Verwijzing in seconden

DE CITROËN BERLINGO: DE ICONISCHE LUDOSPACE

VEELZIJDIG, PRAKTISCH EN RUIM

Citroën, reeds sinds 1996 een pionier op het gebied van ludospaces, stelt zijn Citroën Berlingo voor, die alle troeven van zijn voorgangers verenigt met een modernere look. De Citroën Berlingo geeft een innovatief en gedurfd antwoord op het gebied van design, modulariteit en functionaliteit.
Citroën Berlingo heeft de prijs AUTOBEST 2019 gewonen.

MODUTOP®
MODUTOP®

92 LITER OPBERGRUIMTE EN EEN OPMERKELIJKE LICHTINVAL

De Modutop® omvat een paviljoenkoffer die toegankelijk is vanaf de achterbank of vanuit de bagageruimte en is nu voorzien van een doorschijnende boog met compartimenten, versterkt door een sfeerlicht dat over de volledige lengte van het dak loopt.

De Modutop® zorgt voor meer lichtinval met zijn grote dakvenster, dat door een elektrisch rolgordijn kan worden afgedekt.

MODULEERBAARHEID
MODULEERBAARHEID

3 VOLWAARDIGE ACHTERZETELS VAN EENZELFDE GROOTTE

Bovendien bieden deze drie zetels veel knieruimte, zowel in een configuratie met 5 zetels als in een configuratie met 7 zetels en zowel in maat M als maat XL. Elk van de 3 zetels kan ingeklapt worden in de vloer en is uitgerust met Isofix i-Size bevestiging.

CONNECTIVITEIT
CONNECTIVITEIT

CITROËN CONNECT NAV EN DRAADLOOS HERLADEN VOOR SMARTPHONE

Citroën Connect Nav, het geconnecteerde 3D navigatiesysteem van de nieuwste generatie, is uitgerust met diensten als TomTom Traffic voor realtime verkeersinformatie of voor de lokalisering en de prijzen van tankstations en parkings.  

AFFICHAGE TÊTE HAUTE COULEUR
AFFICHAGE TÊTE HAUTE COULEUR

Les principales données et informations utiles à la conduite sont projetées en couleurs et en permanence sur une lame escamotable, dans le champ de vision du conducteur pour ne jamais quitter la route des yeux.

 

UITVINDER VAN DE LUDOSPACE

De ruime, comfortabele en personaliseerbare Citroën Berlingo onderscheidt zich door tal van troeven: een open interieur met een recordvolume, een uitzonderlijke modulariteit met drie afzonderlijk neerklapbare achterzetels, meerdere opbergvakken met een multifunctioneel Modutop®-dak* van de nieuwste generatie en een verzorgde materiaal- en kleurafwerking met verschillende universums.

*volgens versie

IK WIL:

DESIGN

DESIGN CITROËN BERLINGO

Een uitgesproken en gedurfd karakter, een dynamisch silhouet, design-Airbumps® en gekleurde accenten*: de Citroën Berlingo is een unieke ludospace.

*volgens versie

EEN UITGESPROKEN PERSOONLIJKHEID

EEN UITGESPROKEN PERSOONLIJKHEID

Aan de voorzijde onderscheidt de Citroën Berlingo zich door enkele opvallende blikvangers: een hoge en korte motorkap, een herkenbare en verbrede voorkant met de dubbele lichtsignatuur en een naar voren geschoven voorruit die de binnenruimte en de lichtinval vergroot.

In zijaanzicht benadrukken de dakdragers en de Airbumps®* op de flanken zijn robuuste karakter, terwijl deze accessoires tegelijkertijd het koetswerk beschermen.

* Naargelang de versie

24 personaliseringsmogelijkheden

De Citroën Berlingo is verkrijgbaar in het bekende palet van 7 koetswerkkleuren (Sable, Acier Grijs, Platinium Grijs, Onyx Zwart, Deep Blue, Ardent Rood, Banquise Wit) en nu ook in de volledig nieuwe kleur Metalic Copper.

Deze kleurrijke signatuur wordt nog versterkt door de Color Packs met hun witte of oranje kleuraccenten rond de mistlampen vooraan en op de zijdelingse sierstrips.

De Citroën Berlingo onderscheidt zich door een strak ontworpen dashboard, met tal van opbergvakken. De binnenruimte laat ook een hoge zitpositie voor de bestuurder toe.

Het XTR-pack* voorziet een stoffen binnenbekleding in Wild Green met een oranje band op de rugleuningen.

