Verwijzing in seconden

ONTDEK HEM IN DE VIDEO

DESIGN

DESIGN Citroën SpaceTourer

U droomt ervan om er met het hele gezin op uit te trekken? De Citroën SpaceTourer biedt u vele mogelijkheden! In een wereld waarin verplaatsingen in groep steeds meer zin hebben, is de Citroën SpaceTourer een karaktervolle minibus die u het leven gemakkelijker maakt. Met een vloeiend design zonder agressie zorgt hij met zijn volumes voor zekerheid en robuustheid.

MOOIE VOLUMES

L2E

Het geheim van de charme van de SpaceTourer? Royale lijnen, een doordringende blik, mooie proporties... Om zijn look te perfectioneren, is de SpaceTourer verkrijgbaar in 9 verfijnde carrosserietinten: Onyx Zwart, Impérial Blauw, Rich Oak Bruin, Platinium Grijs, Aluminium Grijs, Tourmaline Oranje, Blue Lagoon, Zandkleur en Banquise Wit. Een verschijning die op elke hoek van de straat wordt nagefloten!

 

afmetingen Citroën SpaceTourer

De Citroën SpaceTourer is verkrijgbaar in 3 lengtes (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m) waaronder een compacte versie die tot 8 inzittenden kan verwelkomen, ongezien in dit segment.

Wie denkt dat de beste minibussen de kortste zijn?
*verkrijgbaar begin 2017

LED-DAGRIJLICHTEN

LED-DAGRIJLICHTEN Citroën SpaceTourer

De verticale led-dagrijlichten bevinden zich in het verlengde van de wielbogen. Ze zijn ingenieus ingebouwd boven de mistkoplampen en geven de SpaceTourer de look van een avonturier.

GROTE RUITEN & ZIJDELINGSE SCHUIFDEUR

ZIJDELINGSE SCHUIFDEUR Citroën SpaceTourer

Het zijzicht van de SpaceTourer weerspiegelt de ruimte aan boord met zijn brede zijdelingse schuifdeur en zijn grote ruiten die de ruimtelijkheid en de gastvrijheid van de cabine onderlijnen. U bent van harte welkom!

 

ACHTERRUIT

ACHTERRUIT Citroën SpaceTourer

De stijlvolle en tegelijk functionele achterpartij onthult een grote kofferklep die aan reizen doet denken, en die een ruim interieur doet vermoeden. Deze kofferklep met zachte lijnen is voorzien van een achterruit met schuine hoeken die geopend kan worden.

MET ZIJN POSTUUR KAN HIJ ALLES AAN

De SpaceTourer is verkrijgbaar in 3 lengtes (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m) waaronder een compacte versie die tot 9 inzittenden kan verwelkomen, ongezien in dit segment.Wie denkt dat de beste minibussen de kortste zijn?
3 lengtes Citroën SpaceTourer
hoogte Citroën SpaceTourer

1M90 ONDER DE MEETLAT

En hij hoeft zich niet te bukken! Met de Citroën SpaceTourer rijdt u probleemloos ondergrondse parkings binnen. Zonder het dak los te rukken. De geoptimaliseerde afmetingen van de minibus (L: van 4,60 tot 5,30 m, B: 1,92 m, H: 1,90 m) maken, in combinatie met zijn elektro-hydraulische stuurbekrachtiging en zijn draaidiameter tussen 11,30 m en 12,40 m, van de Citroën SpaceTourer een wendbaar voertuig dat voldoet aan de vereisten het hele gezin.

WELZIJN

WELZIJN Citroën SpaceTourer

Het ruimtelijke interieur van de Citroën SpaceTourer werd bedacht vanuit een gevoel van reizen waarbij elke inzittende eersteklas behandeld wordt. De langere ritten, de verre reizen of zelfs de kleine uitstapjes worden momenten van ontspanning en gezelligheid.

GASTVRIJ INTERIEUR

zetels Citroën SpaceTourer

De zetels zijn bekleed met zachte en warme materialen, wat zorgt voor een eersteklas zitcomfort. De inzittenden van de 2e en de 3e rij kunnen beschikken over individuele verschuifbare zetels met verstelbare rugleuningen, hoofdsteun en armsteunen, voor een optimaal welzijn. Ruimte dus voor een dutje in gezinsverband.

DASHBOARD

DASHBOARD Citroën SpaceTourer

Het dashboard is zo geplaatst dat de bestuurder alles binnen handbereik en in het zicht heeft, zoals de dashboardwijzers met grafische en moderne wijzerplaten, de 7"-touchscreen, de bedieningen van de verwarming, de opbergruimten, de knoppen voor het openen van de elektrische zijdelingse schuifdeuren, enz.

597x597_Famille_SpaceTourer.jpg

PLAATS VOOR HET HELE GEZIN!

Van de gitaar van de oudste tot de step van de jongste, alles kan in de Citroën SpaceTourer en in zijn opbergruimtes opgeborgen worden. Dat zorgt voor een pak minder gewicht, toch?

ZOALS THUIS...

interieur Citroën SpaceTourer

Een gastvrij interieur, een verhoogde rijpositie, verschuifbare zetels, een glazen dak, een optimaal rijcomfort en een eersteklas geluiddemping...

Het enige wat u moet doen is genieten van de reis alsof u thuis bent.

Welkom in uw rijdend salon!

