Verwijzing in seconden
1440x545_Concept_C3_WRC_Image_Cinemascope.jpg

Concept-car C3 WRC, op weg naar de rally.

Naar aanleiding van het internationale autosalon van Parijs onthult het Merk in wereldpremière de C3 WRC concept-car, een sportieve en gespierde versie van de nieuwe Citroën C3. Deze concept-car geeft een voorproefje van de toekomstige raceauto die zijn debuut zal maken in de rally van Monte-Carlo in januari 2017 en die zal zorgen voor de grote terugkeer van het Citroën Racing-team in het FIA-wereldkampioenschap Rally.

 

C3 IN ULTRASPORTIEVE VERSIE

520x293_2.jpg

.

Le concept C3 WRC conserve toute la rondeur, la fraicheur et certains éléments stylistiques de De C3 WRC concept-car behoudt het ronde karakter, de frisheid en een aantal stijlelementen van de nieuwe C3:  dubbeldeks-lichtsignatuur, tweekleurig dak en gekleurde componenten die overeenstemmen met de kleuren van het dak, waaraan tal van elementen afkomstig uit de autoracewereld worden toegevoegd.


Donkere bumpers, verchroomde chevrons die zich uitstrekken tot de led-dagrijlichten, gele racespiegels in carbon, verbrede carrosserie (+55 mm) en schild vooraan uitgerust met een lemmet voor een betere aerodynamica... Een sportief en scherp design dat kleur bekent.

EEN CONCEPT-CAR OP MAAT
VAN DE RACE

De C3 WRC is bovenal een auto op maat van het racecircuit, met alle troeven van een toekomstige kampioen: - De C3 WRC is bovenal een auto op maat van het racecircuit, met alle troeven van een toekomstige kampioen: - meer vrijheid toevertrouwd aan de aerodynamica met een maximale breedte van 1.875 mm, een naar voren uitstekend schild vooraan en een achterbumper met ingebouwde luchtgeleider; - een verbrede en achteruit geplaatste vleugel achteraan voor een nog betere aerodynamica; - een totale gewichtsvermindering van het voertuig van 25 kg; - de controle van de centrale elektronische differentieel toegestaan. In afwachting van de rally van Monte-Carlo in januari 2017, afspraak op het internationale autosalon van Parijs op de stand van het Merk in Paviljoen 1, gang C, stand 320!
1500x646_2.jpg
Top