je model, kleur, opties… 
VEILIGHEID
Betaal je voorschot voor een contante aankoop of regel de financiering van je huur met aankoopoptie op een volledig veilige manier. 
BEGELEIDING
Contacteer onze experts via chat of telefonisch voor eender welke vraag. Zij helpen je graag verder in elke fase van de aankoop 
24/24H, 7/7
Bestel je droomwagen waar en wanneer je maar wilt, vanaf je laptop, tablet of smartphone. 
SPECIFIEKE AANBIEDINGEN
Laat de waarde van je huidige wagen online schatten en profiteer van talloze specifieke aanbiedingen.  
    KIES DE KLEUR
 • Blanc Banquise
 • Gris Acier
 • Noir Obsidian
 • Caramel Brown
 • Iceland Blue
 • Gris Platinum
 • Rouge Elixir
Vooraanzicht
Achteraanzicht
AFMETINGEN
CITROËN ON DEMAND
Huur een wagenmet een flexibel abonnement

Het programma "Citroën Citizen Services ®" is verbeterd met een nieuwe eenvoudige, transparante en flexibele maandelijkse huurservice.

Huur vrijblijvend, van 1 tot 12 maanden.

Kies voor de ë-C4 Electric, de compacte sedan met absoluut comfort, met een bereik tot 357 km en die in 30 minuten tot 80% oplaadt.

Vanaf XXX€

ACCESSOIRES

Profiteer van de veelheid aan accessoires die voor de C4 of ë-C4 worden aangeboden, zoals de snellaadkabel. Ruimte nodig om jouw bagage te vervoeren? Kies uit een compleet assortiment dakdragers en -koffers. Rijden in een Citroën die jij weerspiegelt? Met veel accessoires kan je jouw persoonlijkheid uitdrukken.

LIFESTYLE-BOETIEK