COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

Citroën lanceert in 2017 een SUV-offensief zonder weerga met de onthulling van twee nieuwe voertuigen. Na de New SUV C5 Aircross die op het autosalon van Shanghai werd onthuld, is het de beurt aan de SUV Citroën C3 Aircross om in de spotlight te staan! Deze tweede, compactere SUV is verkozen tot gezinswagen van het jaar 2018 (VAB).

 

 

 

ONTDEK HEM IN DE VIDEO

De  SUV C3 Aircross is gebaseerd op het in 2017 onthulde Aircross-concept. Hij is de volgende stap in het SUV-offensief van het merk en maakt op natuurlijke wijze het verschil: een unieke stijl die robuustheid en originaliteit combineert, conform het DNA van Citroën en de fundamentele eigenschappen van de SUV-wereld. Ontdek hem in de video.

 

 

 

SUV VAN DE NIEUWE GENERATIE

SUV VAN DE NIEUWE GENERATIE

SUV VAN DE NIEUWE GENERATIE

De SUV Citroën C3 Aircross onderscheidt zich in de wereld van de SUV's dankzij zijn kracht, originaliteit en frisheid. Dankzij zijn hoge motorkap, die in de verf wordt gezet door de verchroomde chevrons met ingebouwde LED-lichtsignatuur, zorgt hij voor een combinatie van robuustheid en bescherming. Aan boord van deze SUV van de nieuwe generatie geniet u van een ongeëvenaarde hoge rijpositie. Zoals aangekondigd door het C-Aircross concept zorgen de achterzijpanelen in polycarbonaat en met in het midden een gekleurde folie*voor een sterk grafisch contrast ter hoogte van de B-stijl. *Beschikbaar in optie met het Color Pack.

COMFORTABEL OP ALLE TERREINEN: GRIP CONTROL MET HILL ASSIST DESCENT

GRIP CONTROL CITROËN SUV C3 Aircross

Wees dominant op de weg met deze SUV! Een verhoogde bodemvrijheid, grote wielen en een Grip Control met Hill Assist Descent maken dat hij op alle wegtypes op avontuur kan gaan.

Zo kan de SUV Citroën C3 Aircross de aandrijving van zijn voorwielen aanpassen aan het terrein en zijn snelheid aanhouden op dalende wegen, zelfs wanneer de daling fors is.

WENDBAAR IN DE STAD DANKZIJ DE PARK ASSIST EN DE TOP REAR VISION ACHTERUITRIJCAMERA

GRIP CONTROL CITROËN SUV C3 Aircross

De SUV Citroën C3 Aircross voelt zich zowel in de stad als op autowegen opperbest. Het dagelijkse leven wordt dankzij hem een pak eenvoudiger. In de stad detecteert zijn Park Assist-technologie automatisch een parkeerplaats, en voert vervolgens uw parkeermanoeuvres uit. U moet enkel nog gas geven en remmen.

De achteruitrijcamera Top Rear Vision staat toe om de omgeving achter de wagen op 180° op het 7" touchscreen te weergeven.

 

 

RUIMTELIJK & ULTRA MODULEERBAAR

De hoge en ingenieuze architectuur van de SUV Citroën C3 Aircross bezorgt hem de beste ruimtelijkheid in zijn segment en een buitengewoon comfort: 5 zitplaatsen met veel been- en hoofdruimte. Zijn koffer heeft een uitzonderlijke inhoud van 410 l, die uitgebreid kan worden tot 520 l dankzij zijn verschuifbare 2/3 - 1/3 achterbank. Om de modulariteit compleet te maken, kan de rugleuning van de passagierszetel vooraan neergeklapt worden zodat er een laadlengte van 2,40 m ontstaat.

ULTRA MODULEERBAAR CITROËN SUV C3 Aircross

ROBUUST EN BESCHERMEND DESIGN

SUV C3 AIRCROSS pakt uit met een gespierde motorkap die tegelijk kort en hoog is.

Hij maakt een robuuste indruk, met zowel voor- als achteraan een opvallende lichtsignatuur, terwijl zijn karakter wars blijft van agressie dankzij zijn horizontale evenwicht en zijn genereuze vormen.

De SUV pikt het Citroën-design verder op met zijn dubbeldeksoptiek. Ze versterken de expressiekracht van de voorkant van de wagen en schenken hem de lichtsignatuur die we ook bij de andere nieuwe creaties van het merk terugvinden.

Achteraan benadrukken de uitgesproken schouders van C3 AIRCROSS de breedte en het gespierde karakter van de SUV. De achterlichten met 3D-effect roepen dezelfde sfeer op als C3 en SUV C5 AIRCROSS.

Als een ware compacte SUV is de Citroën C3 AIRCROSS uitgeruste met zijdelingse vleugelverbreders op de wielkasten en matzwarte panelen aan de onderzijde ter bescherming tegen kleine schokken.

