Bekijk de inhoud

DE LIFESTYLE-BOETIEK

Merkliefhebbers, doorgewinterde verzamelaars en liefhebbers van nieuwe trends, Citroën wil u de kans geven uw leven naar wens in te vullen. Profiteer van een brede waaier aan even nuttige als decoratieve bekroonde producten. Breid uw miniatuurcollectie uit, verwen uzelf met exclusieve kleding en profiteer van de innovatieve Citroën-oplossing tegen wagenziekte.

CITROËN-LIFESTYLE VOOR ALLE SMAKEN

Kleding, technologische voorwerpen, miniaturen, kantooraccessoires, speelgoed en keukengerei ... de Lifestyle-boetiek van Citroën richt zich tot alle generaties en biedt een brede waaier aan originele producten met een sprankelend design met het emblematische visgraatmotief. Ontdek het rijke erfgoed van het merk in miniatuurvoertuigen, mokken, horloges, audioluidsprekers en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils, voor groot en voor klein!

SEETROËN: WAGENZIEKTE IS DEFINITIEF VERLEDEN TIJD

U weet het misschien niet, maar wagenziekte treft een op de drie personen. Om hen te helpen ontwikkelde Citroën de Seetroën-bril.

Deze bril telt vier ringen die een gekleurde vloeistof bevatten. Waarom een vloeistof? Wagenziekte wordt veroorzaakt door een verschil in waarneming tussen het zicht en het evenwichtsorgaan. De vloeistof verplaatst zich om een kunstmatige horizon te simuleren, waardoor het zicht en het binnenoor in minder dan tien minuten weer op elkaar worden afgestemd. Een betrouwbare technologie die in 95 procent van de gevallen werkt. Vanaf nu gaat u met plezier de baan op.