Verwijzing in seconden
1920x1080_gagnante_cover

Vervroegd kerstcadeau : CITROËN C4 Cactus !

Een jonge werkneemster uit La Louvière krijgt een CITROËN C4 Cactus cadeau nadat ze een wedstrijd georganiseerd door CITROËN Belux won. Attenties, emoties en felicitaties ontbraken niet wanneer ze de auto kwam ophalen op woensdag 26 november in het Devergnies verkooppunt in La Louvière.

Afgelopen september bood CITROËN Belux aan zijn sociale media gemeenschap de mogelijkheid om, via de “Hit me If You Can” wedstrijd, een CITROËN C4 Cactus te winnen, het emblematische en symbolische voertuig van de nieuwe positionering van het merk. De winnares en haar partner waren zo geïnteresseerd door zijn look en zijn technologische snufjes, dat ze alle kansen om te winnen gegrepen hebben! "Wij winnen nooit wedstrijden. Maar deze keer was het een voltreffer!"

Twee maanden later kwam Maria Graceffa, een jonge kapster uit de regio van La Louvière, haar geschenk ophalen. De gelukkige winnares begaf zich daarom naar de Devergnies garage (die al 95 jaar bestaat in La Louvière) om de CITROËN C4 Cactus in ontvangst te nemen. 

BIJZONDERE ONTVANGST

M. Moran Paz, de manager van de garage en zijn team hebben deze meer dan bijzondere gelegenheid goed gevierd : gelukwensen bij het onthaal en een mooi boeket bloemen als « kers op de taart » van de ingepakte CITROËN C4 Cactus. De jonge winnares zal woensdag 26 november 2014 nooit meer vergeten ! « Ik droomde, simpelweg. Voor ik hier aankwam was ik erg nerveus. Ik had vlinders in mijn buik, net zoals op een eerste werkdag. »

UITPAKKEN & ONTDEKKEN

3…2…1, de sluier van de CITROËN C4 Cactus wordt weggehaald en de lichtsignatuur en gedurfde persoonlijkheid van het voertuig worden onthuld. Een verrassende kleur en een verbazingwekkend design; een combinatie die de jonge winnares niet onberoerd laat. « Hij is super mooi en super goed. Ik wist al welke kleur de auto had en ik ben hem gaan opzoeken op internet. Maar in het echt is hij nog mooier ! »

HET INTERIEUR

Maria, 24 jaar oud, luisterde aandachtig naar de uitleg van de Verkoopsverantwoordelijke van de Devergnies garage. Samen hebben ze alle creatieve en technologische mogelijkheden van de CITROËN C4 Cactus bestudeerd : de Airbump®, het 7’ touch screen en diens CITROËN Multicity Connect. « Waar ik echt van hou, is het touch screen. Alles is gecentraliseerd op één plaats om de verschillende functies en het rijden gemakkelijker te maken. »

Dankzij de Airbump® van de CITROËN C4 Cactus, is Maria nu klaar om slagen van deuren en andere kleine alledaagse schokken te pareren. « Het is een auto die ik graag wil delen met mijn partner. Hij werkt in Halle en rijdt vaker dan ik, maar ik ben zeker van plan er ook van te genieten! »

ZIN IN AVONTUUR

Een nieuwe auto kan je dagelijks gebruiken om te gaan werken, maar je bent nu ook in staat om te genieten tijdens uitstapjes. Slechts enkele ogenblikken na de eerste ontmoeting van Marie met de CITROËN C4 Cactus, voelde ze al de drang om over de Belgische wegen te zwerven en nieuwe dingen te ontdekken. « De CITROËN C4 Cactus geeft me zin om vaker city-trips te maken. Zijn grootte stelt me gerust en ik voel meer comfort tijdens het rijden. Met mijn oude auto voelde ik me niet zo veilig. »

TOT SLOT

De CITROËN C4 Cactus in 3 woorden? « Magnifiek, veilig en technologisch. » Maria Graceffa verliet de Devergnies garage een uur na aankomst met een glimlach op haar gezicht, alle papieren in orde en het gevoel een dubbel cadeau gekregen te hebben: de CITROËN C4 Cactus en haar speciale ontvangst op het verkooppunt Devergnies in La Louvière.

Binnen één maand zal Maria Graceffa ons vertellen over haar ervaring aan boord van haar nieuwste aanwinst. Wordt vervolgd!
Top