DesignRobuste_CL.17.056.021_520X264

70 COMBINATIES: DURF KLEUREN TE KIEZEN!

Met zijn 8 koetswerkkleuren, zijn 2 dakkleuren en zijn 3 Color Packs, stelt u de SUV Citroën C3 Aircross naar smaak samen. In totaal hebt u de keuze uit 70 combinaties. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

De personalisatie wordt met de Color Packs tot in het kleinste detail bedacht: de ruiten in het achterzijpaneel met Perzisch effect en dakrails worden toegevoegd aan de gekleurde toetsen van de buitenspiegelkappen, sieromrandingen van de koplampen en wielnaafdoppen. Ook binnenin kan hij gepersonaliseerd worden met de keuze uit 5 totaal verschillende interieursferen. Standaardsferen, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral en Hype Colorado: zij zorgen voor gevarieerde werelden die dicht aanleunen bij de mode- en meubelwereld.

Ook wat de velgen betreft, is er keuze te over, gaande van stijlvolle 16”-wieldoppen tot gediamanteerde 16” en 17” aluvelgen.

DE AFMETINGEN VAN SUV Citroën C3 Aircross

Lengte

4154 mm

Breedte

1756/1976 mm

Hoogte

1597/1637 mm

Koffervolume

410 / 1289 Liter

Koffer CITROËN SUV C3 Aircross

TOT 520 LITER KOFFERINHOUD

U kunt in de koffer van de SUV Citroën C3 Aircross, de grootste in het segment, al uw bagage kwijt. De koffer is gebruiksvriendelijk dankzij zijn brede kofferluik, de kofferklep die wijd opent en een lage laaddrempel.

Zijn toonaangevende inhoud van 410 liter kan dankzij de verschuifbare achterbank uitgebreid worden tot 520 liter (in de meest naar voren geschoven positie).

Zodra de achterbank neergeklapt is, stijgt de kofferinhoud tot 1289 liter.

De SUV Citroën C3 Aircross is praktisch voor dagelijkse trajecten en is voorzien van een uitneembare bagageafdekking die in verticale positie achter de achterbank kan worden opgeborgen voor het transport van hoge voorwerpen.

Andere truc voor het creëren van een platte laadvloer met neergeklapte achterbank: de dubbele mobiele laadvloer met dubbele hoogte.

4 INTERIEURSFEREN

THE URBAN RED CITROËN SUV C3 Aircross

Het Urban Red interieur zorgt voor een contractspel tussen sombere kleuren en rode dynamische toetsen op de zetels.

HYPE MISTRAL CITROËN SUV C3 Aircross

Het Hype Mistral interieur doet denken aan een luxeafwerking. Het is voorzien van een gemengde zetelbekleding van zwart leder, een stof met kippenpootmotief en een dashboard in generfd TEP. Matte verchroomde sierranden benadrukken de luchtroosters.

METROPOLITAN GREY CITROËN SUV C3 Aircross

Het Metropolitan Grey interieur valoriseert de ruimte aan boord. Ze speelt in op de helderheid en het welzijn aan boord met lichttonaliteiten en warme stoffen die ook op het dashboard aanwezig zijn. De luchtroosters zijn voorzien van oranje sierranden.

STANDAARDINTERIEUR  CITROËN SUV C3 Aircross

Het standaardinterieur is verfijnd en sober met een grijze getextureerde dashboarddecoratie in combinatie met een stoffen Mica Grey zetelbekleding, in de verf gezet door de witte omrandingen van de luchtroosters.

PANORAMISCH OPEN DAK

Zijn grote glazen dakoppervlak (een glasoppervlak van bijna één meter lang aan de binnenkant) en zijn grote opening zorgen voor een buitengewone luminositeit en een gevoel van welzijn, zowel met open als gesloten dak.   

Elk traject wordt een ervaring op zich.

Met twee elektrische bedieningen kan het open dak op intuïtieve wijze bediend worden, evenals de positie van het verduisteringspaneel voor het regelen van de gewenste hoeveelheid lichtinval in het interieur.

NUTTIGE TECHNOLOGIEËN

HEAD-UP DISPLAY IN KLEUR

HEAD-UP DISPLAY CITROËN SUV C3 Aircross

De belangrijkste rij-informatie is dankzij de head-up display permanent toegankelijk, zonder de ogen van de weg af te wenden: deze informatie wordt in kleur geprojecteerd op een inklapbaar display recht in uw gezichtsveld.

DRAADLOOS HERLADEN VAN DE SMARTPHONE

DRAADLOOS HERLADEN CITROËN SUV C3 Aircross

De SUV Citroën C3 Aircross biedt een intuïtieve connectiviteit. Uw smartphone* draadloos opladen via inductie kan door hem in een specifiek opbergvak in de middenconsole te leggen. En dankzij de Mirror Screen-functie met Apple CarPlay™ en Android Auto bedient u compatibele apps op uw smartphone via het 7”-aanraakscherm in de wagen.

