Verwijzing in seconden
gagnante feel lucky

CITROËN C4 Cactus cadeau op het Autosalon!

Voor Rika Huysman en haar man is 29 april 2015 een dag om nooit meer te vergeten! Samen met hun schoonzoon kwam het koppel uit Izegem de sleutels van hun CITROËN C4 Cactus die ze wonnen op onze stand tijdens het afgelopen Autosalon in ontvangst nemen. Het perfecte moment om dat te vieren met bubbels in garage Vanhulle.

Tijdens het Autosalon 2015 organiseerde CITROËN een wedstrijd waarbij elke bezoeker een CITROËN C4 Cactus kon winnen. Rika Huysman deed in een opwelling mee, maar dacht nooit kans te maken om ook effectief de prijs binnen te halen met zoveel deelnemers. “Toen ik zag dat ik gewonnen had, kon ik het niet geloven. Ik dacht meteen: dat is niet voor mij!”
Op 9 februari liep de wedstrijd af, en een kleine 3 maanden later kreeg Rika het goede nieuws. Ze werd meteen uitgenodigd om haar wagen te komen ophalen in een garage naar keuze: het werd garage Vanhulle in Izegem die in 2014 haar 50-jarig bestaan vierde.

3, 2, 1 … onthulling!

Om het verrassingseffect te vergroten, hadden Joost Vanhulle, zaakvoerder van de garage, en zijn team het voertuig bedekt onder een rode doek. Toen die eraf werd gehaald, ontdekte een nerveuze en ongeduldige Rika haar nieuwe wagen samen met verkoper Cédrique De Poot: “Prachtig! Dat we nu een auto winnen, komt ons heel goed uit! We waren net begonnen met uitkijken naar een nieuwe wagen.


Prachtige kleurencombinatie

 “Ik had de C4 Cactus nog niet gezien,” zegt Rika. Dus kwamen zij en haar man een paar weken geleden even binnenkijken bij de garage om meer te weten te komen over het model. Ze waren prettig verbaasd over de C4 Cactus die ze uitgestald zagen staan, maar Rika was nog gelukkiger toen haar auto onthuld werd: “Deze kleuren zijn zelfs nog mooier! Als ik had kunnen kiezen, was ik ook voor deze combinatie gegaan.


Het design

Ook wanneer Rika gevraagd wordt naar het design van de CITROËN C4 Cactus is ze erg positief. Zij prijst de wagen om de elegante lijn en ze weet ook de Airbump te appreciëren: “de Airbump ligt in één lijn met de rest van de auto en past heel goed bij de witte spiegels en de bagagedrager vanboven.”
Wanneer Rika vol spanning de CITROËN C4 Cactus binnenstapt, is ze opnieuw blij verrast. “Deze auto is heel erg ruim en vanbinnen zo mooi afgewerkt. Prachtig!” Daarbovenop is ze ook erg enthousiast over het zitcomfort. Dat is erg belangrijk voor haar want ze gebruikt haar wagen elke dag.
Ruim en veilig

Onze winnares doet dagelijks boodschappen, gaat regelmatig winkelen en brengt de kleinkinderen naar school. Veiligheid is daarom van groot belang voor Rika! De CITROËN C4 Cactus is dus perfect geschikt voor haar: zijn talrijke technologische snufjes maken dit een gemakkelijke en eenvoudige auto in gebruik, en veiligheid wordt gegarandeerd.

Aan alle mooie liedjes komt een eind…

Hoe omschrijft Rika de CITROËN C4 Cactus in 3 woorden? “Elegant, mooi afgewerkt en comfortabel.” Met de sleutel in het contact, haar handen op het stuur en nog steeds vol emoties begeven Rika en haar man zich terug naar huis. Een dag die ze niet zo snel zullen vergeten.

Binnen enkele weken zullen we opnieuw afspreken met Rika Huysman om te vragen naar haar ervaringen aan boord van de CITROËN C4 Cactus. Tot dan!

 

Top