Verwijzing in seconden

ONTDEK HEM IN DE VIDEO

De  SUV C3 Aircross is gebaseerd op het Aircross-concept. Hij is de volgende stap in het SUV-offensief van het merk en maakt op natuurlijke wijze het verschil: een unieke stijl die robuustheid en originaliteit combineert, conform het DNA van Citroën en de fundamentele eigenschappen van de SUV-wereld. Ontdek hem in de video.

 

 

 

SUV VAN DE NIEUWE GENERATIE

SUV VAN DE NIEUWE GENERATIE

SUV VAN DE NIEUWE GENERATIE

De SUV Citroën C3 Aircross onderscheidt zich in de wereld van de SUV's dankzij zijn kracht, originaliteit en frisheid. Dankzij zijn hoge motorkap, die in de verf wordt gezet door de verchroomde chevrons met ingebouwde LED-lichtsignatuur, zorgt hij voor een combinatie van robuustheid en bescherming. Aan boord van deze SUV van de nieuwe generatie geniet u van een ongeëvenaarde hoge rijpositie. Zoals aangekondigd door het C-Aircross concept zorgen de achterzijpanelen in polycarbonaat en met in het midden een gekleurde folie*voor een sterk grafisch contrast ter hoogte van de B-stijl. *Beschikbaar in optie met het Color Pack.

COMFORTABEL OP ALLE TERREINEN: GRIP CONTROL MET HILL ASSIST DESCENT

GRIP CONTROL CITROËN SUV C3 Aircross

Wees dominant op de weg met deze SUV! Een verhoogde bodemvrijheid, grote wielen en een Grip Control met Hill Assist Descent maken dat hij op alle wegtypes op avontuur kan gaan.

Zo kan de SUV Citroën C3 Aircross de aandrijving van zijn voorwielen aanpassen aan het terrein en zijn snelheid aanhouden op dalende wegen, zelfs wanneer de daling fors is.

WENDBAAR IN DE STAD DANKZIJ DE PARK ASSIST EN DE TOP REAR VISION ACHTERUITRIJCAMERA

GRIP CONTROL CITROËN SUV C3 Aircross

De SUV Citroën C3 Aircross voelt zich zowel in de stad als op autowegen opperbest. Het dagelijkse leven wordt dankzij hem een pak eenvoudiger. In de stad detecteert zijn Park Assist-technologie automatisch een parkeerplaats, en voert vervolgens uw parkeermanoeuvres uit. U moet enkel nog gas geven en remmen.

De achteruitrijcamera Top Rear Vision staat toe om de omgeving achter de wagen op 180° op het 7" touchscreen te weergeven.

 

 

ROBUUST EN BESCHERMEND DESIGN

SUV C3 AIRCROSS ROBUUST EN BESCHERMEND DESIGN

SUV C3 AIRCROSS pakt uit met een gespierde motorkap die tegelijk kort en hoog is.

Hij maakt een robuuste indruk, met zowel voor- als achteraan een opvallende lichtsignatuur, terwijl zijn karakter wars blijft van agressie dankzij zijn horizontale evenwicht en zijn genereuze vormen.

De SUV pikt het Citroën-design verder op met zijn dubbeldeksoptiek. Ze versterken de expressiekracht van de voorkant van de wagen en schenken hem de lichtsignatuur die we ook bij de andere nieuwe creaties van het merk terugvinden.

Achteraan benadrukken de uitgesproken schouders van C3 AIRCROSS de breedte en het gespierde karakter van de SUV. De achterlichten met 3D-effect roepen dezelfde sfeer op als C3 en SUV C5 AIRCROSS.

Als een ware compacte SUV is de Citroën C3 AIRCROSS uitgeruste met zijdelingse vleugelverbreders op de wielkasten en matzwarte panelen aan de onderzijde ter bescherming tegen kleine schokken.

SUV Citroën C3 aircross Combinaisons couleurs

38 COMBINATIES:
DURF KLEUREN TE KIEZEN!

Met zijn 6 koetswerkkleuren, zijn 2 dakkleuren en zijn 2 Color Packs, stelt u de SUV Citroën C3 Aircross naar smaak samen. In totaal hebt u de keuze uit 38 combinaties. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

De personalisatie wordt met de Color Packs tot in het kleinste detail bedacht: de ruiten in het achterzijpaneel met Perzisch effect en dakrails worden toegevoegd aan de gekleurde toetsen van de buitenspiegelkappen, sieromrandingen van de koplampen en wielnaafdoppen. Ook binnenin kan hij gepersonaliseerd worden met de keuze uit 3 totaal verschillende interieursferen. Standaardsferen, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral en Hype Colorado: zij zorgen voor gevarieerde werelden die dicht aanleunen bij de mode- en meubelwereld.

Ook wat de velgen betreft, is er keuze te over, gaande van stijlvolle 16”3D-wieldoppen tot gediamanteerde 16” en 17” aluvelgen.

