Verwijzing in seconden

Citroën Advanced Comfort

ONZE GEDRAGSLIJN
SINDS WELDRA 100 JAAR:
HET COMFORT!

Sinds zijn oprichting in 1919 zorgt Citroën voor eersteklas comfort in zijn auto's. Een belofte die vandaag de dag geïllustreerd wordt door de spirit 'Be different, feel good' van het merk en belichaamd wordt door de vier grote innovatiepijlers van het Citroën ADVANCED COMFORT®-programma: de impulsen filteren, het leven aan boord eenvoudiger maken, zorgen voor een soepeler gebruik en de mentale belasting verlichten.
Citroën ADVANCED COMFORT

.

PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS
PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS

De New SUV C5 Aircross is uitgerust met een ophanging met Progressive Hydraulic Cushions®, een innovatie van Citroën, dat al zijn expertise op het gebied van onderstellen samenbrengt. Deze technologie is het resultaat van de ervaring van het merk in de autosport en zorgt voor een betere absorptie van oneffenheden in de weg.

ADVANCED COMFORT ZETELS
ADVANCED COMFORT ZETELS

De comfortabele zetels van de NEW SUV C5 Aircross nodigen de passagiers uit in te stappen voor een ongekende reiservaring in buitengewoon comfort. Ze combineren een zacht comfort met een verstevigde steun dankzij schuim met een dikte van 15 millimeter. De voorzetels zijn voorzien van schuim met een hoge dichtheid om indrukking na vele uren rijden te voorkomen. Ze hebben ook meerdere instelmogelijkheden en een meerpuntsmassagesysteem.

MODULARITEIT
MODULARITEIT

Plaats voor veel slimme, functionele en goed geplaatste opbergplaatsen in het interieur die het een grote, opgeruimde en praktische ruimte maken. 

- Een opbergruimte voor je gsm, dicht bij een USB- aansluiting 
- Ruime opbergruimtes in de achterdeuren 
- Een ruime koffer, die inladen vereenvoudigt en vaak gekoppeld is aan een inklapbare achterbank 1/3 – 2/3
- Een Topbox of groot handschoenenkastje binnen handbereik van de chauffeur in het dashboard...

MODUTOP

HET LEVEN AAN BOORD EENVOUDIGER MAKEN

Omdat u veel tijd doorbrengt in uw auto stelt Citroën alles in het werk om uw trajecten zo comfortabel mogelijk te maken dankzij een ruimtelijk, vrijgemaakt en functioneel interieur waarin het niet aan opbergruimte ontbreekt... De ogen sluiten is niet nodig om zich thuis te voelen!

En concreet?

Zorg voor maximaal extra ruimte met de Top Box® van de Citroën C4 Cactus of de Modutop® van de Citroën Berlingo om alles binnen handbereik te houden zonder de cabine van uw voertuig vol te proppen!

DE IMPULSEN FILTERENAanhanger van kalme trajecten vol gemoedsrust? Citroën ADVANCED COMFORT® denkt aan u door een cosy en functionele cabine vol gemoedsrust te ontwerpen dankzij doordachte bodemvrijheden om de oneffenheden in de weg op te vangen, comfortabele zetels en een isolerende en kalmerende geluiddemping.. Een echte luchtbel van welzijn voor hen die 's morgens moeilijk uit bed geraken, maar ook voor hen die 's avonds ontspanning nodig hebben!

En concreet?

Lichtintensiteit, modulariteit, cocooneffect dankzij het Lounge Pack, connectiviteit en uniek ophangingscomfort: De nieuwe Citroën C5 Aircross past helemaal in het Citroën ADVANCED COMFORT®-programma..

DE IMPULSEN FILTEREN
CITROËN-technologieën

ZORGEN VOOR EEN SOEPELER GEBRUIKWeg met de connectiviteitsproblemen en het urenlange bellen langs de kant van de weg... Met de nuttige en intuïtieve rijhulptechnologieën en verbeterde aansluitingsmogelijkheden voor uw persoonlijke apparaten, blijft u geconnecteerd met uw voertuig. Elke dag meer comfort, meer gebruiksgemak en meer veiligheid.
Citroën voertuigen

DE MENTALE BELASTING VERLICHTEN

Na een drukke dag moeten we allemaal even uitblazen!

De idee van de vierde pijler van het Citroën ADVANCED COMFORT®-programma is uw mentale belasting verlichten door u te helpen het hoofd vrij te maken! Daarom werd uw voertuig ontworpen vanuit het oogpunt van gemoedsrust, met zijn rustgevende en personaliseerbare sfeerverlichting, zijn zachte en gastvrije materialen en een optimale luchtkwaliteit voor de gezondheid...

En als de cabine van uw voertuig een bron van welzijn en gemoedsrust zou zijn?

Aan u om het uit te testen!
Top