Bekijk de inhoud

ONTDEK ALLE CITROËN-DIENSTEN

Wanneer je jouw Citroën koopt in het netwerk, geniet je van de contractuele garantie en bijstand van Citroën, die je bijna overal in Europa gratis pechverhelping verleent. In het netwerk kan je ook jouw garantie verlengen door een servicecontract te nemen en kan je diverse verzekeringen afsluiten.

Financiering nodig? Stellantis Financial Services biedt je tal van opties om jouw budget te optimaliseren.

DE CONTRACTUELE CITROËN-GARANTIE

Jouw Citroën wordt geleverd met een contractuele garantie die talrijke productie- en lakfouten dekt. Voor meer informatie over de garanties die jouw Citroën geniet, verwijzen we naar jouw onderhoudsboekje. Als je een defect opmerkt, ga je naar een Citroën-garage, waar een erkende hersteller een diagnose zal uitvoeren. Aarzel niet om contact op te nemen met jouw dichtstbijzijnde Citroën-garage voor meer informatie. 

VOORDELIGE SERVICECONTRACTEN

Met zijn garantieverlengingen en onderhoudscontracten belooft Citroën je een steeds performante, betrouwbare en veilige wagen. Door jouw wagen toe te vertrouwen aan de experts van het Citroën-netwerk weet je zeker dat je er zo lang mogelijk en in de beste omstandigheden van kan genieten. Bovendien beschikt je over tal van voordelen en servicecontracten op maat van jouw gebruiksprofiel. 

JE AUTOVERZEKERING OP MAAT

Nieuwe, tweedehands, professioneel of persoonlijk gebruik... Profiteer steeds van de beste verzekeringsformules voor jouw wagen, op maat van je behoeften.

Via Stellantis Financial Services kan je een beroep doen op een nationaal netwerk van Citroën-experts, een vervangwagen in geval van beschadiging of immobilisatie van je wagen, of een vrijstelling voor schade, die na drie jaar wordt gereduceerd tot 0 euro.

FINANCIERINGSOPLOSSINGEN

Serenity lease

- Je wil het budget voor je wagen beter plannen?
- Regelmatig van wagen veranderen zonder beslommeringen rond de verkoop van je huidige wagen en de financiering van de nieuwe?
- Je oorspronkelijke leencapaciteit behouden om nog te kunnen investeren in andere projecten?


Dan is Serenity Lease van Citroën de geknipte oplossing voor jou.

STRETCHFIN PLUS

STELLANTIS FINANCIAL SERVICES stelt je voor om jouw nieuwe CITROËN op een originele en slimme wijze aan te schaffen, dit kan via de STRETCHFIN PLUS-formule:

• Jij bepaalt de termijn (met een maximum van 60 maanden) en het optionele voorschot dat je wil aanbrengen. Je kiest het tempo om uw wagen terug te betalen en je betaalt afbetalingen die geringer zijn dan in het geval van een klassiek krediet.

• Je bent zeker van een gegarandeerde overnameprijs op het einde van jouw contract.

• Je hebt op termijn de mogelijkheid om jouw voertuig te houden (door de laatste afbetaling te betalen) of om deze te vervangen door een nieuwe CITROËN (jouw verdeler neemt dan jouw oud voertuig over voor de gegarandeerde overnameprijs).

AUTOFIN

STELLANTIS FINANCIAL SERVICES heeft voor jij het AUTOFIN-krediet ontwikkeld:

• Je kiest vrij de duur (maximum 72 maanden), zonder dat je verplicht bent een voorschot te betalen.

• Je kan zodoende jouw nieuw voertuig financieren (nieuw of tweedehands) tot 100 % van de aankoopprijs.

• Je bepaalt het tempo van de terugbetaling via constante maandelijkse afbetalingen die bijzonder voordelig zijn.

• Je krijgt bijna onmiddellijk een antwoord op jouw kredietaanvraag.