Bekijk de inhoud

ELEKTRISCHE KENMERKEN VAN DE NIEUWE CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC

Elke rit aan boord van de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric wordt een moment van ontspanning voor alle passagiers. De elektrische aandrijving zorgt voor een vlotte start dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel. Het rijden gebeurt zonder schokken, zonder trillingen en in stilte.
DUURZAAM

Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric garandeert je stil en vlot rijden. Zijn motor helpt je bovendien te besparen:

  • Lage gebruikskosten door het beperkte onderhoud
 
Ë-COMFORTKLASSE

Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric biedt je zowel een dynamische sensatie als een gevoel van rust:

  • Geen trillingen, geen schokken, geen schakelingen tussen versnellingen: het rijgedrag is volkomen vlot.
  • Een onmiddellijk beschikbare koppel verleent opwindende sensaties.
  • Op afstand programmeerbare diensten maken je het leven makkelijk.
 
OPLADEN MOGELIJK IN 30 MIN

Je hebt de keuze tussen meerdere oplaadmethodes:

  • Openbaar opladen 100kW: tot 80% van de lading in 30 minuten
  • Wall Box 11 kW: volledig opgeladen in 5u00
  • Wall Box 7,4 kW: volledig opgeladen in 7u30 
  • Versterkt huiselijk stopcontact van het type Green'up: volledig opgeladen in 15u (of 31u op een standaard huiselijk stopcontact).
 

REIBEREIK VAN Ë-BERLINGO VAN

280 KM RIJBEREIK

Volgens de wltp-cyclus

Met de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric kunt u rustig en zonder CO2-emissies rijden.

Zijn elektromotor met 136 pk vermogen en een snelheid van 130 km/u biedt een rijbereik van 280 km volgens de WLTP-cyclus.

70 procent van de batterijcapaciteit is acht jaar of 160.000 kilometer lang gegarandeerd. En met het aanbod Charge My Car, dat beschikbaar is in de app Free2move, geniet u van tal van praktische diensten, zoals toegang tot 260.000 laadpalen, lokalisatie van beschikbare laadpalen of een eenvoudige planning van uw ritten.

BELANGRIJKSTE FACTOREN DIE HET RIJBEREIK VAN UW WAGEN BEÏNVLOEDEN

SNELHEID
Bij 130 km/u wordt het rijbereik van de New Citroën ë-Berlingo ELECTRIC gehalveerd ten opzichte van het gehomologeerde WLTP-bereik. 
TEMPERATUUR
De weersomstandigheden en de gevolgen daarvan (verwarmen of koelen van het interieur) hebben een impact op het rijbereik van uw bestelwagen. 
RIJSTIJL
Een soepel en schokvrij rijgedrag optimaliseert het rijbereik van de batterij van uw New Citroën ë-Berlingo ELECTRIC. 
VERVOERD GEWICHT
Dakaccessoires of een zware lading hebben invloed op het verbruik van uw wagen. 

SIMULEER HET RIJBEREIK VAN UW Ë-BERLINGO ELECTRIC

3 RIJMODI

Om u de beste rijsensaties te bieden, beschikt de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric over 3 rijmodi.

De Normal-modus zorgt voor het beste compromis tussen rijbereik en dynamische prestaties.

De Eco-modus optimaliseert het elektriciteitsverbruik.

De Power-modus behoudt de prestaties van het voertuig bij maximale belasting. Op de middenconsole bedient een ë-Toggle de versnellingsbak dankzij de functies Park, Rear, Neutral, Drive en Brake.

Ë-BERLINGO ELECTRIC OPLADEN

EENVOUD VAN HET LAADPROCES

De laadklep van de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric heeft een kleurcode om het laadproces visueel te volgen. Dat kunt u ook vanop afstand raadplegen via de My Citroën-app.

Eigenaars kunnen het laadproces programmeren om bijvoorbeeld te genieten van voordelige tarieven in de daluren. Dat kan eenvoudig via de aanraaktablet in de wagen of via de MyCitroën-app.

VERSCHILLENDE OPLAADSYSTEMEN

. Van de drie oplaadmogelijkheden zijn de Wall Box en openbare laadpalen het snelste. De Wallbox kan bij u thuis geïnstalleerd worden en laat toe van 0 tot 100% op te laden in 5 uur op driefase of 7,5 uur op monofase. Om u te helpen zorgt onze partner ZEborne voor een kwalitatieve installatie tegen de beste prijs.

. Voor incidentele behoeften kunt u uw wagen ook opladen aan een standaard of versterkt huishoudelijk stopcontact van het type Green'up.

. Aan een openbare laadpaal van 100 kW gaat het opladen nog sneller: tot 80% in 30 minuten.

SIMULEER DE LAADTIJD VAN UW Ë-BERLINGO ELECTRIC

 

LOCALISEZ LES BORNES DE RECHARGE COMPATIBLES

Voyagez en toute sérénité en nouveau Citroën ë-Berlingo électrique

Localisez sur la carte les bornes de recharge compatibles avec votre Nouveau Citroën ë-Berlingo Électrique autour de vous, ou sur vos trajets.

 

INFORMATIE OVER ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Aan boord van de Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric geeft een specifiek instrumentenbord permanent de laadtoestand van de batterij weer, alsook de verbruiksmeter van elektrische toepassingen, zoals verwarming en airconditioning.

 

Het 8”-aanraakscherm omvat een rubriek ‘Energie’ met alle informatie over de elektrische aspecten van uw wagen: de energiestroom met onder meer het laadniveau van de batterij, uw verbruiksstatistieken en de programmering van de uitgestelde laadbeurt.

HEEFT U VRAGEN OVER DE CITROËN Ë-BERLINGO?

Een ë-lovers ambassadeur kan u antwoorden

Twijfel je nog om over te schakelen op elektrificatie? Onze ë-liefhebbers kunnen je daarbij helpen. Net als jij zijn ze erg milieubewust. Net als jij stelden ze zichzelf veel vragen over zo'n overstap. Vandaag begeleiden ze je maar wat graag in de energietransitie. Hoe ze dat doen? Door hun ervaringen te delen via de Citroën ë-Lovers community. Profiteer ervan. 

DE Ë-SERVICES VAN Ë-BERLINGO ELECTRIC

APPS MY CITROËN EN FREE2MOVE

Met de app My Citroën ontvangt u informatie over de laadtoestand van uw Nieuwe Citroën ë-Berlingo Electric en het resterende rijbereik. U kunt ook het uitgestelde laadproces programmeren en de thermische preconditionering starten.

U geniet ook van het Charge My Car-aanbod op de Free2move-app. Dat biedt toegang tot meer dan 260.000 laadpalen in Europa, het lokaliseren van compatibele laadpalen of het plannen van uw routes.

 

DE ADVISOR VAN Ë-BERLINGO ELECTRIC

KLANTEN-REVIEWS