Verwijzing in seconden
Geniet van de Citroën-forfaits

Geniet van de Citroën-forfaits

Nazicht, olieverversing, remmen, accu, airconditioning ... Wil je je wagen onderhouden en je budget onder controle houden?
Citroën biedt je all-inprijzen aan, inclusief werkuren en onderdelen.
Met deze forfaits ben je zeker van een prijs zonder verrassingen. De aangekondigde prijs is de prijs die in het verkooppunt wordt gefactureerd.

Er zijn twee soorten forfaits:
• Citroën Origine-forfaits, ontwikkeld op basis van originele onderdelen,
• Citroën Avantage-forfaits, speciaal ontwikkeld voor voertuigen van 3 jaar en ouder.
Zo geniet je van de expertise van het Citroën-netwerk en hou je je autobudget onder controle.
De Citroën forfaits

De Citroën forfaits

Deze forfaits werden ontwikkeld op basis van originele Citroën-onderdelen en garanderen je een zorgeloos onderhoud van je wagen.

Originele onderdelen van Citroën voldoen aan dezelfde eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur als de onderdelen die aanwezig waren toen je wagen de fabriek verliet.

Ongeacht de leeftijd van je wagen is dit een all-in-aanbieding, inclusief werkuren en originele onderdelen met een garantie van 1 jaar.

De Citroën budgetforfaits

De Citroën budgetforfaits

Wordt je wagen wat ouder en wil je je budget onder controle houden? Ontdek de Citroën budgetforfaits ontwikkeld op basis van onderdelen van verschillende merken die door Citroën-ingenieurs geselecteerd en gevalideerd werden voor auto's van 3 jaar en ouder. Voor Eurorepar-onderdelen geldt een garantie van 2 jaar in het volledige netwerk van erkende Citroën-herstellers.

DE CITROËN-FORFAITS

All-inprijzen voor onderdelen en werkuren

      

CONSTRUCTEURSONDERHOUD
CONSTRUCTEURSONDERHOUD
OLIEVERVERSING
OLIEVERVERSING
REMMEN
REMMEN
AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

DISTRIBUTIE

DISTRIBUTIE

Forfait Precontrole Autokeuring

Forfait Precontrole Autokeuring

ACCU

ACCU

RUITENWISSERS

RUITENWISSERS

blanc

.


* Neem contact op met je verkooppunt als je meer informatie wil over de Citroën-forfaits, de controlepunten, garanties en algemene verkoopvoorwaarden. Visuele controles van je wagen zijn geen vervanging voor de verplichte technische keuring en sluiten het bestaan van verborgen gebreken niet uit. De lijst met voertuigen die in aanmerking komen voor deze forfaits, is verkrijgbaar in je Citroën-verkooppunt. Aanbieding voorbehouden aan particulieren in het deelnemende Citroën-netwerk.

Top