Onze verkoopsadviseurs blijven online of telefonisch beschikbaar. Aarzel niet om ons te contacteren.

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

PLUG-IN HYBRID TECHNOLOGIE

BESTEL DE UWE VANDAAG NOG

SUV Citroën C5 Aircross Hybrid is ons eerste oplaadbare hybride model. Het is het eerste opus van ons offensief "Low Emission Vehicles", dat ons tegen 2025 naar een 100% elektrisch gamma zal leiden. De SUV Citroën C5 Aircross Hybrid combineert alle voordelen van 100% elektrisch rijden voor dagelijkse ritten met de veelzijdigheid en de actieradius van een verbrandingsmotor voor lange reizen.

.

SLIDESHOW_1480x400_1_nl
SLIDESHOW_1480x400_1_nl

ACTIERADIUS

Gemakkelijker opladen

CPP_C5AH_1500x500_3_nl

Aan een standaardstopcontact wordt de batterij in één nacht opgeladen (gedurende 4 tot 7 uur, afhankelijk van het type stopcontact). Als u een Wall Box van 32 A hebt, duurt het opladen minder dan 2 uur. Het opladen kan worden ingepland en uitgesteld zodat u kunt profiteren van voordelige elektriciteitstarieven (daluren). De programmering gebeurt via het aanraaktablet in het interieur of via uw smartphone in de app MyCitroën.

Een nieuwe versnellingsbak met 8 versnellingen

conso_C5_hybrid_nl

De 8-versnellingsbak EAT8 is ook geëvolueerd met een geoptimaliseerd schakelgedrag en de toevoeging van een remmodus die het mogelijk maakt om de batterijen op te laden zodra het pedaal wordt losgelaten.

DESIGN

Specifieke esthetische details

Design_CL.19.030.009et007_1500x500_4

De Citroën C5 Aircross Hybrid behoudt zijn krachtige, robuuste en energieke persoonlijkheid: een echte SUV met een sterk karakter. Hij kan worden verfraaid met specifieke geanodiseerde blauwe accenten (voorbumper en Airbump®-inzetstuk), die specifiek zijn voor de hybride versie. Daarnaast zijn er gestileerde "H"-logo's op de twee voorste spatborden en een "Hybride" monogram.

Specifieke interfaces

In een ruim interieur is de SUV C5 Aircross Hybrid uitgerust met specifieke interfaces:
- een aanpasbaar digitaal instrumentenbord van 12,3” om alle specifieke hybride-informatie te bekijken: powermeter, actieradius op elektriciteit en op benzine, laadtijd, laadsnelheid en rijmodi,
- een aanraaktablet van 8” voor de weergave van rij-informatie zoals energiestroombeheer en verbruiksstatistieken,
- een keuzeschakelaar om de rijmodus te kiezen: ELECTRIC, HYBRID of SPORT,
- een frameloze elektrochrome binnenspiegel met elektrische rijmodusindicator: een blauw led brandt om rijden in 100% elektrische modus aan te geven.

Ë-COMFORT

Nog meer comfort in elektrische modus

CPP_C5AH_1500x500_5_1_nl

De SUV C5 Aircross Hybrid is nu al een maatstaf op het gebied van comfort, maar breidt de Citroën Advanced Comfort ®-reeks nu ook uit met de voordelen van elektrisch rijden: stille werking, soepel rijden zonder schokken, ogenblikkelijke prestaties en een CO2-uitstoot van 32 g.
De SUV C5 Aircross Hybrid behoudt uiteraard zijn ophangingen met Progressive Hydraulic Cushions™, die alle obstakels en onregelmatigheden op de weg filteren en absorberen, wat de indruk wekt dat hij over de weg zweeft en tegelijkertijd voor een uitzonderlijke wegligging en dynamiek zorgt. Specifiek voor de Hybrid-versie van de Nieuwe SUV C5 Aircross is de meerarmige achteras, die een onverstoorbare balans garandeert.
* Geschatte gegevens, opgegeven ter informatie en onder voorbehoud van lopende WLTP-homologatie

‘Advanced Comfort’-zetels

Sieges_CL.19.030.19_747X400

De SUV Citroën C5 Aircross Hybrid beschikt over zetels met een brede zitting en rugleuning In combinatie met het schuim met hoge dichtheid in het midden en een 15 millimeter dikker textuurschuim bovenaan garanderen ze het comfort, de zachte zitting en de ondersteuning bij dagelijkse ritten. De voorzetels kunnen beschikken over een verwarmingssysteem en een meerpuntsmassagesysteem.

