Bekijk de inhoud
Nieuwe Citroën ë-C4 X Electric en C4 X

Ë-C4 X ELECTRIC EN C4 X

Elektrisch en thermisch

Vanaf 259€/maand (i) "Representatief voorbeeld van het product StretchFin Plus, lening op afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing (met optionele voorschot), met een looptijd van 60 maanden aan een JKP van 4,99%. Contante prijs : 22.800,00 € , voorschot van 3.971,27 €, te financieren bedrag van 18.828,73 €. Terugbetaling in 59 maandaflossingen van 249,00 € en een laatste verhoogde maandaflossing van 7.980,00 €, totaal verschuldigd bedrag door de consument : 22.147,06 €. Kosten in het totaalbedrag van het krediet inbegrepen: 0 €. Vaste jaarlijkse debetrentevoet van 4,99%. Aanbieding geldig van 01-05-2024 tot en met 31-05-2024. Illustratief voorbeeld van het product StretchFin Plus, lening op afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing, met een looptijd van 60 maanden aan JKP 4,99% voor een C4 X YOU Essence 1.2 PureTech S&S 100 Ch 5P. Contante prijs : 22.475,00 € , optionele voorschot van 2.746,82 € en te financieren bedrag van 19.728,18 €, 59 maandaflossingen van 259,00 € en een laatste verhoogde maandaflossing van 7.866,25 €, totaal verschuldigd bedrag door de consument (per definitie zonder voorschot) : 23.147,25 €. Aanbieding geldig van 01-05-2024 tot en met 31-05-2024. StretchFin Plus is een voorstel van lening op afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing opgemaakt door Stellantis Financial Services Belux N.V. (lener), Bourgetlaan 20-1 te 1130 Brussel, België, RPR: Brussel, KBO nr.: 0417.159.386, IBAN: BE86 3100 0100 5250, BIC: BBRU BE BB, tel.: +32 (0)2/370 77 11, e-mailadres: services4you@stellantis-finance.com, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Adverteerder: Stellantis Belux S.A. (invoerder en kredietbemiddelaar), KBO nr. 0403.461.107, Bourgetlaan 20, 2B, te 1130 Brussel, België, RPR: Brussel, tel. +32 (0) 78/151615"   

met een laatste afbetaling van 7.866€

Ontdek de ë-C4 X Electric en C4 X, speciaal ontworpen om hun impact op het milieu te beperken.

Alle aandrijflijnen zijn identiek op het gebied van comfort, design en interieur.

Dankzij de 2 nieuwe elektrische motoren geniet je van een groter rijbereik en kan je kiezen tussen 2 verschillende niveaus met een rijbereik tot 420 km.

 

Vanaf 20.480 € incl. BTW voor particulieren  
Vanaf 23.110 € excl. BTW voor professionelen
4.5/5 2 REVIEW
Waardering van 4.5/5 op basis van 2 beoordelingen

EEN UNIEK EN ELEGANT CONCEPT

De styling van de ë-C4 X Electric en C4 X is een kruisbestuiving van het elegante profiel van een fastback met de moderne uitstraling van een SUV. Ga je voor de traditionele C4 X, of voel je toch meer voor de ë-C4 X? Kies zelf de motor die het best bij je behoeften past.

Electric groot rijbereik

 • Tot 420 km bereik in WLTP-cyclus
 • De motor levert 115 kW (156 pk)
 • 3 rijmodi (Eco, Normaal en Sport) voor meer rijplezier zonder CO2-uitstoot.
 • Een standaard warmtepomp die 4 tot 6 keer energiezuiniger is dan een klassiek verwarmingssysteem.

Standaard gamma Electric

 •  Tot 357 km rijbereik volgens de WLTP-cyclus;. De motor levert een vermogen van 100 kW, wat overeenkomt met 136 pk;
 •  3 rijmodi (Eco, Normaal en Sport) om rijplezier te ontketenen zonder CO2-uitstoot. 
 •  Een standaard warmtepomp die 4 tot 6 keer energiezuiniger is dan een conventioneel verwarmingssysteem.

Hybride

 • Gemakkelijk in gebruik, comfortabel en subtiel.
 • Geniet van een grote veelzijdigheid in gebruik, zonder laadbeperkingen.
 • Profiteer van een onvergelijkbare ervaring van comfort en soepelheid aan boord.
 • Een vermindering in verbruik en CO2-uitstoot van bijna 20% (vergeleken met eengelijkwaardige niet-geëlektrificeerde benzinemotor).

Elegantie en écht rijplezier

 • Beschikbaar in benzine- en dieseluitvoering
 • Motoren van 100 tot 130 pk met EAT8 automatische of handgeschakelde versnellingsbak

ONZE BESTE AANBIEDINGEN

CONFIGUREER & BESTEL ONLINE

ONDERSCHEIDENDE STIJL

De kenmerkende voorkant van Citroën

De hoge, vlak liggende motorkap met brede uithollingen aan weerszijden geeft de nieuwe ë-C4 X een geheel eigen gezicht. De verchroomde chevrons die zich over de gehele breedte van de voorzijde uitstrekken, maken hem daarbij in één oogopslag als Citroën herkenbaar. Optisch lopen ze naadloos over in de koplampen, die in twee horizontaal gescheiden groepen zijn verdeeld en met hun Citroën-LED Vision-technologie het hightech karakter van de auto benadrukken.