*Naargelang de versie

 

personaliseringsmogelijkheden Citroën BERLINGO

24 personaliseringsmogelijkheden

De Citroën Berlingo is verkrijgbaar in het bekende palet van 7 koetswerkkleuren (Sable, Acier Grijs, Platinium Grijs, Onyx Zwart, Deep Blue, Ardent Rood, Banquise Wit) en nu ook in de volledig nieuwe kleur Metalic Copper.

Deze kleurrijke signatuur wordt nog versterkt door de Color Packs met hun witte of oranje kleuraccenten rond de mistlampen vooraan en op de zijdelingse sierstrips.

De Citroën Berlingo onderscheidt zich door een strak ontworpen dashboard, met tal van opbergvakken. De binnenruimte laat ook een hoge zitpositie voor de bestuurder toe.

Het XTR-pack* voorziet een stoffen binnenbekleding in Wild Green met een oranje band op de rugleuningen.


*Naargelang de versie

 

personaliseringsmogelijkheden Citroën BERLINGO

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroen_Advanced_Comfort_1430x350

Citroën heeft een volledig programma ontwikkeld om elke inzittende van de wagen een ​​ongekend algemeen comfort te bieden. Dit programma kreeg de naam CITROËN ADVANCED COMFORT® en biedt innovatieve, technologische en intelligente oplossingen voor meer welzijn aan boord.

EEN ONGEKEND ALGEMEEN COMFORT

COMFORT AAN BOORD VOOR GEMOEDSRUST

Drie achterzetels van dezelfde grootte
CITROËN BERLINGO

De Citroën Berlingo sluit zich aan bij het programma ‘Citroën Advanced Comfort®’.

Hij blinkt uit door zijn optimale rijeigenschappen en maakt van elke reis een waar genot dankzij zijn comfortabele zetels, zijn ophanging en zijn akoestische benadering van hoog niveau.

De Citroën Berlingo heeft een helder interieur dankzij zijn aanzienlijke 360°-glasoppervlak. De rijkelijke lichtinval dankt hij ook aan een groot glazen panoramadak, dat naar wens kan worden verduisterd met een elektrisch zonnescherm.

Veel en slimme opbergruimte voor iedereen
handige volumes CITROËN BERLINGO

De Citroën Berlingo, die zich zowel vanbinnen als vanbuiten erg praktisch toont, biedt een uiterst vlotte instap dankzij zijn twee zijdelingse schuifdeuren en zijn achterklep met afzonderlijk te openen achterruit.

Ook kan de Citroën Berlingo een mooie interieurruimte en een toonaangevende modulariteit voorleggen dankzij zijn neerklapbare zetels. Zo neemt het koffervolume toe tot 775 liter in de M-maat en tot 1.050 liter in de XL-maat.

Bovendien beschikt de Citroën Berlingo over 186 liter aan opbergvakken, ontworpen voor het dagelijkse leven. Ze zijn allemaal om ter grootst en om ter handigst, zoals de Modutop® met 92 liter aan opbergruimte.

OPTIMALE FLEXIBILITEIT

De achterzetels kunnen afzonderlijk* of samen in de vloer weggeklapt worden naargelang de gewenste configuratie. Zo creëren ze een vlakke vloer. Door ook de passagierszetel vooraan in de vloer weg te klappen kan de Citroën Berlingo een laadvolume tot 4000 liter en een laadlengte van meer dan 3 meter bieden in maat XL. Achteraan heeft de bagageafdekking twee standen: de klassieke hoge stand en een tussenstand waardoor de koffer in compartimenten kan worden ingedeeld. Ze kan 25 kilogram dragen en is vlot toegankelijk dankzij de te openen achterruit. Ook praktisch is dat de bagageafdekking achter de tweede zetelrij kan worden opgeborgen.


* Naargelang de versie

OPTIMALE FLEXIBILITEIT

AFMETINGEN

2 MATEN, M EN XL, VOOR HET HELE GEZIN

Lengte

mm

Breedte

mm

Hoogte

mm

Koffervolume

Liter


Aantal plaatsen

MTM

kg

TECHNOLOGIE

Voor meer comfort en veiligheid biedt de Citroën Berlingo 4 connectiviteitstechnologieën en 18 rijhulpsystemen.
Technologie_1430x350

.

RIJHULPSYSTEMEN EN CONNECTIVITEIT

Rijden met een gerust gemoed
TECHNOLOGIE CITROËN BERLINGO

De Citroën Berlingo heeft recht op een aantal moderne technologieën die elke dag opnieuw hun nut bewijzen.

