CITROËN Configuratie

Verwijzing in seconden

CONFIGUREER JE NEW CITROËN C4 OF Ë-C4

Op zoek naar een compacte berline met een robuuste en aerodynamische look? Personaliseer je New Citroën C4 in de thermische of 100% elektrische versie voor New Citroën ë-C4 in de configurator en stel een wagen samen die op jou lijkt en aan al je wensen tegemoetkomt. Van de afwerking over het design tot de uitrustingen en de motorisatie, je kan werkelijk alles configureren.

De beschikbare afwerkingen


New Citroën C4 en New Citroën ë-C4 stellen je 5 afwerkingen voor: Live, Feel, Feel Pack, Shine en Shine Pack. Elke afwerking heeft zijn gamma uitrustingen en accessoires, maar je profiteert standaard van talloze uitrustingen voor een comfort en veiligheid zonder comfort en aan de beste prijs.

Keuze van motorisatie

New Citroën C4 biedt je een grote keuze aan motorisaties van de nieuwste generatie Euro 6d benzine (PureTech 100, 130 of 155 S&S) of diesel (BlueHDi 110 of 130 S&S) en manuele of automatische versnellingsbakken met 8 versnellingen (EAT8). Voor de New Citroën ë-C4 biedt de motor van 136pk (100kW) je een rijbereik tot 350 km.

Interieur- en exterieurdesign

New Citroën C4 en New Citroën ë-C4 zijn beschikbaar in Wit Banquise, Zwart Obsidien, Grijs Platinium, Blauw Iceland, Grijs Acier, Rood Elixir en Bruin Caramel. Stem ook je velgen hierop af door te kiezen uit de verschillende wieldoppen of de 18” Aeroblade Dark of Diamant lichtmetalen velgen naargelang de afwerking. Personaliseer verder de interieurstijl met keuze uit zwarte, grijze, blauwe en rode stoffen, voor een sober en elegant interieur.

Afmetingen van de berline


De thermische New Citroën C4 of de elektrische New Citroën ë-C4 zijn gul in hun interieurruimte voor zowel de bestuurder als de passagiers, met een uitstekende knieruimte achteraan van 198 mm. Er zijn talloze, goed bedachte opbergmogelijkheden, en de connectiviteit is uitstekend met usb-contacten voor iedereen. Een echte leefruimte. Met zijn compacte afmetingen voelt hij zich even goed thuis in de stad als op de weg. En wat de laadmogelijkheden betreft biedt de koffer een volume van 380L, met een laadvloer met 2 posities en de mogelijkheid om 1 of drie achterzetels neer te klappen.

Beschikbare uitrustingen


Talloze uitrustingen voor je veiligheid en comfort zijn standaard beschikbaar op New Citroën C4 en New Citroën ë-C4, zoals het Safety pack, Hill Start Assist, detectie van te lage bandenspanning of de handenvrije kit. Je kan ook kiezen tussen verschillende uitrustingen voor je comfort en veiligheid, zoals een verwarmd stuurwiel en verwarmde zetels, een open glazen dak, het Park Assist 360 Pack enz.

Top