Verwijzing in seconden
1800x681_Aircross_Cinemascope

Concept-car CITROËN Aircross, Een SUV die overloopt van energie

Mix van kracht en positieve energie! CITROËN AIRCROSS is een beschermende en zorgzame SUV.  Met zijn uitgesproken optimisme veegt hij elke vorm van agressie van de baan.

Design: de SUV volgens CITROËN

307x132_Aircross_SUV_Optimiste.jpg

Unieke persoonlijkheid

Dankzij zijn globale evenwicht roept het concept Citroën Aircross (4,58m x 2,1m x 1,73m) zowel kracht als vastberadenheid op.

307x132_Aircross_Design_Fonctionnel.jpg

Een design voor zijn functie

Het silhouet is opgesmukt met sterke grafische elementen waarbij de designelementen ten dienste staan van de functionaliteit: de Alloy Bump en de Air Signs en Air Curtains.

307x132_Aircross_Habillage.jpg

Verzadigd oranje!

Aircross komt met een intense carrosseriekleur, een verzadigd rood-oranje, symbool voor optimisme en een open geest.

miniature-concept-car-citroen-aircross-desktop

Concept-car Aircross 1/43

Maak kennis met het miniatuur van de concept-car CITROËN AIRCROSS op schaal 1/43. Dit collector’s item in miniatuurformaat werd gemaakt uit synthetische hars, met als doel om zo trouw mogelijk te blijven aan de interieurdetails van het originele voertuig, een belangrijk aspect voor vele verzamelaars.

Prijs: € 55

Comfort: Alles om energie te geven

Een smeltkroes van design en technologie

1500x646_Aircross_Confort_Cinemascope.jpg

Het interieur van het concept wekt onmiddellijk een gevoel van doorgedreven comfort op: de reis wordt een moment van welzijn voor lichaam en geest. Aircross is daarom een compleet ongeziene ervaring die ver af staat van de traditionele autocodes omdat hij een modern interieur biedt waar je je goed in voelt.

300x385_Aircross_Confort_portrait1.jpg

Welzijn van de geest

Het welzijn komt visueel tot uiting via het lichte en kleurrijke universum van de cabine, in harmonie met de kleur van de carrosserie.

600x395_Aircross_Confort_paysage.jpg

Centraal thema: de reis!

Bagage is een aspect dat terug te vinden is in het ontwerp van de zeer functionele opbergruimten, met een nieuwe interpretatie van de middenconsole.

300x385_Aircross_Confort_portrait2.jpg

Welzijn van het lichaam

Het welzijn van het lichaam krijgt ook concrete vorm dankzij de "king size" zetels

Technologische intelligentie

Voor een uitgebreide mobiliteit

Technologische intelligentie ten dienste van gebruiksgemak met voor ieder de mogelijkheid om te kiezen tussen delen en je in jezelf terugtrekken. CITROËN AIRCROSS beschikt namelijk over twee HD-schermen van 12'', waarvan één mobiel om te delen met de passagier.


Bovendien is elke zetel voorzien van luidsprekers en microfoons om uitwisselingen tussen de reizigers te vergemakkelijken.

520x293_Aircross_Citroen_Technologie.jpg
Top