Verwijzing in seconden

Met Mirror Screen vormen uw smartphone en de aanraaktablet van uw Citroën één geheel. 

Uw favoriete apps volgen u, zelfs onderweg in de auto! Mirror Screen kopieert de weergave van uw apps op het aanraakscherm. 

U hoeft alleen uw smartphone via de aansluitingskabel te verbinden en vervolgens de Mirror Screen-modus op de 7'' aanraaktablet te activeren. Mirror Screen gebruikt het data-abonnement van uw smartphone en veroorzaakt geen bijkomende kosten*.

De functie zorgt voor een betere zichtbaarheid dan op het smartphonescherm en u kunt er uw apps in alle veiligheid op vergroten: lanceer met uw stem of een gebaar een webradio, dicteer een sms (of laat hem voorlezen) zonder uw ogen van de weg te halen!  

* Behalve bij aankoop van betaalde apps, abonnementen die verband houden met apps of roamingkosten in het buitenland. De functie Mirror Screen wordt als optie of standaard aangeboden naargelang de versie.

520x293_Apple_CarPlay

DE COMPATIBILITEIT VAN MIRROR SCREEN

APPLE CARPLAY™

Als u een iPhone® gebruikt, biedt Apple CarPlay™ u een intuïtieve manier om te bellen, Kaarten te gebruiken, muziek te beluisteren en berichten te raadplegen.

Zonder uw ogen van de weg te halen kunt u de spraakherkenning van Siri activeren van op het aanraakscherm van uw auto of door de spraakbedieningsknop onder het stuur ingedrukt te houden. Via Siri hebt u toegang tot uw contacten, kunt u telefoneren, en berichten beluisteren en dicteren zonder op uw iPhone te kijken.

Via Apple CarPlay™ kunnen tijdens het rijden ook audio-apps zoals Spotify en Stitcher worden gebruikt.

747x322_Apple-Car-Play

Beschikbaar op :

Top