Dynamische daklijn

Met hun lengte van 4,6 m passen de nieuwe Citroën ë-C4 X Electric in het Citroën-gamma tussen de C5 X (4,80 m) en C4 hatchback (4,36 m). Hun wielbasis van 2,67 m is identiek aan die van de laatste. In profiel vloeit de dynamische daklijn van de auto sierlijk over van bovenaan de voorruit naar het bovenste paneel van de achterklep waardoor een evenwichtig fastback-silhouet gecreëerd wordt. De korte, strakke daklijn zorgt voor een optimale aerodynamica, die resulteert in een luchtweerstandscoëfficiënt van CX 0,29.

Nieuwe led-achterlichten

De kenmerkende X-vorm van de koplampen keert als verwijzing naar de typeaanduiding ook terug in de led-achterlichten. Die zetten zich naar het midden voort in de gewelfde vorm van de achterklep, terwijl ze aan de flanken uitlopen in een pijlvorm die de dynamische vormgeving van de auto verder versterkt.
KOOP ONLINE
Configureer en bestel je nieuwe Citroën online

 

Configureer en bestel je nieuwe Citroën via de Citroën Store, zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Profiteer bovendien van tal van andere online voordelen.

Onze teams staan altijd voor je klaar om je te begeleiden bij de aankoop van je wagen en leveren hem bij een verdeler naar keuze of aan je deur. 

DE TOP 5 VOORDELEN VAN ONLINE BESTELLEN

Je Citroën vanuit je zetel 

CONFIGURATIE
Kies je nieuwe wagen en configureer hem volgensje wensen. Selecteer je model, kleur, opties… 
VEILIGHEID
Betaal je voorschot voor een contante aankoop of regel de financiering van je huur met aankoopoptie op een volledig veilige manier. 
BEGELEIDING
Contacteer onze experts via chat of telefonisch voor eender welke vraag. Zij helpen je graag verder in elke fase van de aankoop 
24/24H, 7/7
Bestel je droomwagen waar en wanneer je maar wilt, vanaf je laptop, tablet of smartphone. 
SPECIFIEKE AANBIEDINGEN
Laat de waarde van je huidige wagen online schatten en profiteer van talloze specifieke aanbiedingen.  
KIES DE KLEUR

COMFORT OP HOOG NIVEAU

Dankzij Citroën Advanced Comfort® biedt de ë-C4 X zowel de bestuurder als de overige inzittenden een weldadig gevoel van comfort en ontspanning.

Advanced Comfort®-stoelen

De royale voorstoelen ogen even gerieflijk als ze zijn: ze zijn voorzien van een speciale verstevigingslaag van 15 millimeter schuimvulling, die zowel een goede ondersteuning garandeert als het zitcomfort verhoogt.

De optionele massagefunctie versterkt de comfortbeleving verder, evenals de stoelverwarming. Ook de brede achterbank is met ingebouwde verwarming verkrijgbaar.

Grote bagageruimte

De bagageruimte van de ë-C4 X heeft een bruikbare inhoud van maar liefst 510 liter. De grote opening en onder de achteruit weggewerkte scharnieren garanderen een goede toegankelijkheid. Onder de vloerplaat bevindt zich nog een aanvullende opbergruimte, waarin onder andere de laadkabel kan worden opgeborgen.

Progressive Hydraulic Cushions®

De Progressive Hydraulic Cushions®-vering van de ë-C4 X verwent de inzittenden met een ongekend rijcomfort in de beste traditie van Citroën. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van twee hydraulische stops aan de boven- en onderzijde van de schokdemper die de terugslag van de veer vrijwel meteen opvangen, waardoor de auto als een vliegend tapijt over de weg lijkt te zweven.

HEEFT U VRAGEN OVER DE CITROËN Ë-C4 X ELECTRIC?

Een ë-lovers ambassadeur kan u antwoorden

Twijfel je nog om over te schakelen op elektrificatie? Onze ë-liefhebbers kunnen je daarbij helpen. Net als jij zijn ze erg milieubewust. Net als jij stelden ze zichzelf veel vragen over zo'n overstap. Vandaag begeleiden ze je maar wat graag in de energietransitie. Hoe ze dat doen? Door hun ervaringen te delen via de Citroën ë-Lovers community. Profiteer ervan. 
RIJD HELEMAAL ZEN
Citizen-diensten

Met het Citizen-programma kan je gebruikmaken van diensten die je dagelijkse leven vergemakkelijken, zowel thuis als in je wagen, voor je veiligheid en comfort.

 

Veiligheids- en rijhulpmiddelen
De Ë-C4 X Elektrisch bieden een scala aan innovatieve rijhulptechnologieën. Tot 20 geavanceerde systemen verbeteren je rijveiligheid en verminderen stress bij bestuurder en passagier.

