Bekijk de inhoud
Diensten om u te helpen bij de aankoop van uw Citroën

In de juiste richting

Kiezen voor Citroën betekent kiezen voor een goed gevoel. En dat vanaf het moment dat u uw auto aankoopt.

Met het CITIZEN-programma geniet u van een dienstensysteem dat u gedurende het hele aankooptraject begeleidt: van het ontdekken en het kiezen tot en met de levering van uw auto.

CITROËN ADVISOR

Ik wil graag klantbeoordelingen bekijken over de verschillende Citroën-modellen

Informeer vóór de aankoop van uw wagen naar de mening van wie al met een Citroën heeft gereden. Transparantie, actuele commentaren, controles... allemaal elementen die vertrouwen schenken.

VIRTUAL SHOWROOM

U wil de virtuele showroom bezoeken

Lokale inhoud

WERK UW IDEE VERDER UIT

Vraag een persoonlijke offerte en kies een auto voor uw proefrit

Ontvang uw persoonlijke offerte zonder dat u de deur uit hoeft. En boek gelijk een proefrit met de Citroën van uw keuze bij uw Citroën concessiehouder of verkooppunt.

CITROËN STORE

U wil van thuis uit bestellen

Configureer en bestel al onze nieuwe Citroëns online. En dat zonder één voet buiten te zetten, tegen de beste prijs, en wanneer u maar wilt.

Bovendien wordt u tijdens het hele aankoopproces begeleid door onze specialisten. Dat gaat van het uitzoeken van het juiste voertuig tot het online bestellen.

THUISLEVERING

U wil uw nieuwe auto thuis geleverd krijgen

Lokale content /inhoud

SERVICECONTRACTEN

Met mijn servicecontract rijd ik  gerust.

Citroën helpt u met uitgebreide garanties en onderhoudscontracten om uw auto performant, betrouwbaar en veilig te houden. Dat alles strikt binnen uw budget en zonder verrassingen. Door uw auto toe te vertrouwen aan de experts van het Citroën-netwerk, bent u zeker dat u zo lang mogelijk en in de beste omstandigheden blijft rijden. Bovendien beschikt u dan over tal van voordelen en servicecontracten op maat van uw autogebruik.

MYCITROËN

Maak u het leven makkelijker met de MyCitroën-app
Met MyCitroën blijft u verbonden met uw auto en heeft u altijd toegang tot cruciale informatie. Met deze app wordt bovendien het onderhoud van uw voertuig nauwlettend opgevolgd en krijgt u toegang tot de vele Citroën Services. Via geolokalisatie vindt u uw auto altijd moeiteloos terug. Bovendien optimaliseert u uw rijgedrag dankzij de statistieken over verbruik, kosten en afstand van al uw ritten. En nog veel meer!