Verwijzing in seconden
1800x681_Citroen_Cactus_M_Cinemascopejpg.jpg

Cactus M

Free Your Mind!

De concept car CACTUS M is een eigentijdse herinterpretatie van de waarden die geleid hebben tot het ontwerp van de Méhari. Waarden van comfort, welzijn en vrije tijd die sinds het begin de drijvende kracht zijn van CITROËN. De concept car CACTUS M voelt zich in alle situaties opperbest en roept op tot vrijheid, avontuur en welzijn.

Crossover klaar voor het strand

Avontuurlijke look

De stijl van de concept car CACTUS M is nog avontuurlijker dan de CITROËN C4 Cactus die er best al avontuurlijk uitziet. Zijn verticalere voorruit, zijn verhoogde carrosserie en zijn grotere wieldiameter versterken zijn avontuurlijke persoonlijkheid.

Outdoor

De CITROËN CACTUS M beschikt over twee lange deuren die de compactheid van het voertuig in de verf zetten. Dankzij hun eendelig ontwerp in gegoten kunststof zijn ze bijzonder manoeuvreerbaar. Deze deuren werden bedacht zoals de airbumps.

Geen dak voor hem!

De CITROËN CACTUS M, die geïnspireerd is op de wereld van de surf, heeft geen dak en geen luchtinlaatkolom. Hij is volledig open aan de buitenkant. Hij beschikt over een coating in echt hout op de boog en op de stijlen van de voorruit die doet denken aan surfplanken.

Cactus M zoals de Méhari

1500x500_3.jpg

Het karakter en de sterke persoonlijkheid van de concept car CACTUS M ontlenen hun essentie aan de Méhari van 1968, aan zijn praktische kant en aan de wereld van zon, zee en strand die dit mythische model omringen. Het strand, het zand, het zout en het water zijn allemaal elementen die contrasteren met een auto. De CACTUS M werd echter ontworpen voor deze wereld, om vrije tijd intensiever en compromisloos te beleven.

Kleurrijke cabine

Het neopreenschuim dat gecoat is met een bedrukte jerseystof in felle kleuren, zorgt voor een warme cabine en benadrukt het levendige karakter van het voertuig. Het zorgt er ook voor dat de zetels nog meer waterdicht zijn en sneller drogen.

Opbergruimten binnen handbereik

De verschillende opbergruimten binnenin zijn toegankelijk en functioneel. De deuren vooraan zijn voorzien van grote bakken afgesloten met een net. De koffer achteraan is toegankelijk vanaf de buitenkant.

Teamgenoot van extreme sporten

De concept car CACTUS M, ideaal voor liefhebbers van grote ruimtes, is de gedroomde partner om op avontuur te trekken. Met zijn technologie en zijn innovaties overschrijdt hij al zijn exploratiegrenzen die gevormd kunnen worden door weersomstandigheden, logistiek of ruwe terreinen.

 

Grip Control

465x262_5.jpg

De CITROËN CACTUS M combineert de Grip Control met zijn Tall & Narrow wielen; zo zorgt hij voor meer wendbaarheid en kan hij de lastigste terreinen en de steilste hellingen aan. Dit antislipsysteem past zich aan in functie van de situaties voor een optimale grip in alle omstandigheden.

1 tent voor 2!

465x262-Tente.jpg

De CACTUS M kan omgebouwd worden in een echte bivak voor twee personen voor een langere ontdekkingsreis. Slapen onder een mooie sterrenhemel of met bescherming boven het hoofd, het kan allemaal: de motorkap kan verlengd worden in een zelfdragende tent die hetzelfde opblaassysteem gebruikt.

Top