Zo kan hij prat gaan op de allerbeste veiligheidstechnologieën, die bijdragen tot de gemoedsrust van de bestuurder.

... in alle veiligheid met achttien rijhulpsystemen
rijhulpsystemen CITROËN BERLINGO

Een actieve waarschuwing bij ongewild overschrijden van de rijstrookmarkering, Driver Attention Alert, een dodehoekbewaking, een uitgebreide verkeersbordenherkenning, een automatische noodremhulp, een parkeercamera met Top Rear Vision... 

… en met een maximale connectiviteit dankzij de 8”-aanraaktablet
8”-aanraaktablet CITROËN BERLINGO

De 8”-aanraaktablet en de vier connectiviteitstechnologieën verzekeren de continuïteit tussen uw digitale universum en uw wagen: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box en de draadloze smartphone-lader.

18 RIJHULPSYSTEMEN

Tete_Haute_315x425

HEAD-UP DISPLAY IN KLEUR

De head-up display toont essentiële rijgegevens (huidige en aangeraden snelheid, instellingen van de cruise control en snelheidsbeperker ...) op zijn transparante scherm in het gezichtsveld van de bestuurder.

Aide_Stationnement_315x425

PARKEERHULPSENSOREN VOORAAN, ACHTERAAN EN ZIJDELINGS

Dit systeem wijst de bestuurder op de nabijheid van obstakels via visuele lijnen op het 8" touch screen en via auditieve waarschuwingen.

Acces_Mains_libre_315x425

HANDENVRIJ STARTEN EN TOEGANG

Dit systeem laat je toe om je wagen te vergrendelen/ontgrendelen en te starten met je sleutels in je zak.

Active_Safety_Break_315x425

ACTIVE SAFETY BREAK

Dit noodremsysteem verkleint het risico op aanrijdingen. Het treedt in werking vanaf 5 km/u en werkt zowel bij immobiele als bewegende voorwerpen en bij voetgangers. Als de bestuurder niet reageert na de waarschuwing voor een risico op aanrijding, remt het systeem de wagen automatisch af.

Demarrage_pente_315x425

HILL START ASSIST

Dit hulpsysteem helpt de wagen te vertrekken op een helling. Het voorkomt de ongewenste verschuiving van de auto op een helling wanneer het rempedaal wordt losgelaten en werkt op hellingen van meer dan 3% door de wagen gedurende 2 seconden te stabiliseren.

Alerte_Attention_315x425

DRIVER ATTENTION ALERT

Dit systeem evalueert voortdurend de waakzaamheid van de bestuurder door te controleren of het rijtraject afwijkt van de wegmarkeringen. Deze functie is in het bijzonder geschikt voor snelwegen bij snelheden van meer dan 65 km/u.

Franchissement_Ligne_315x425

WAARSCHUWING BIJ HET ONVRIJWILLIG OVERSCHRIJDEN VAN EEN WEGMARKERING

Deze functie bestrijdt vermoeidheid of onoplettendheid achter het stuur vanaf 60 km/u. Wanneer de wagen een witte rijstrook overschrijdt zonder dat de richtingaanwijzer is ingeschakeld, wordt de bestuurder gewaarschuwd door geluidssignalen en een visueel waarschuwingssignaal.

Alerte_Risque_Collision_315x425

BOTSWAARSCHUWING

Dit hulpsysteem waarschuwt de bestuurder dat zijn voertuig met het voertuig voor hem of met een voetganger op zijn rijbaan kan botsen. Als het systeem een risico op aanrijding detecteert, waarschuwt het de bestuurder met een visueel en akoestisch waarschuwingssignaal.

Camera_Recul_315x425

ACHTERUITRIJCAMERA

Wanneer de achteruitversnelling is ingeschakeld, toont deze camera het zicht achteraan op het hoofdscherm. Dit beeld wordt ondersteund door kleurmarkeringen, die variëren in functie van de nabijheid van een obstakel. Zo wordt manoeuvreren eenvoudiger.

Coffee_Break_315x425

COFFEE BREAK ALERT

Het systeem waarschuwt de bestuurder wanneer het tijd is voor een pauze, na twee uur onafgebroken rijden aan meer dan 65 km/u.

Commutation_Feux_315x425

AUTOMATISCHE OMSCHAKELING TUSSEN DIM- EN GROOTLICHTEN

Deze functie schakelt automatisch om tussen dim- en grootlichten in functie van het verkeer wanneer 2 wagens elkaar kruisen.

