Verwijzing in seconden

U bent op zoek naar een auto met een sportieve look? Het SUV-gamma van CITROËN zal aan uw verwachtingen voldoen, zowel op basis van uw hun gedurfde en moderne stijlen, als door hun hoog comfortniveau, tal van technologische uitrustingen (rijhulpsystemen, multimediadiensten, veiligheidsuitrustingen...) en een ongeziene wegligging. Ontdek de durf van de SUV COMPACT CITROËN C3 AIRCROSS.

SUV COMPACT CITROËN C3 AIRCROSS

CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV geeft op zijn eigen onderscheidende wijze een vervolg op het SUV-offensief van het merk met een uniek design met een stoer en origineel karakter. Hij ziet er stoer en robuust uit met zijn hoge motorkap, waarbij de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur een opvallend stijlelement zijn. Aan boord biedt deze nieuwe generatie SUV een unieke hoge zitpositie voor de bestuurder. De CITROËN C3 AIRCROSS is zowel in de stad als op de snelweg in zijn element

CITROËN C4 CACTUS

Deze compacte SUV met 4x4-uitstraling kan zich zowel in de stad, op de autowegen als offroad aanpassen aan alle rijsituaties. De CITROËN C4 Cactus is evenzeer een stadsauto als een avonturier. Hij verzoent design, optimisme en uiteraard dagelijks gebruiksgemak met tal van uitrustingen voor het comfort en de veiligheid van de bestuurder en van alle passagiers: Airbump® om de carrosserie te beschermen tegen de kleine beschadigingen van alledag, sofagevoel, intelligente en toegankelijke opbergruimtes, brede en comfortabele zetels, open interieur... Een nieuwe soort SUV vol optimisme.
voiture-compacte-citroen-c4-cactus
Top