Bekijk de inhoud

ONTDEK ALLE CITROËN-DIENSTEN

Wanneer u uw Citroën koopt in het netwerk, geniet u van de contractuele garantie en bijstand van Citroën, die u bijna overal in Europa gratis pechverhelping verleent. In het netwerk kunt u ook uw garantie verlengen door een servicecontract te nemen en kunt u diverse verzekeringen afsluiten.

Financiering nodig? PSA Finance biedt u tal van opties om uw budget te optimaliseren.

DE CONTRACTUELE CITROËN-GARANTIE

Uw Citroën wordt geleverd met een contractuele garantie die talrijke productie- en lakfouten dekt. Voor meer informatie over de garanties die uw Citroën geniet, verwijzen we naar uw onderhoudsboekje. Als u een defect opmerkt, gaat u naar een Citroën-garage, waar een erkende hersteller een diagnose zal uitvoeren. Aarzel niet om contact op te nemen met uw dichtstbijzijnde Citroën-garage voor meer informatie.

VOORDELIGE SERVICECONTRACTEN

Met zijn garantieverlengingen en onderhoudscontracten belooft Citroën u een steeds performante, betrouwbare en veilige wagen. Door uw wagen toe te vertrouwen aan de experts van het Citroën-netwerk weet u zeker dat u er zo lang mogelijk en in de beste omstandigheden van kunt genieten. Bovendien beschikt u over tal van voordelen en servicecontracten op maat van uw gebruiksprofiel.

UW AUTOVERZEKERING OP MAAT

Nieuw, tweedehands, professioneel of persoonlijk gebruik... Geniet steeds van de beste verzekeringsformules voor uw auto, op maat van uw behoeften. Via PSA Assurance kunt u een beroep doen op een nationaal netwerk van Citroën-experts, een vervangwagen in geval van beschadiging of immobilisatie van het voertuig, of een vrijstelling voor schade, die na drie jaar wordt gereduceerd tot 0 euro.

FINANCIERINGSOPLOSSINGEN

Serenity lease

- Je wil het budget voor je wagen beter plannen?
- Regelmatig van wagen veranderen zonder beslommeringen rond de verkoop van je huidige wagen en de financiering van de nieuwe?
- Je oorspronkelijke leencapaciteit behouden om nog te kunnen investeren in andere projecten?


Dan is Serenity Lease van Citroën de geknipte oplossing voor jou.

Citroën easy way

CITROËN FINANCIAL SERVICES stelt u voor om uw nieuwe CITROËN op een originele en slimme wijze aan te schaffen, dit kan via de CITROËN EASY WAY-formule:

• Jij bepaalt de termijn (met een maximum van 60 maanden) en het optionele voorschot dat je wil aanbrengen. U kiest het tempo om uw wagen terug te betalen en u betaalt afbetalingen die geringer zijn dan in het geval van een klassiek krediet.
• U bent zeker van een gegarandeerde overnameprijs op het einde van uw contract.
• U hebt op termijn de mogelijkheid om uw voertuig te houden (door de laatste afbetaling te betalen) of om deze te vervangen door een nieuwe CITROËN (uw verdeler neemt dan uw oud voertuig over voor de gegarandeerde overnameprijs).

Citroën autofin

CITROËN FINANCIAL SERVICES heeft voor u het CITROËN AUTOFIN-krediet ontwikkeld:

• U kiest vrij de duur (maximum 72 maanden), zonder dat u verplicht bent een voorschot te betalen.
• U kunt zodoende uw nieuw voertuig financieren (nieuw of tweedehands) tot 100 % van de aankoopprijs.
• U bepaalt het tempo van de terugbetaling via constante maandelijkse afbetalingen die bijzonder voordelig zijn.
• U krijgt bijna onmiddellijk een antwoord op uw kredietaanvraag.