RUIMTELIJK & ULTRA MODULEERBAAR

De hoge en ingenieuze architectuur van de SUV Citroën C3 Aircross bezorgt hem de beste ruimtelijkheid in zijn segment en een buitengewoon comfort: 5 zitplaatsen met veel been- en hoofdruimte. Zijn koffer heeft een uitzonderlijke inhoud van 410 l, die uitgebreid kan worden tot 520 l dankzij zijn verschuifbare 2/3 - 1/3 achterbank. Om de modulariteit compleet te maken, kan de rugleuning van de passagierszetel vooraan neergeklapt worden zodat er een laadlengte van 2,40 m ontstaat.

ULTRA MODULEERBAAR CITROËN SUV C3 Aircross

PANORAMISCH OPEN DAK

Zijn grote glazen dakoppervlak (een glasoppervlak van bijna één meter lang aan de binnenkant) en zijn grote opening zorgen voor een buitengewone luminositeit en een gevoel van welzijn, zowel met open als gesloten dak.   

Elk traject wordt een ervaring op zich.

Met twee elektrische bedieningen kan het open dak op intuïtieve wijze bediend worden, evenals de positie van het verduisteringspaneel voor het regelen van de gewenste hoeveelheid lichtinval in het interieur.

Koffer CITROËN SUV C3 Aircross

TOT 520 LITER KOFFERINHOUD

U kunt in de koffer van de SUV Citroën C3 Aircross, de grootste in het segment, al uw bagage kwijt. De koffer is gebruiksvriendelijk dankzij zijn brede kofferluik, de kofferklep die wijd opent en een lage laaddrempel.

Zijn toonaangevende inhoud van 410 liter kan dankzij de verschuifbare achterbank uitgebreid worden tot 520 liter (in de meest naar voren geschoven positie).

Zodra de achterbank neergeklapt is, stijgt de kofferinhoud tot 1289 liter.

De SUV Citroën C3 Aircross is praktisch voor dagelijkse trajecten en is voorzien van een uitneembare bagageafdekking die in verticale positie achter de achterbank kan worden opgeborgen voor het transport van hoge voorwerpen.

Andere truc voor het creëren van een platte laadvloer met neergeklapte achterbank: de dubbele mobiele laadvloer met dubbele hoogte.

DE AFMETINGEN VAN SUV Citroën C3 Aircross

Lengte

4154 mm

Breedte

1756/1976 mm

Hoogte

1597/1637 mm

Koffervolume

410 / 1289 Liter

NUTTIGE TECHNOLOGIEËN

HEAD-UP DISPLAY IN KLEUR

HEAD-UP DISPLAY CITROËN SUV C3 Aircross

De belangrijkste rij-informatie is dankzij de head-up display permanent toegankelijk, zonder de ogen van de weg af te wenden: deze informatie wordt in kleur geprojecteerd op een inklapbaar display recht in uw gezichtsveld.

DRAADLOOS HERLADEN VAN DE SMARTPHONE

DRAADLOOS HERLADEN CITROËN SUV C3 Aircross

De SUV Citroën C3 Aircross biedt een intuïtieve connectiviteit. Uw smartphone* draadloos opladen via inductie kan door hem in een specifiek opbergvak in de middenconsole te leggen. En dankzij de Mirror Screen-functie met Apple CarPlay™ en Android Auto bedient u compatibele apps op uw smartphone via het 7”-aanraakscherm in de wagen.

* Vereist een compatibele telefoon.

12 RIJHULPSYSTEMEN

acces_demarrage_mains_libre

HANDENVRIJ STARTEN EN TOEGANG

Dit systeem laat je toe om je wagen te vergrendelen/ontgrendelen en te starten met je sleutels in je zak.

active_safety_break

ACTIVE SAFETY BREAK

Dit noodremsysteem verkleint het risico op aanrijdingen. Het treedt in werking vanaf 5 km/u en werkt zowel bij immobiele als bewegende voorwerpen en bij voetgangers. Als de bestuurder niet reageert na de waarschuwing voor een risico op aanrijding, remt het systeem de wagen automatisch af.

aide_demarage_pente

HILL START ASSIST

Dit hulpsysteem helpt de wagen te vertrekken op een helling. Het voorkomt de ongewenste verschuiving van de auto op een helling wanneer het rempedaal wordt losgelaten en werkt op hellingen van meer dan 3% door de wagen gedurende 2 seconden te stabiliseren.

alerte_attention_conducteur

DRIVER ATTENTION ALERT

Dit systeem evalueert voortdurend de waakzaamheid van de bestuurder door te controleren of het rijtraject afwijkt van de wegmarkeringen. Deze functie is in het bijzonder geschikt voor snelwegen bij snelheden van meer dan 65 km/u.

alerte_atention_conducteur

WAARSCHUWING BIJ HET ONVRIJWILLIG OVERSCHRIJDEN VAN EEN WEGMARKERING

Deze functie bestrijdt vermoeidheid of onoplettendheid achter het stuur vanaf 60 km/u. Wanneer de wagen een witte rijstrook overschrijdt zonder dat de richtingaanwijzer is ingeschakeld, wordt de bestuurder gewaarschuwd door geluidssignalen en een visueel waarschuwingssignaal.

