Bekijk de inhoud

HET COMFORT VAN EEN AUTOMATISCHE TRANSMISSIE

De koppeling bedienen en zelf op- en terugschakelen behoren tot het verleden. Kies voor ultiem ontspannen rijden voor een Citroën met een automatische transmissie en geniet nog meer van elke rit. Welk type Citroën u ook kiest, de automatische transmissie zorgt door soepel en snel te schakelen voor een geweldig comfort. De automaat werkt in de praktijk ook voordeliger dan een handgeschakelde versnellingsbak doordat hij zich op ideale wijze aanpast aan uw rijstijl.

Citroën C3

De Citroën C3 is een geïnspireerde berline, die zich onderscheidt door een uniek design. Tot 97 personaliseringsmogelijkheden voor het exterieur lijkt hij op geen enkele andere wagen. Op comfortvlak beschikt de Citroën C3 over nieuwe Advanced Comfort-zetels en een in dit segment ongeëvenaarde ophanging. Hij toont zich modern en geconnecteerd en beschikt ook over twaalf rijhulpsystemen om het dagelijkse leven te vergemakkelijken.  

Citroën C3 aircross suv

Citroën C3 Aircross SUV versterkt zijn persoonlijkheid met een volledig herziene, krachtige voorzijde. Hij breidt zijn personalisatieaanbod uit met 43 kleurcombinaties, nieuwe tinten, nieuwe achterzijpanelen, kleurenpacks en lichtmetalen velgen. Hij introduceert de Advanced Comfort zetels die zijn gelanceerd door SUV Citroën C5 Aircross, stelt een nieuw 9" touchscreen voor, en pakt opnieuw uit met 5 connectiviteitstechnologieën en 12 rijhulpsystemen. 

Citroën C4 & ë-C4

In 2020 zet Citroën zijn elektrisch offensief verder met ë-C4 Electric en C4: een nieuwe fase in het Citroën design, uitzonderlijk comfort aan boord en de keuze tussen: elektrisch, benzine of Diesel.
ë-C4 Electric en C4 zijn de waardige erfgenamen van 92 jaar van compacte Citroën berlines.