De meest moduleerbare SUV van zijn generatie

Modularite_CL.19.030.021_20-10-2019

De SUV C5 Aircross Hybrid behoudt al zijn voordelen op het gebied van modulariteit met drie individuele zetels achteraan, die verschuifbaar zijn over 150 mm, verstelbaar in 5 verschillende posities voor nog meer comfort, en neerklapbaar voor een vlakke laadvloer. 33 l opbergruimte in het interieur en een koffer  van 460 l tot 600.

TECHNOLOGIES

Technologieën van de nieuwste generatie

-

20 RIJHULPSYSTEMEN

HANDENVRIJ STARTEN EN TOEGANG

HANDENVRIJ STARTEN EN TOEGANG

Dit systeem laat je toe om je wagen te vergrendelen/ontgrendelen en te starten met je sleutels in je zak.

ACTIVE SAFETY BREAK

ACTIVE SAFETY BREAK

Dit noodremsysteem verkleint het risico op aanrijdingen. Het treedt in werking vanaf 5 km/u en werkt zowel bij immobiele als bewegende voorwerpen en bij voetgangers. Als de bestuurder niet reageert na de waarschuwing voor een risico op aanrijding, remt het systeem de wagen automatisch af.

HILL START ASSIST

HILL START ASSIST

Dit hulpsysteem helpt de wagen te vertrekken op een helling. Het voorkomt de ongewenste verschuiving van de auto op een helling wanneer het rempedaal wordt losgelaten en werkt op hellingen van meer dan 3% door de wagen gedurende 2 seconden te stabiliseren.

DRIVER ATTENTION ALERT

DRIVER ATTENTION ALERT

Dit systeem evalueert voortdurend de waakzaamheid van de bestuurder door te controleren of het rijtraject afwijkt van de wegmarkeringen. Deze functie is in het bijzonder geschikt voor snelwegen bij snelheden van meer dan 65 km/u.

WAARSCHUWING BIJ HET ONVRIJWILLIG OVERSCHRIJDEN VAN EEN WEGMARKERING

WAARSCHUWING BIJ HET ONVRIJWILLIG OVERSCHRIJDEN VAN EEN WEGMARKERING

Deze functie bestrijdt vermoeidheid of onoplettendheid achter het stuur vanaf 60 km/u. Wanneer de wagen een witte rijstrook overschrijdt zonder dat de richtingaanwijzer is ingeschakeld, wordt de bestuurder gewaarschuwd door geluidssignalen en een visueel waarschuwingssignaal.

BOTSWAARSCHUWING

BOTSWAARSCHUWING

Dit hulpsysteem waarschuwt de bestuurder dat zijn voertuig met het voertuig voor hem of met een voetganger op zijn rijbaan kan botsen. Als het systeem een risico op aanrijding detecteert, waarschuwt het de bestuurder met een visueel en akoestisch waarschuwingssignaal.

ACHTERUITRIJCAMERA

ACHTERUITRIJCAMERA

Wanneer de achteruitversnelling is ingeschakeld, toont deze camera het zicht achteraan op het hoofdscherm. Dit beeld wordt ondersteund door kleurmarkeringen, die variëren in functie van de nabijheid van een obstakel. Zo wordt manoeuvreren eenvoudiger.

COFFEE BREAK ALERT

COFFEE BREAK ALERT

Het systeem waarschuwt de bestuurder wanneer het tijd is voor een pauze, na twee uur onafgebroken rijden aan meer dan 65 km/u.

AUTOMATISCHE OMSCHAKELING TUSSEN DIM- EN GROOTLICHTEN

AUTOMATISCHE OMSCHAKELING TUSSEN DIM- EN GROOTLICHTEN

Deze functie schakelt automatisch om tussen dim- en grootlichten in functie van het verkeer wanneer 2 wagens elkaar kruisen.

AANHANGERSTABILITEITSCONTROLE

AANHANGERSTABILITEITSCONTROLE

Deze aanvullende ESP-functie detecteert slingerbewegingen van de aanhanger en stuurt het remsysteem van de auto aan om de aanhanger te stabiliseren. Deze functie is functioneel op alle voertuigen die zijn uitgerust met een trekhaak.

ELEKTRISCHE HANDREM

ELEKTRISCHE HANDREM

Deze rem wordt automatisch aangetrokken wanneer je de motor uitschakelt en wordt gelost zodra je de wagen in beweging zet. Je kunt de handrem ook manueel aantrekken en loslaten met behulp van de bedieningshendel.

