Verwijzing in seconden

EXCLUSIEVE ONLINE AANBIEDINGEN

c3Aircross_blanc

NEW C3 AIRCROSS SUV ONLINE AANKOOP

197,04 €/maand*

 • Polar White
 • Automatische airconditioning
 • Navigatie
 • Donkergetinte ruiten achteraan
c3Aircross_platinium

NEW C3 AIRCROSS SUV ONLINE AANKOOP

200,75 €/maand*

 • Platinum Grijs
 • Automatische airconditioning
 • Navigatie
 • Donkergetinte ruiten achteraan
c3Aircross_kaki

NEW C3 AIRCROSS SUV ONLINE AANKOOP

200,75 €/maand*

 • Kaki Grey
 • Automatische airconditioning
 • Navigatie
 • Donkergetinte ruiten achteraan

Looptijd : 60 maanden, Voorschot : 20%

DE MEEST ONDERSCHEIDENDE, COMFORTABELE EN VEELZIJDIGE SUV

  

New Citroën C3 Aircross SUV versterkt zijn persoonlijkheid met een volledig herziene, krachtige voorzijde. Hij breidt zijn personalisatieaanbod uit met 43 kleurcombinaties, nieuwe tinten, nieuwe achterzijpanelen, kleurenpacks en lichtmetalen velgen. Hij introduceert de Advanced Comfort zetels die zijn gelanceerd door SUV Citroën C5 Aircross, stelt een nieuw 9" touchscreen voor, en pakt opnieuw uit met 5 connectiviteitstechnologieën en 12 rijhulpsystemen.  


ONTDEK HEM IN DEZE VIDEO

IK WIL:

EEN MEER UITGESPROKEN DESIGN

EEN MEER UITGESPROKEN DESIGN

De meer uitgesproken voorzijde van de New Citroën C3 Aircross SUV is volledig herzien.Hij biedt een meer robuuste indruk en vormt de nieuwe lichtsignatuur van Citroën, die werd gelanceerd door New Citroën C3 in 2020. Zijn dubbele verchroomde chevrons verbreden naar de LED-koplampen toe, die een beter zicht en meer veiligheid bieden. New Citroën C3 Aircross SUV schikt ook over een nieuw rooster met een ongezien geometrisch motief en een nieuwe zilveren bumper met gekleurde inzetten.

 

43 KLEURCOMBINATIES

43 KLEURCOMBINATIES

Vanbuiten werd de personalisatie herzien met 43 mogelijke combinaties van 7 koetswerktinten, 3 Color Packs en 2 daktinten. Op de ruiten in de achterzijpanelen worden 3 nieuwe animaties aangeboden in lijn met de color packs:

• Freeglass White voor het Color Pack White,

• Chrome in glass met Perzisch effect voor de Color Packs Shiny Black en Anodised Dark Blue.

4 INTERIEURSFEER

STANDAARD SFEER

STANDAARD SFEER

Grijze zetelbekleding gecombineerd met grijs gestructureerd dashboarddecor

URBAN BLUE SFEER

URBAN BLUE SFEER

Een blauw textiel en met plastic beklede stof, een strook over de bovenkant van de rugleuningen met een chevronpatroon en een dashboardstrook in blauwe met plastic beklede stof.

METROPOLITAN GRAPHITE SFEER

METROPOLITAN GRAPHITE SFEER

Zwart met kunststof beklede stof met een grijs gevlekte stof, in combinatie met een strook over de bovenkant van de rugleuningen met licht houteffect en een strook dashboard in grijs gevlekte stof.

HYPE GREY SFEER

HYPE GREY SFEER

Grijs leder en zwarte met kunststof beklede stof, een dashboardstrook van grijze met kunststof beklede stof, de stroken over de bovenkant van de rugleuningen in een chevronpatroon en benadrukt door chevronstiksels.

ADVANCED COMFORT ZETELS

NET ALS THUIS

COMFORT

Naast het onovertroffen rijcomfort van zijn ophanging, biedt New Citroën C3 Aircross SUV nog meer comfort dankzij zijn nieuwe Advanced Comfort-zetels, beschikbaar in de interieursferen Urban Blue, Metropolitan Graphite en Hype Grey. Ze bieden fysiek en visueel comfort dankzij hun 15 mm dikke speciale schuim. Ze zorgen voor ergonomisch comfort door vooral tijdens lange ritten houvast en ondersteuning te bieden,dankzij het gebruik van schuim met hoge dichtheid.

GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID, MODULEERBAARHEID, LUMINOSITEIT

GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

New Citroën C3 Aircross SUV biedt een ongekende ruimte voor alle passagiers, met een opmerkelijke beenruimte achterin en een uitstekende hoofdruimte. Hij biedt ook een ongeëvenaarde modulariteit, met een verschuifbare achterbank die in twee onafhankelijke delen kan worden verdeeld, en de vlak neerklapbare passagierszetel die een laadlengte van 2,40 m mogelijk maakt. Tot slot kan de bagageruimte van New Citroën C3 Aircross SUV worden uitgebreid van 410 l tot 520 l wanneer de achterbank naar voren wordt geschoven, en tot 1289 l wanneer de rugleuningen worden neergeklapt. Zijn panoramisch dak zorgt voor een uitzonderlijke lichtinval en hij beschikt over een nieuwe middenconsole, met daarin een grote opbergruimte die toegankelijk is voor de voor- en achterpassagiers en verborgen wordt door een schuifluik. 

12 RIJHULPSYSTEMEN

New Citroën C3 Aircross SUV pakt uit met 12 rijhulpsystemen ten dienste van het comfort en de veiligheid aan boord, waaronde rmet name Grip Control met Hill Assist Descent en een head-up display in kleur, waarmee alle nuttige informatie binnen het gezichtsveld wordt gehouden.

NIEUW 9'' TOUCHSCREEN

NIEUW 9'' TOUCHSCREEN

New Citroën C3 Aircross SUV bezit een 9'' voor meer ergonomie en gebruiksgemak. 

5 CONNECTIVITEITSTECHNOLOGIEËN

5 CONNECTIVITEITSTECHNOLOGIEËN

 • New Citroën C3 Aircross SUV biedt draadloos opladen voor smartphoens aan.
 • De compatibele apps van je smartphone zijn ook toegankelijk vanop het touchscreen dankzij de Mirror Screen functie die compatibel is met Android Auto en Apple Car Play™.
 • Hij omvat ook de nieuwste generaties Connect Nav navigatie en Citroën Connect Box. Met die laatste wordt je bij pech of een ongeval rechtstreeks verbonden met een gespecialiseerd bijstandsplatform.

4 MOTOREN

4 MOTOREN

 • Technologie en een belofte van ontsnapping met een reeks zuinige en efficiënte motoren van de laatste generatie. Deze SUV is verkrijgbaar met een PureTech Benzine (110 en 130) of een BlueHDi Diesel (110 en 120) motor.
 • Een manuele zesversnellingsbak wordt aangeboden met de PureTech 110 S&S en BlueHDi 110 S&S motoren, terwijl een EAT6 versnellingsbak wordt aangeboden met de PureTech 130 S&S Benzine en BlueHDi 120S&S Diesel motoren.

koffer c3 Aircross

New CITROËN C3 AIRCROSS SUV
ACCESSOIRES

Citroën biedt een compleet gamma duurzame en praktische accessoires die beantwoorden aan uw behoeften aan boord van de Citroën C3 Aircross SUV.
Onze accessoires, die esthetiek en kwaliteit combineren, zijn gevalideerd door onze ingenieurs om te voldoen aan zeer strikte specificaties in termen van compatibiliteit, duurzaamheid en veiligheid.
Gemakkelijk te installeren en te hanteren.

MINIATUURVERSIES NEW CITROËN C3 AIRCROSS SUV

MINIATUURVERSIES NEW CITROËN C3 AIRCROSS SUV

De New Citroën C3 Aircross SUV is nu wint aan maturiteit. Zonder zijn uniciteit te verliezen, bevestigt het zijn karakter met een nieuwe gezichtsuitdrukking.

Breid je collectie uit met de miniatuur op schaal 1/43 van de New C3 Aircross SUV.

De miniatuurauto van de New C3 Aircross SUV reproduceert getrouw de rondingen van de auto op ware grootte.

AANBIEDING NEW SUV C3 AIRCROSS

AANBIEDING NEW C3 AIRCROSS SUV

vanaf
17.705 €(8)
Top