* Compatibele telefoon vereist.

12 RIJHULPSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT & INTUÏTIVITEIT

MIRROR SCREEN

MIRROR SCREEN CITROËN SUV C3 Aircross

Dankzij de Mirror Screen-functie, met Android Auto en Apple Car Play™ kunt u in alle veiligheid genieten van de multimediacontent en van de applicaties van uw smartphone, door deze te dupliceren op en te bedienen vanaf de 7" touchscreen.

CONNECT NAV

CONNECT NAV CITROËN SUV C3 Aircross

Deze navigatie van de nieuwe generatie is gekoppeld aan geconnecteerde diensten zoals TomTom Traffic dat real-time verkeersinformatie verschaft, tankstations en parkings lokaliseert en hun prijzen vermeldt, weerberichten weergeeft en nuttige plaatsen in de buurt opspoort.

CITROËN CONNECT BOX

CITROËN CONNECT BOX CITROËN SUV C3 Aircross

Deze service (of noodoproep) brengt u in contact met een gespecialiseerd hulpplatform bij pech of een ongeval.

4 EFFICIËNTE MOTOREN

Een technologie en een belofte om ertussenuit te trekken op basis van een ruim gamma van sobere en efficiënte motoren van de nieuwste generatie. Deze SUV is voorzien van 1.2 PureTech-benzinemotoren (110 en 130) en 1.5 BlueHDi-dieselmotoren (100 en 120). Een automatische EAT6-versnellingsbak gekoppeld aan een Stop & Start-systeem is beschikbaar in combinatie met de 1.2 PureTech 130-benzinemotor en de 1.5 BlueHDi 120-dieselmotor. terwijl een manuele 6-versnellingsbak aangeboden wordt in combinatie met de 1.2 PureTech 110-benzinemotor en de 1.5 BlueHDi 100-dieselmotor.
5 EFFICIËNTE MOTOREN CITROËN SUV C3 Aircross

ONTDEK CITROËN ASSISTANCE

Snelle pechverhelping in heel Europa 24u/24 en 7d/7

U bent geïmmobiliseerd door een defect of een ongeluk? We zijn steeds bereid om u hulp te bieden!

- Depannage- Sleping tot een garage van het Citroën-net, naar keuze van de klant, in een straal van 20 km- Zonder ondertekening van bijkomend contract of enige aankoopverplichting- Uitgezonderd reparatiekosten

Klik hier of contacteer uw Citroën-verkooppunt voor meer informatie.

*op voorwaarde dat hij het onderhoud heeft uitgevoerd in een officiële Citroën garage volgens de aanbevelingen van het Merk.

CITROËN Assistance bellen 078 05 10 20
750x423-citroen-assistance.120764.73
*Algemene verkoopsvoorwaarden

OVERNAMEDIENST VAN JE VORIGE WAGEN

verbatim_c3aircross

De klantenreviews van de SUV Citroën C3 Aircross

"Wat een verschil met de vorige Citroëns die ik heb gehad. Nog altijd voldoende aandacht voor binnenruimte en aangepaste nieuwigheden. Veel vinniger en sportiever. Wat een geluk dat er een begrenzer op staat. "

Irene B. 05.03.2020

MINIATUURVERSIES SUV Citroën C3 Aircross

Als nieuwe aanwinst in het Citroën-gamma verdient de SUV Citroën C3 Aircross natuurlijk ook zijn miniatuurversie! Deze natuurgetrouwe modelauto, op een 1:64-schaal, is leverbaar in vijf kleurcombinaties: Soft Sand met zwart dak, volledig in Breathing Blue, Spicy Orange met zwart dak, Natural White met zwart dak en Misty Grey met wit dak.

Prijs: € 5
Daarnaast is deze miniatuur leverbaar op een 1:43-schaal, in twee kleuren: Spicy Orange en Soft Sand.
Prijs: € 37,-
MINIATUURVERSIES Citroën SUV C3 Aircross

HOEVEEL BEDRAAGT HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW VOERTUIG ?

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruik.

*Het gemiddelde werkelijk verbruik geraamd op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze raming wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang van de reële gebruiksomstandigheden. Deze raming moet onderscheiden worden van het verbruik gemeten volgens de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden) en is afhankelijk van de hypothesen en voorwaarden van het meetprotocol. Het heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol kan geraadpleegd worden op de website van de Groep PSA, www.groupe-psa.com.

Onze SUV Citroën C3 Aircross aanbiedingen aan de beste prijs

Vind onze v in uw buurt en onmiddellijk beschikbaar!

Selecteer een gemeente en klik op OK om een SUV Citroën C3 Aircross in uw buurt te vinden.

Top