Controle_Stabilite_315x425

AANHANGERSTABILITEITSCONTROLE

Deze aanvullende ESP-functie detecteert slingerbewegingen van de aanhanger en stuurt het remsysteem van de auto aan om de aanhanger te stabiliseren. Deze functie is functioneel op alle voertuigen die zijn uitgerust met een trekhaak.

Frein_Stationnement_315x425

ELEKTRISCHE HANDREM

Deze rem wordt automatisch aangetrokken wanneer je de motor uitschakelt en wordt gelost zodra je de wagen in beweging zet. Je kunt de handrem ook manueel aantrekken en loslaten met behulp van de bedieningshendel.

Grip_Control_315x425

GRIP CONTROL MET HILL DESCENT ASSIST

Het antislipsysteem optimaliseert de tractie van de voorwielen in functie van het terrein (sneeuw, modder, enz.). De Hill Assist Descent-functie houdt de snelheid van het voertuig laag en biedt controle en veiligheid bij het vooruit- of achteruitrijden, zelfs op steile hellingen.

Park_Assist_315x425

PARK ASSIST

Dit systeem is een actieve parkeerhulp bij het achterwaarts of zijwaarts parkeren. Op vraag van de bestuurder detecteert het systeem een geschikte parkeerplaats en bestuurt vervolgens de stuurrichting om in alle veiligheid te parkeren. Je hoeft enkel nog de achteruitversnelling in te schakelen, te versnellen en te remmen.

Reconnaissance_Panneaux_315x425

HERKENNING VAN VERKEERSBORDEN

Het systeem herkent de snelheidsborden en biedt deze informatie aan de bestuurder aan. Deze snelheid kan opgeslagen worden als instelpunt voor de snelheidsregelaar en -begrenzer. Het systeem detecteert ook de borden voor het einde van de snelheidsbegrenzing.

Regulateur_Vitesse_315x425

ADAPTATIEVE SNELHEIDSREGELING

Dit systeem vormt een echte innovatie inzake veiligheid. Met behulp van een camera detecteert het je voorligger en bewaart de door jou ingestelde veiligheidsafstand door te interageren met de rem en de versnelling. De Stop-functie is enkel beschikbaar op de EAT8 en kan de wagen volledig tot stilstand brengen om aanrijdingen te voorkomen.

Angle_Mort_315x425

DODEHOEKBEWAKINGSSYTEEM

Een oranje lichtdiode in de hoek van de buitenspiegels geeft de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoek aan. Deze functie, die volgens hetzelfde principe werkt als achteruitrijradars, vergroot de veiligheid van alle weggebruikers.

MOTOREN

MOTOREN CITROËN BERLINGO

De Citroën Berlingo legt een dynamisch rijgedrag aan de dag dankzij de combinatie van een nieuw platform en zuinige, CO2-arme motoren van de nieuwste generatie.

De Citroën Berlingo wordt aangedreven door benzine- en dieselmotoren die zich lenen voor elke omgeving, zowel in als buiten de stad. Deze krachtbronnen leveren uitstekende prestaties en tonen zich tegelijk erg milieuvriendelijk.

Bovendien introduceert de Citroën Berlingo ook een EAT8-achttrapsautomaat voor een optimaal rijcomfort.

Aan benzinezijde het PureTech-gamma: 
1.2 PureTech S&S 110 pk en, vanaf half 2019, 1.2 PureTech S&S 130 pk EAT8 

Aan dieselzijde het BlueHDi-gamma: 
1.5 BlueHDi S&S 75pk of 100 pk of 130 MAN6 of EAT8

OVERNAMEDIENST VAN JE VORIGE WAGEN

De klantenreviews van de Citroën Berlingo

"Rijd vlot en zit goed.Alleen wat moeite om de fietsen in op te bergen."

Olga A. 20.02.2020
klantenreviews Citroën Berlingo
Miniatuurversie Citroën Berlingo

Miniatuurversie Citroën Berlingo

Maak ook kennis met de miniatuurversies van onze bestelwagens en breid uw collectie uit! Ontdek Citroën Berlingo Van in de versie op schaal 1/64, beschikbar in 4 kleuren: sand, groen, grijs en blauw.

Vanaf €5,00.”

AANBIEDING CITROËN Berlingo

50% van de opties aangeboden(6)

vanaf
18.070 €(8)
AANBIEDING CITROËN Berlingo

ONTDEK OOK NEW BERLINGO VAN

Zo werpt hij zich op als de ideale partner voor alle professionals

Berlingo-vanTop