DE ADVISOR MENINGEN OVER DE CITROËN Ë-C4 X EN C4-X

2 GLOBALE WAARDERING
TOEGEKENDE SCORES
4.5/5
1 Mensen gaven 5 sterren
1 Mensen gaven 4 sterren
0 Mensen gaven 3 sterren
0 Mensen gaven 2 sterren
0 1 ster

Citroën
Advisor

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN

KLANTENBEOORDELING
KLANTEN-REVIEWS

1 of 2 avis

2 GLOBALE WAARDERING
TOEGEKENDE SCORES
4.5/5
1 Mensen gaven 5 sterren
1 Mensen gaven 4 sterren
0 Mensen gaven 3 sterren
0 Mensen gaven 2 sterren
0 1 ster

Citroën
Advisor

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN

KLANTENBEOORDELING
KLANTEN-REVIEWS

1 of 2 avis

KLANTEN-REVIEWS

1 of 2 avis

Ë-C4 X ELECTRIC Ë-SERIES

Ontdek de limited edition ë-Series: een opvallend design gekoppeld aan een gedurfd concept, met oog voor het welzijn aan boord.*

*Beschikbaar vanaf 4 september 2023

Kenmerkende signatuur

De "ë" is een emblematisch Citroën-element en een echte signatuur van het geëlektrificeerde gamma.

Uniek design

Ontdek de geraffineerde en lichtgevende parelwitte buitenkant, aangevuld met grafische elementen die diepte en karakter toevoegen én het silhouet dynamischer maken, zoals het tweekleurige Perla Nera zwarte dak, de volledig zwarte lichtmetalen velgen, de getinte achterste zijruiten en de achterruit.

Welzijn aan boord

Deze limited edition beschikt ook over het nieuwe My Citroën Drive Plus infotainmentsysteem en handenvrije toegang tot het contact.
COMPARATEUR

AANDRIJFLIJN

Elektrisch, benzine of diesel

De essentiële kenmerken van de ë-C4 X Electric zijn:

 •  156 pk (115 kW) elektrische motor met een groot rijbereik tot 420 km of 136 pk (100 kW) met een rijbereik tot 357 km, volgens de WLTP-cyclus;
 •  automatische versnellingsbak;
 •  260 Nm onmiddellijk beschikbaar koppel;
 •  100 km/10 min opladen met een 100 kW DC-oplader;
 •  Een batterij van 50 kWh met een garantie van 8 jaar of 160.000 km voor 70% van de oplaadcapaciteit, compactere afmetingen en een lager gewicht helpen de koolstofvoetafdruk van de wagens tijdens hun volledige levensduur te verlagen.

Nieuwe generatie 1.2 PureTech benzinemotor, speciaal ontwikkeld voor hybride, gekoppeld aan een elektromotor, die een vermogen en koppel van 21 kW (28pk) en 55 Nm kan ontwikkelen.

 • Een nieuwe elektrische versnellingsbak, ë-DCS6, dubbele koppeling met 6 versnellingen zonder koppelverlies.
 • Een 48 V Lithium-Ion accu met een beschikbare capaciteit van 432 Wh, geïnstalleerd onder de linker voorstoel, dus zonder impact op het volume van de kofferbak of de bewoonbaarheid

De Citroën C4 X is ook verkrijgbaar met een efficiënte en krachtige dieselmotor:

 • BlueHDi 130 Stop & Start Euro 6.4, EAT8 automatische versnellingsbak.
AFMETINGEN
ECOLOGISCHE VERANTWOORDELIJKHEID ALS HART VAN ONS MERK IN 4 VIDEO'S

ACCESSOIRES

Een vloermat, een dakkoffer of zelfs een fietsdrager nodig voor je vakantie? Kies uit een groot assortiment van uitrustingen en accessoires die perfect geschikt zijn voor jouw doeleinden. 

 

INSTRUCTIEVIDEO'S Ë-C4 X

Ontdek de  ë-C4 X Electric tutorials
VRAAG EEN OFFERTE
Ontvang een offerte in minder dan een uur. 
EEN OFFERTE VRAGEN
LAAT JE OUDE WAGEN SCHATTEN
Helemaal gratis, profiteer van onze aanbiedingen. 
SCHATTING VAN JE OUDE VOERTUIG
BEKIJK ONZE WAGENS IN STOCK
Ontdek alle huidige aanbiedingen op Carstore. 
BEKIJK ONZE WAGENS IN STOCK
BESTEL ONLINE
Configureer je Citroën en profiteer van onze aanbiedingen. 
BESTEL ONLINE
BESTEL JE ACCESSOIRES
Individualiseer je voertuig naar jouw inzicht. 
BEKIJK DE ACCESSOIRES SHOP
ONZE LIFESTYLE PRODUCTEN KOPEN
Vind alle lifestyle producten van Citroën. 
BEKIJK DE CITROËN LIFESTYLE SHOP