Verwijzing in seconden

NEW CITROËN BERLINGO

Bestellingen geopend

Citroën, reeds sinds 1996 een pionier op het gebied van ludospaces, stelt zijn New Berlingo voor, die alle troeven van zijn voorgangers verenigt met een modernere look. De New Citroën Berlingo geeft een innovatief en gedurfd antwoord op het gebied van design, modulariteit en functionaliteit.
New Citroën Berlingo heeft de prijs AUTOBEST 2019 gewonen.

UITVINDER VAN DE LUDOSPACE

De ruime, comfortabele en personaliseerbare New Citroën Berlingo onderscheidt zich door tal van troeven: een open interieur met een recordvolume, een uitzonderlijke modulariteit met drie afzonderlijk neerklapbare achterzetels, meerdere opbergvakken met een multifunctioneel Modutop®-dak* van de nieuwste generatie en een verzorgde materiaal- en kleurafwerking met verschillende universums.*volgens versie

DESIGN

DESIGN

Een uitgesproken en gedurfd karakter, een dynamisch silhouet, design-Airbumps® en gekleurde accenten*: de New Citroën Berlingo is een unieke ludospace.

*volgens versie

DE ICONISCHE LUDOSPACE

ludospaceEen uitgesproken en gedurfd karakter, een dynamisch silhouet, design-Airbumps® en gekleurde accenten: de New Citroën Berlingo is een unieke ludospace.

De New Citroën Berlingo innoveert met zijn robuuste en hoogwaardige morfologie. De moderne vrijetijdswagen is verkrijgbaar in twee lengtes: de standaardmaat (M) is 4,40 meter lang, de nieuwe XL-maat maar liefst 4,75 meter lang.

De twee maten, M en XL, bieden plaats aan vijf of zeven inzittenden.

Vooraan onderscheidt de New Citroën Berlingo zich door krachtige blikvangers: een hogere en kortere motorkap, een uitgesproken en bredere voorzijde met de lichtsignatuur in twee niveaus en een naar voren geschoven voorruit die de interieurruimte en de lichtinval bevordert.

In zijaanzicht benadrukken de dakstangen en de design-Airbumps® zijn robuuste look, terwijl ze een permanente bescherming bieden voor het koetswerk.

CITROËN BERLINGO INSPIRED BY THE VOICE KIDS

24 personaliseringsmogelijkhedenDe New Citroën Berlingo biedt een brede waaier aan koetswerkkleuren: Sable, Aqua Green, Acier Grijs, Platinium Grijs, Onyx Zwart, Deep Blue, Ardent Rood en Banquise Wit.

Een kleurrijke signatuur, die nog wordt versterkt door de Color Packs en hun witte of oranje kleuraccenten rond de mistkoplampen en zijdelingse sierstrips.

De New Citroën Berlingo onderscheidt zich door zijn zuivere designdashboard, dat plaats biedt aan tal van opbergvakken. Het interieur biedt bovendien een hoge rijhouding.

De Pack XTR is herkenbaar aan zijn stoffen bekleding in de kleur Line Green, die ter hoogte van de rugleuningen is getooid met een oranje band.

VISUEL-3-200-X-141

ONTDEK OOK NEW BERLINGO VAN

Zo werpt hij zich op als de ideale partner voor alle professionals

Berlingo-vanEVOLUTIE VAN DE NEW CITROËN BERLINGO

New CITROËN BERLINGO WORDT BETER, GROTER, MODULEERBAARDER…

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Eenvoudiger comfort voor meer gemoedsrust

VISUEL-4-K9-200-X-141

De New Citroën Berlingo sluit zich aan bij het programma ‘Citroën Advanced Comfort®’.

Hij blinkt uit door zijn optimale rijeigenschappen en maakt van elke reis een waar genot dankzij zijn comfortabele zetels, zijn ophanging en zijn akoestische benadering van hoog niveau.

De New Citroën Berlingo heeft een helder interieur dankzij zijn aanzienlijke 360°-glasoppervlak. De rijkelijke lichtinval dankt hij ook aan een groot glazen panoramadak, dat naar wens kan worden verduisterd met een elektrisch zonnescherm.

Opbergvakken en handige volumes voor iedereen

VISUEL-5-K9-OK-200-X-141

De New Citroën Berlingo, die zich zowel vanbinnen als vanbuiten erg praktisch toont, biedt een uiterst vlotte instap dankzij zijn twee zijdelingse schuifdeuren en zijn achterklep met afzonderlijk te openen achterruit.

Ook kan de New Citroën Berlingo een mooie interieurruimte en een toonaangevende modulariteit voorleggen dankzij zijn neerklapbare zetels. Zo neemt het koffervolume toe tot 775 liter in de M-maat en tot 1.050 liter in de XL-maat.

Bovendien beschikt de New Citroën Berlingo over 186 liter aan opbergvakken, ontworpen voor het dagelijkse leven. Ze zijn allemaal om ter grootst en om ter handigst, zoals de Modutop® met 92 liter aan opbergruimte.

AFMETINGEN

Lengte

mm

Breedte

mm

Hoogte

mm

Koffervolume

Liter


Aantal plaatsen

MTM

kg

TECHNOLOGISCHE INTELLIGENTIE

19 RIJHULPSYSTEMEN

Rijden met een gerust gemoed
VISUEL-6-K9-OK

De New Citroën Berlingo heeft recht op een aantal moderne technologieën die elke dag opnieuw hun nut bewijzen.

Zo kan hij prat gaan op de allerbeste veiligheidstechnologieën, die bijdragen tot de gemoedsrust van de bestuurder.

... in alle veiligheid met negentien rijhulpsystemen
VISUEL-7-K9

Een actieve waarschuwing bij ongewild overschrijden van de rijstrookmarkering, Driver Attention Alert, een dodehoekbewaking, een uitgebreide verkeersbordenherkenning, een automatische noodremhulp, een parkeercamera met Top Rear Vision... 

… en met een maximale connectiviteit dankzij de 8”-aanraaktablet
VISUEL-8-K9

De 8”-aanraaktablet en de vier connectiviteitstechnologieën verzekeren de continuïteit tussen uw digitale universum en uw wagen: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box en de draadloze smartphone-lader.

MOTOREN

motorisation

De New Citroën Berlingo legt een dynamisch rijgedrag aan de dag dankzij de combinatie van een nieuw platform en zuinige, CO2-arme motoren van de nieuwste generatie.

De New Berlingo wordt aangedreven door benzine- en dieselmotoren die zich lenen voor elke omgeving, zowel in als buiten de stad. Deze krachtbronnen leveren uitstekende prestaties en tonen zich tegelijk erg milieuvriendelijk.

Bovendien introduceert de New Citroën Berlingo ook een EAT8-achttrapsautomaat voor een optimaal rijcomfort.

Aan benzinezijde het PureTech-gamma: 
1.2 PureTech S&S 110 pk en, vanaf half 2019, 1.2 PureTech S&S 130 pk EAT8 

Aan dieselzijde het BlueHDi-gamma: 
1.5 BlueHDi S&S 75pk of 100 pk of 130 MAN6 of EAT8

Tranche miniature Berlingo

Miniatuurversie New Citroën Berlingo

Maak ook kennis met de miniatuurversies van onze bestelwagens en breid uw collectie uit! Ontdek New Citroën Berlingo Van in de versie op schaal 1/64, beschikbar in 4 kleuren: sand, groen, grijs en blauw. Vanaf €5,00.”
Top