Bekijk de inhoud

DE PLUG-IN HYBRID VAN CITROËN

Verhoogde prestaties voor uw comfort

Met de plug-in hybrid van Citroën geniet u van het comfort van een elektrische modus voor korte dagelijkse ritten en van de verbrandingsmotor voor langere ritten.

Dankzij de elektromotor gekoppeld aan de verbrandingsmotor, krijgt u een soepele rit, een cumulatief vermogen van 225 pk en een onmiddellijke acceleratie.

DE VOORDELEN VAN PLUG-IN HYBRID

Ervaar het ë-comfort

 Geniet van het comfort van de vering met Progressive Hydraulic Cushions™, de Citroën Advanced Comfort® Seats en alle rijhulpsystemen van Citroën.

 Ervaar de afwezigheid van trillingen, de geruisloosheid van elektrisch rijden en het grote gebruiksgemak. U zult uw auto meer dan ooit beleven als een oase van comfort en rust. 

Het beste van elektrisch en thermisch

In de elektrische modus kunt u, dankzij de dagelijkse oplaadbeurt, genieten van hogere prestaties, een direct beschikbaar motorkoppel en soepele, stille acceleraties.

Wanneer u er even tussenuit wilt, neemt de benzinemotor het gewoon over.

Experts voor uw plug-in hybrid

Hoewel uw Citroën Plug-in Hybrid technologisch geavanceerder is dan een auto met verbrandingsmotor, verandert het ritme van het onderhoud niet.

Vertrouw het onderhoud van uw Citroën Plug-in Hybrid toe aan speciaal opgeleide experts binnen het Citroën-netwerk.

Verminder uw co2-uitstoot
Plug-in hybride technologie heeft een CO2-emissieniveau van 32g/km (WLTP). Wanneer u in 100% elektrische modus rijdt, heeft uw hybride nul CO2-uitstoot.
Optimaliseer uw verbruik

Met de plug-in hybride motor kunt u uw brandstofkosten aanzienlijk verlagen door dagelijks op te laden.

Met een gemiddeld brandstofverbruik van 1,4 L/100 km (WLTP), biedt uw hybride auto een aanzienlijke brandstofbesparing in vergelijking met een versie met verbrandingsmotor.

Rem om op te laden
Uw hybride wordt gedeeltelijk opgeladen wanneer u remt of vertraagt. Zo krijg je meer bereik zonder erover na te denken.

VERSCHILLENDE RIJMODI VOOR UW COMFORT

Elektrische-modus

Geniet van alle voordelen van rijden in 100% elektrische modus: stil rijden, geen CO2-uitstoot. Deze modus, ideaal voor stadsritten, wordt standaard geactiveerd wanneer uw hybride wordt gestart. Hiermee kunt u tot 55 km afleggen (WLTP standaard). 

Hybrid-modus

Afhankelijk van uw rijstijl en het soort weg waarop u rijdt, schakelt het voertuig automatisch tussen de elektrische en de benzinemodus om het beste compromis te vinden in termen van prestaties en verbruik.

Sport-modus

Geniet van de best mogelijke acceleratie en acceleratieprestaties met onmiddellijk motorkoppel en -vermogen. 

Uw hybride in uw dagelijks leven opladen: niets is eenvoudiger

  • Wall box : Ideale oplossing voor een meer optimaal gebruik van een plug-in hybride voertuig of een elektrisch voertuig, waardoor de eerste kan worden opgeladen in 2 uur en de tweede in één nacht.

 

  • Versterkt stopcontact  : Voldoende voor gebruik met een lage intensiteit van het elektrische voertuig, het stelt u in staat om in één nacht de helft van de autonomie terug te krijgen.

 

  • Huishoudelijk stopcontact :Voldoende op een Plug-In-hybride voertuig, kan 's nachts worden opgeladen met de standaard kabel.

Diensten om u het leven te vergemakkelijken in hybride

  • CHARGE MY CAR: Zoek compatibele oplaadstations voor uw hybride voertuig in heel Europa via Charge My Car.
     
  • MY CITROËN: u kunt de actieradius, het opladen en de thermische voorconditionering van uw auto op afstand vanaf uw telefoon regelen via de My Citroën-app.     

CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID SUV

De plug-in hybrid motor van Citroën C5 Aircross verhoogt het rijcomfort dankzij de voordelen van elektrisch rijden voor dagelijkse ritten tot 55 km (WLTP-cyclus) en een onbeperkt rijbereik voor lange ritten dankzij de benzinemotor.

Klanten van Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid kunnen gebruikmaken van de ecologische bonus en de conversiebonus

CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

Citroën C5 X slaat een brug tussen de elegantie van een berline, de dynamiek van een break en de verhoogde positie van een SUV.
Hij biedt ware rust dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma met een interieur in loungesfeer.
Zijn vooruitstrevende technologie maakt je het leven makkelijk aan boord, dankzij het extended Head-up Display, het semi-zelfstandig rijden en een nieuwe communicatie-interface op een 12" touchscreen met natuurlijke spraakherkenning.