PARK ASSIST

PARK ASSIST

Dit systeem is een actieve parkeerhulp bij het achterwaarts of zijwaarts parkeren. Op vraag van de bestuurder detecteert het systeem een geschikte parkeerplaats en bestuurt vervolgens de stuurrichting om in alle veiligheid te parkeren. Je hoeft enkel nog de achteruitversnelling in te schakelen, te versnellen en te remmen.

HERKENNING VAN VERKEERSBORDEN

HERKENNING VAN VERKEERSBORDEN

Het systeem herkent de snelheidsborden en biedt deze informatie aan de bestuurder aan. Deze snelheid kan opgeslagen worden als instelpunt voor de snelheidsregelaar en -begrenzer. Het systeem detecteert ook de borden voor het einde van de snelheidsbegrenzing.

ADAPTATIEVE SNELHEIDSREGELING

ADAPTATIEVE SNELHEIDSREGELING

Dit systeem vormt een echte innovatie inzake veiligheid. Met behulp van een camera detecteert het je voorligger en bewaart de door jou ingestelde veiligheidsafstand door te interageren met de rem en de versnelling. De Stop-functie is enkel beschikbaar op de EAT8 en kan de wagen volledig tot stilstand brengen om aanrijdingen te voorkomen.

DODEHOEKBEWAKINGSSYTEEM

DODEHOEKBEWAKINGSSYTEEM

Een oranje lichtdiode in de hoek van de buitenspiegels geeft de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoek aan. Deze functie, die volgens hetzelfde principe werkt als achteruitrijradars, vergroot de veiligheid van alle weggebruikers.

Blijf altijd geconnecteerd

RestezConnecte_CL.19.029.022_1500X400

De nieuwe SUV C5 Aircross Hybrid is uitgerust met intuïtieve connectiviteitssystemen. Connect Play biedt connectiviteit met AppleCarPlay™ en Android Auto om het reizen ontspannen en aangenaam te maken. Connect Nav heeft niet alleen alle voordelen van een geconnecteerde navigatie (realtime verkeersinformatie, gevarenzones), maar is ook speciaal aangepast aan de hybride aandrijving en geeft elektrische laadstations aan, evenals de actieradius in volledig elektrische modus, afhankelijk van de laadstatus van uw batterij.

Ë-Remote control

Programmatie van de oplaadtijd

Programmeer vanop afstand het onmiddellijke opladen van je SUV C5 Aircross Hybrid vanop je smartphone via de My Citroën app.
Je ontdekt er het laadniveau van de batterij, de resterende autonomie, de laadsnelheid en de resterende laadtijd. Je kan ook een uitgestelde laadtijd programmeren door een tijdstip te kiezen waarop het laden moet starten, bijvoorbeeld tijdens de daluren.

Programmatie van de voorverwarming

Activeer of programmeer op voorhand de temperatuur van je SUV C5 Aircross Hybrid vanop je smartphone via de My Citroën app.  

Specifieke, innoverende diensten

CPP_C5AH_1500x500_5_nl

Dankzij de app Free2Move herlaad je je SUV C5 Aircross Hybrid overal in Europa aan een van de 195 000 laadstations.

Lokaliseer de beschikbare en compatibele laadstations, laat je tot aan het laadstation gidsen, start je herlaadbeurt en volg je verbruik.

Optimaliseer je trajecten door vooraf je laadbehoeftes in te schatten en verstuur meteen de route die je hebt voorbereid naar het navigatiesysteem in je wagen.

Maak gebruik van de diensten voor geolokalisatie en betalingen van Free2Move.

Schrijf je in op Free2Move om te profiteren van deze aanbiedingen.

SIMULEER DE AUTONOMIE VAN UW SUV C5 AIRCROSS HYBRID

Pas de volgende parameters aan om uw werkelijke autonomie te ontdekken.

REIS IN ALLE SERENITEIT IN DE SUV C5 AIRCROSS HYBRID

Zoek op de kaart laadstations die compatibel zijn met uw SUV C5 Aircross Hybrid, in uw buurt, of op uw reis.

ONTDEK IN VIDEO'S

OVERNAMEDIENST VAN JE VORIGE WAGEN

AANBIEDING SUV CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID

AANBIEDING SUV CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID

Laadstation aangeboden(1)

vanaf
36.780 €(8)
Top