DE KONING VAN DE STILTE

Dankzij de geluiddemping van de SpaceTourer reist u met een gerust gevoel... De kroost achter in de auto niet meegerekend, uiteraard! Het interieur werd zo ingericht dat de rust de bovenhand neemt. Het gebruik van geluidsabsorberende middelen ter hoogte van de carrosserie en rondom de cabine (dakhemel, deuren en kofferklep, dashboard, vloer...), en van gelaagde ruiten met dikker glas zorgen voor een betere demping van het geluid en van de trillingen.
1500x646_Silence.jpg

HET PANORAMA ERBOVENOP!

Veel ruiten, zijdelingse schuifdeur en dak met zicht op de hemel, geniet van een panorama dat van elke uitstap een avontuur zal maken.
dak Citroën SpaceTourer

TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE

TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE Citroën SpaceTourer

Met nuttige functies als de handenvrije toegang en starten (ADML), en de handenvrije en gemotoriseerde schuifdeuren, is de Citroën SpaceTourer uitgerust met technologieën die het autorijden gemakkelijker maken.

SPACETOURER? ALTIJD GECONNECTEERD

CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

HEAD-UP DISPLAY

Citroën heeft de head-up display ontwikkelt die, in kleur en in uw gezichtsveld, de essentiële rij-informatie op een doorzichtig paneel projecteert. Geen excuus: u blijft geconcentreerd op de weg!

CONNECT NAV Citroën SpaceTourer
Mirror Screen Citroën SpaceTourer

Muziek beluisteren via uw smartphone of uw route vinden? Dat kan eenvoudig en intuïtief met Mirror Screen! Uw compatibele applicaties verschijnen op de 7" touchscreen van uw auto. Mirror Screen werkt met Apple CarPlayTM en MirrorLink®. Praktisch, vindt u niet?

 

head-up display Citroën SpaceTourer

Citroën heeft de head-up display ontwikkelt die, in kleur en in uw gezichtsveld, de essentiële rij-informatie op een doorzichtig paneel projecteert. Geen excuus: u blijft geconcentreerd op de weg!

ALLES VOOR UW VEILIGHEID

Adaptieve Snelheidsregelaar Citroën SpaceTourer

De Adaptieve Snelheidsregelaar zorgt ervoor dat de minibus zich aanpast aan de snelheid van zijn voorligger. Deze automatische snelheidsregelaar kan de snelheid met 20 km/u verminderen terwijl u alleen het gaspedaal indrukt.

Dodehoekbewaking Citroën SpaceTourer

Het dodehoekbewakingssysteem informeert u over de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoeken via een oranje led-lampje dat in de hoek van de buitenspiegel is geplaatst. Dit systeem, bestaande uit 4 sensoren die zich in de schilden vooraan en achteraan bevinden, is actief tussen 12 en 140 km/u.

Verkeersbordherkenning Citroën SpaceTourer

Dit gloednieuwe systeem werkt vanaf de camera die zich bovenaan de voorruit bevindt. Het geeft de bestuurder op elk moment aan welke snelheidsbeperking er op die bepaalde plaats geldt. Wanneer er een verkeersbord met een snelheidsbeperking gedetecteerd wordt, kunt u met een druk op de knop de snelheidsaanbeveling aanvaarden.

Active Safety Brake Citroën SpaceTourer

Dit systeem zorgt er, op basis van de multifunctionele camera bovenaan de zijruit, voor dat de passagiers minder verwondingen oplopen door in de plaats van de bestuurder te remmen, en dit in de volgende gevallen:

0-30 km/u: de aanrijding met mobiele of vaste obstakels of met voetgangers vermijden.

boven 30 km/u: snelheid verminderen vóór de aanrijding.

verbruikswaarden Citroën SpaceTourer

De tests bevestigen: De Citroën SpaceTourer heeft de beste verbruikswaarden van het segment (Best in Class) met 5,1 l/100 km en een CO2-uitstoot van slechts 133 g/km (Verbruik in de gemengde cyclus van de Blue HDi 115 S&S MAN6).

verbruikswaarden Citroën SpaceTourer

De verschillende dieselmotoren in de Citroën SpaceTourer zorgen voor de volgende verbruikswaarden in de gemengde cyclus en de volgende CO2-uitstoot (met de lengte XS):

- BlueHDi 95 MAN: 5,5 l/100 km en 144 g/km CO2

- BlueHDi 95 S&S ETG6: 5,2 l/100 km en 135 g/km CO2*

- BlueHDi 115 S&S MAN6: 5,1 l/100 km en 133 g/km CO2

- BlueHDi 150 S&S MAN6: 5,3 l/100 km en 139 g/km CO2

- BlueHDi 180 S&S EAT6: 5,8 l/100 km en 151 g/km CO2*

ONTDEK SPACETOURER THE CITROËNIST CONCEPT

citroenist

 

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik (1) van uw Citroën SpaceTourer

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruik. Meer info *

  • Selecteer uw voertuig
(1) Het gemiddelde werkelijk verbruik geraamd op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze raming wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang van de reële gebruiksomstandigheden. Deze raming moet onderscheiden worden van het verbruik gemeten volgens de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden) en is afhankelijk van de hypothesen en voorwaarden van het meetprotocol. Het heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol kan geraadpleegd worden op de website van de Groep PSA, www.groupe-psa.com.

Onze CITROËN SpaceTourer aanbiedingen aan de beste prijs

Vind onze CITROËN SpaceTourer in uw buurt en onmiddellijk beschikbaar!

Selecteer een gemeente en klik op OK om een CITROËN SpaceTourer in uw buurt te vinden.
SpaceTourer
Vanaf 25 355 € BTWI ?
kit_route
Top