Verwijzing in seconden

Citroën Advanced Comfort

ONZE GEDRAGSLIJN
SINDS WELDRA 100 JAAR:
HET COMFORT!

Sinds zijn oprichting in 1919 zorgt CITROËN voor eersteklas comfort in zijn auto's. Een belofte die vandaag de dag geïllustreerd wordt door de spirit 'Be different, feel good' van het merk en belichaamd wordt door de vier grote innovatiepijlers van het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma: de impulsen filteren, het leven aan boord eenvoudiger maken, zorgen voor een soepeler gebruik en de mentale belasting verlichten.
Tranche-5.jpg

WAAR VIND IK HET CITROËN ADVANCED COMFORT?

-

Met CITROËN ADVANCED COMFORT® grondvest het Merk van de chevrons zijn knowhow door een antwoord op maat van uw verwachtingen te bieden.

Het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma ontdekken is uiterst eenvoudig!
Ga naar het CITROËN ADVANCED COMFORT®-logo bovenaan de pagina en open de animatie om de exclusieve comfortattributen van het voertuig van uw keuze te ontdekken.

GIF2.gif
597x597.jpg

HET LEVEN AAN BOORD EENVOUDIGER MAKEN

Omdat u veel tijd doorbrengt in uw auto stelt Citroën alles in het werk om uw trajecten zo comfortabel mogelijk te maken dankzij een ruimtelijk, vrijgemaakt en functioneel interieur waarin het niet aan opbergruimte ontbreekt... De ogen sluiten is niet nodig om zich thuis te voelen!

En concreet?

Zorg voor maximaal extra ruimte met de Top Box® van de CITROËN C4 Cactus of de Modutop® van de CITROËN Berlingo om alles binnen handbereik te houden zonder de cabine van uw voertuig vol te proppen!

...DOOR EEN MAXIMUM AAN RUIMTE VRIJ TE MAKEN!

DE IMPULSEN FILTERENAanhanger van kalme trajecten vol gemoedsrust? CITROËN ADVANCED COMFORT® denkt aan u door een cosy en functionele cabine vol gemoedsrust te ontwerpen dankzij doordachte bodemvrijheden om de oneffenheden in de weg op te vangen, comfortabele zetels en een isolerende en kalmerende geluiddemping.. Een echte luchtbel van welzijn voor hen die 's morgens moeilijk uit bed geraken, maar ook voor hen die 's avonds ontspanning nodig hebben!

En concreet?

Lichtintensiteit, modulariteit, cocooneffect dankzij het Lounge Pack, connectiviteit en uniek ophangingscomfort: De nieuwe CITROËN C4 SpaceTourer past helemaal in het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma..

597x597.jpg
597x597_Page_CAC.jpg

ZORGEN VOOR EEN SOEPELER GEBRUIKWeg met de connectiviteitsproblemen en het urenlange bellen langs de kant van de weg... Met de nuttige en intuïtieve rijhulptechnologieën en verbeterde aansluitingsmogelijkheden voor uw persoonlijke apparaten, blijft u geconnecteerd met uw voertuig. Elke dag meer comfort, meer gebruiksgemak en meer veiligheid.

... DANKZIJ DE PERSOONLIJKE ASSISTENT CITROËN ADVANCED COMFORT®!

597x597_1.jpg

DE MENTALE BELASTING VERLICHTEN

Na een drukke dag moeten we allemaal even uitblazen!

De idee van de vierde pijler van het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma is uw mentale belasting verlichten door u te helpen het hoofd vrij te maken! Daarom werd uw voertuig ontworpen vanuit het oogpunt van gemoedsrust, met zijn rustgevende en personaliseerbare sfeerverlichting, zijn zachte en gastvrije materialen en een optimale luchtkwaliteit voor de gezondheid...

En als de cabine van uw voertuig een bron van welzijn en gemoedsrust zou zijn?

Aan u om het uit te testen!

... EN ZORG VOOR GEMOEDSRUST MET CITROËN ADVANCED COMFORT®!

Top