Onze verkoopsadviseurs blijven online of telefonisch beschikbaar. Aarzel niet om ons te contacteren.

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

PLUG-IN HYBRID TECHNOLOGIE

BESTEL DE UWE VANDAAG NOG

SUV Citroën C5 Aircross Hybrid is ons eerste oplaadbare hybride model. Het is het eerste opus van ons offensief "Low Emission Vehicles", dat ons tegen 2025 naar een 100% elektrisch gamma zal leiden. De SUV Citroën C5 Aircross Hybrid combineert alle voordelen van 100% elektrisch rijden voor dagelijkse ritten met de veelzijdigheid en de actieradius van een verbrandingsmotor voor lange reizen.

.

SLIDESHOW_1480x400_1_nl
SLIDESHOW_1480x400_1_nl

ACTIERADIUS

Gemakkelijker opladen

CPP_C5AH_1500x500_3_nl

Aan een standaardstopcontact wordt de batterij in één nacht opgeladen (gedurende 4 tot 7 uur, afhankelijk van het type stopcontact). Als u een Wall Box van 32 A hebt, duurt het opladen minder dan 2 uur. Het opladen kan worden ingepland en uitgesteld zodat u kunt profiteren van voordelige elektriciteitstarieven (daluren). De programmering gebeurt via het aanraaktablet in het interieur of via uw smartphone in de app MyCitroën.

Een nieuwe versnellingsbak met 8 versnellingen

conso_C5_hybrid_nl

De 8-versnellingsbak EAT8 is ook geëvolueerd met een geoptimaliseerd schakelgedrag en de toevoeging van een remmodus die het mogelijk maakt om de batterijen op te laden zodra het pedaal wordt losgelaten.

DESIGN

Specifieke esthetische details

Design_CL.19.030.009et007_1500x500_4

De Citroën C5 Aircross Hybrid behoudt zijn krachtige, robuuste en energieke persoonlijkheid: een echte SUV met een sterk karakter. Hij kan worden verfraaid met specifieke geanodiseerde blauwe accenten (voorbumper en Airbump®-inzetstuk), die specifiek zijn voor de hybride versie. Daarnaast zijn er gestileerde "H"-logo's op de twee voorste spatborden en een "Hybride" monogram.

Specifieke interfaces

In een ruim interieur is de SUV C5 Aircross Hybrid uitgerust met specifieke interfaces:
- een aanpasbaar digitaal instrumentenbord van 12,3” om alle specifieke hybride-informatie te bekijken: powermeter, actieradius op elektriciteit en op benzine, laadtijd, laadsnelheid en rijmodi,
- een aanraaktablet van 8” voor de weergave van rij-informatie zoals energiestroombeheer en verbruiksstatistieken,
- een keuzeschakelaar om de rijmodus te kiezen: ELECTRIC, HYBRID of SPORT,
- een frameloze elektrochrome binnenspiegel met elektrische rijmodusindicator: een blauw led brandt om rijden in 100% elektrische modus aan te geven.

Ë-COMFORT

Nog meer comfort in elektrische modus

CPP_C5AH_1500x500_5_1_nl

De SUV C5 Aircross Hybrid is nu al een maatstaf op het gebied van comfort, maar breidt de Citroën Advanced Comfort ®-reeks nu ook uit met de voordelen van elektrisch rijden: stille werking, soepel rijden zonder schokken, ogenblikkelijke prestaties en een CO2-uitstoot van 32 g.
De SUV C5 Aircross Hybrid behoudt uiteraard zijn ophangingen met Progressive Hydraulic Cushions™, die alle obstakels en onregelmatigheden op de weg filteren en absorberen, wat de indruk wekt dat hij over de weg zweeft en tegelijkertijd voor een uitzonderlijke wegligging en dynamiek zorgt. Specifiek voor de Hybrid-versie van de Nieuwe SUV C5 Aircross is de meerarmige achteras, die een onverstoorbare balans garandeert.
* Geschatte gegevens, opgegeven ter informatie en onder voorbehoud van lopende WLTP-homologatie

‘Advanced Comfort’-zetels

Sieges_CL.19.030.19_747X400

De SUV Citroën C5 Aircross Hybrid beschikt over zetels met een brede zitting en rugleuning In combinatie met het schuim met hoge dichtheid in het midden en een 15 millimeter dikker textuurschuim bovenaan garanderen ze het comfort, de zachte zitting en de ondersteuning bij dagelijkse ritten. De voorzetels kunnen beschikken over een verwarmingssysteem en een meerpuntsmassagesysteem.

De meest moduleerbare SUV van zijn generatie

Modularite_CL.19.030.021_20-10-2019

De SUV C5 Aircross Hybrid behoudt al zijn voordelen op het gebied van modulariteit met drie individuele zetels achteraan, die verschuifbaar zijn over 150 mm, verstelbaar in 5 verschillende posities voor nog meer comfort, en neerklapbaar voor een vlakke laadvloer. 33 l opbergruimte in het interieur en een koffer  van 460 l tot 600.

TECHNOLOGIES

Twintig rijhulptechnologieën

Blijf altijd geconnecteerd

RestezConnecte_CL.19.029.022_1500X400

De nieuwe SUV C5 Aircross Hybrid is uitgerust met intuïtieve connectiviteitssystemen. Connect Play biedt connectiviteit met AppleCarPlay™ en Android Auto om het reizen ontspannen en aangenaam te maken. Connect Nav heeft niet alleen alle voordelen van een geconnecteerde navigatie (realtime verkeersinformatie, gevarenzones), maar is ook speciaal aangepast aan de hybride aandrijving en geeft elektrische laadstations aan, evenals de actieradius in volledig elektrische modus, afhankelijk van de laadstatus van uw batterij.

Ë-Remote control

Programmatie van de oplaadtijd

Programmeer vanop afstand het onmiddellijke opladen van je SUV C5 Aircross Hybrid vanop je smartphone via de My Citroën app.
Je ontdekt er het laadniveau van de batterij, de resterende autonomie, de laadsnelheid en de resterende laadtijd. Je kan ook een uitgestelde laadtijd programmeren door een tijdstip te kiezen waarop het laden moet starten, bijvoorbeeld tijdens de daluren.

Programmatie van de voorverwarming

Activeer of programmeer op voorhand de temperatuur van je SUV C5 Aircross Hybrid vanop je smartphone via de My Citroën app.  

Specifieke, innoverende diensten

CPP_C5AH_1500x500_5_nl

Dankzij de app Free2Move Services herlaad je je SUV C5 Aircross Hybrid overal in Europa aan een van de 195 000 laadstations.

Lokaliseer de beschikbare en compatibele laadstations, laat je tot aan het laadstation gidsen, start je herlaadbeurt en volg je verbruik.

Optimaliseer je trajecten door vooraf je laadbehoeftes in te schatten en verstuur meteen de route die je hebt voorbereid naar het navigatiesysteem in je wagen.

Maak gebruik van de diensten voor geolokalisatie en betalingen van Free2Move Services.

Schrijf je in op Free2Move Services om te profiteren van deze aanbiedingen.

ONTDEK IN VIDEO'S

OVERNAMEDIENST VAN JE VORIGE WAGEN

Top