camera_de_recul

ACHTERUITRIJCAMERA

Wanneer de achteruitversnelling is ingeschakeld, toont deze camera het zicht achteraan op het hoofdscherm. Dit beeld wordt ondersteund door kleurmarkeringen, die variëren in functie van de nabijheid van een obstakel. Zo wordt manoeuvreren eenvoudiger.

coffee_break_alert

COFFEE BREAK ALERT

Het systeem waarschuwt de bestuurder wanneer het tijd is voor een pauze, na twee uur onafgebroken rijden aan meer dan 65 km/u.

commutation_automatique_feux

AUTOMATISCHE OMSCHAKELING TUSSEN DIM- EN GROOTLICHTEN

Deze functie schakelt automatisch om tussen dim- en grootlichten in functie van het verkeer wanneer 2 wagens elkaar kruisen.

park_assist

PARK ASSIST

Dit systeem is een actieve parkeerhulp bij het achterwaarts of zijwaarts parkeren. Op vraag van de bestuurder detecteert het systeem een geschikte parkeerplaats en bestuurt vervolgens de stuurrichting om in alle veiligheid te parkeren. Je hoeft enkel nog de achteruitversnelling in te schakelen, te versnellen en te remmen.

reconnaissance_panneaux

HERKENNING VAN VERKEERSBORDEN

Het systeem herkent de snelheidsborden en biedt deze informatie aan de bestuurder aan. Deze snelheid kan opgeslagen worden als instelpunt voor de snelheidsregelaar en -begrenzer. Het systeem detecteert ook de borden voor het einde van de snelheidsbegrenzing.

angle_mort

DODEHOEKBEWAKINGSSYTEEM

Een oranje lichtdiode in de hoek van de buitenspiegels geeft de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoek aan. Deze functie, die volgens hetzelfde principe werkt als achteruitrijradars, vergroot de veiligheid van alle weggebruikers.

affichage-tete-haute

HEAD-UP DISPLAY IN KLEUR

De head-up display toont essentiële rijgegevens (huidige en aangeraden snelheid, instellingen van de cruise control en snelheidsbeperker ...) op zijn transparante scherm in het gezichtsveld van de bestuurder.

CONNECTIVITEIT & INTUÏTIVITEIT

MIRROR SCREEN

MIRROR SCREEN CITROËN SUV C3 Aircross

Dankzij de Mirror Screen-functie, met Android Auto en Apple Car Play™ kunt u in alle veiligheid genieten van de multimediacontent en van de applicaties van uw smartphone, door deze te dupliceren op en te bedienen vanaf de 7" touchscreen.

CONNECT NAV

CONNECT NAV CITROËN SUV C3 Aircross

Deze navigatie van de nieuwe generatie is gekoppeld aan geconnecteerde diensten zoals TomTom Traffic dat real-time verkeersinformatie verschaft, tankstations en parkings lokaliseert en hun prijzen vermeldt, weerberichten weergeeft en nuttige plaatsen in de buurt opspoort.

CITROËN CONNECT BOX

CITROËN CONNECT BOX CITROËN SUV C3 Aircross

Deze service (of noodoproep) brengt u in contact met een gespecialiseerd hulpplatform bij pech of een ongeval.

4 EFFICIËNTE MOTOREN

Een technologie en een belofte om ertussenuit te trekken op basis van een ruim gamma van sobere en efficiënte motoren van de nieuwste generatie. Deze SUV is voorzien van 1.2 PureTech-benzinemotoren (110 en 130) en 1.5 BlueHDi-dieselmotoren (110 en 120). Een automatische EAT6-versnellingsbak gekoppeld aan een Stop & Start-systeem is beschikbaar in combinatie met de 1.2 PureTech 130-benzinemotor en de 1.5 BlueHDi 120-dieselmotor. terwijl een manuele 6-versnellingsbak aangeboden wordt in combinatie met de 1.2 PureTech 110-benzinemotor en de 1.5 BlueHDi 110-dieselmotor.

5 EFFICIËNTE MOTOREN CITROËN SUV C3 Aircross
verbatim SUV Citroën c3 aircross

De klantenreviews van de SUV Citroën C3 Aircross

"Wat een verschil met de vorige Citroëns die ik heb gehad. Nog altijd voldoende aandacht voor binnenruimte en aangepaste nieuwigheden. Veel vinniger en sportiever. Wat een geluk dat er een begrenzer op staat. "

Irene B. 05.03.2020

OVERNAMEDIENST VAN JE VORIGE WAGEN

reprise_nl

MINIATUURVERSIES SUV Citroën C3 Aircross

Als nieuwe aanwinst in het Citroën-gamma verdient de SUV Citroën C3 Aircross natuurlijk ook zijn miniatuurversie! Deze natuurgetrouwe modelauto, op een 1:64-schaal, is leverbaar in vijf kleurcombinaties: Soft Sand met zwart dak, volledig in Breathing Blue, Spicy Orange met zwart dak, Natural White met zwart dak en Misty Grey met wit dak.

Prijs: € 5
Daarnaast is deze miniatuur leverbaar op een 1:43-schaal, in twee kleuren: Spicy Orange en Soft Sand.
Prijs: € 37,-
MINIATUURVERSIES Citroën SUV C3 Aircross
Top