Verwijzing in seconden
1440x545_C-Aircross_Cinemascope.jpg

C-AIRCROSS CONCEPT

Het zowel moderne als genereuze C-AIRCROSS CONCEPT, avonturier in de stad en op landwegen, is een voorproefje van Citroën in het segment van de SUV's in Europa. Met dit internationale silhouet zet het Merk een nieuwe stap in de uitrol van zijn productstrategie. De unieke persoonlijkheid van de C-AIRCROSS is gebaseerd op de nieuwe C3, die eind 2016 werd gelanceerd.

597x250-design ext.jpg

MODERN & KLEURRIJK

Het design van de C-AIRCROSS concept-car is uitgesproken en kleurrijk. Zijn silhouet werd visueel verhoogd door de beschermingen die de carrosserie onderaan omarmen.

Het design van de C-AIRCROSS concept-car is uitgesproken en kleurrijk. Zijn silhouet werd visueel verhoogd door de beschermingen die de carrosserie onderaan omarmen.
608x262_face_AV.jpg

ROBUUSTE VOORPARTIJ

 .

Wat postuur betreft, springt de C-Aircross concept-car onmiddellijk in het oog dankzij zijn korte motorkap en hoge gestalte en zijn gespierde maar niet-agressieve voorpartij. Een ongezien expressieve auto in de bijzonder gecodificeerde wereld van de SUV's.

608x262_feux_led.jpg

3D-ACHTERLICHTEN

.

Ook de zuivere en grafische achterpartij valt op wat stijl betreft. De brede schouders van de C-Aircross concept-car benadrukken langs weerszijden van het voertuig de bijzonder technologische 3D-achterlichten bestaande uit drie zwevende lichtringen. 608x262_custode_2.jpg

ACHTERZIJPANELEN MET RETROVERLICHTING

.

De twee zwevende achterzijpanelen met retroverlichting die voor een sterk grafisch contrast zorgen, de echte signatuur van de concept-car, werden bedacht als aerodynamische buitenluiken. 

EEN VERFIJND EN GRAFISCH INTERIEUR

Binnenin hebben de designers geopteerd voor een gespierd cockpitdashboard, los van de wijzerplaten. Een interieurarchitectuur die zorgt voor strakheid, moderniteit en ruimte.
Bovenop een éénarmig stuur met vereenvoudigde bedieningsknoppen, een knipoog naar de geschiedenis van het Merk, is het dashboard voorzien van een head-up display dat de informatie van alle instrumenten groepeert in het gezichtsveld van de bestuurder.
1500x646_C-Aircross_Planche_de_bord.jpg
Interior_C-Aircross.jpg

ZETELS GEÏNSPIREERD
OP DE WERELD VAN HET BEDDENGOED

Vier zetels met zachte en omwikkelende vormen! Zowel vooraan als achteraan zijn de brede en gastvrije, sofa-achtige zetels bekleed met materialen en technieken met matraseffect, in gewafeld alcantara.

Naast hun hoogkwalitatieve, natuurlijke en tegelijk statusverhogende confectie, zorgen ze voor een unieke ondersteuning, geïnspireerd op de wereld van het beddengoed. Ze beloven een andere beleving op de weg door zich aan te passen aan de lichaamsbouw.

ALLETEREINGEDRAGINGEN

Een fun-gevoel en hedendaagse technologieën! De C-Aircross concept-car ziet er niet alleen uit als een SUV; hij biedt ook echt rijcomfort.

Ter hoogte van de middenconsole is hij uitgerust met een 'Grip Control'-draaiknop. Hij is in de eerste plaats dus polyvalent en klaar voor de dagelijkse trajecten in de stad, maar ook voor een uitstap in de bergen of aan de kust.
597x267_C_Aircross_Arriere.jpg
Top