COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

ELEKTRISCHE GAMMA VAN CITROËN

Kies voor duurzame mobiliteit, met het elektrische gamma van Citroën.

Een kleine stadswagen, een elektrische cabrio of een bestelwagen op maat van de stad ... Ontdek de vele voordelen van elektrische wagens: soepel en geruisloos rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, geen CO2-uitstoot, snel opladen... Kortom, een waar concentraat van technologieën en creativiteit om nu al een antwoord te bieden op de uitdagingen van morgen!

 

Voordelen

fullelectric

Een volledig elektrische aandrijving

Geniet van een uniek rijcomfort dankzij de Full Electric-aandrijving. Uw elektrische wagen is stil en gemakkelijk te besturen, zowel in de stad als daarbuiten. Uw elektrische wagen kan gemakkelijk mee met het stadsverkeer en het verkeer over grotere afstanden: naargelang het gekozen model beschikt u over een rijbereik van 150 tot 170 km. Een elektrische wagen van Citroën betekent eveneens acht jaar of 100.000 km garantie op de batterij.

Rechargement_CL.20.006.001_580X250

Een vereenvoudigde oplading

Je kan je elektrische Citroën opladen aan een oplaadstation op de openbare weg, thuis op een 220V stopcontact en tijdens het rijden, dankzij de omzetting van kinetische energie tijdens het vertragen en remmen. Het is eenvoudiger, schoner en zuiniger. Je elektrische Citroën  laat zich, net als een smartphone, in amper 3 uur opladen aan een elektrisch stopcontact.

design-vehicules-electrique.jpg

Wagens met een elegant design

CITROËN biedt je een ruim gamma elektrische wagens aan, van de gedurfde kleine stadswagen tot het comfortabele bedrijfsvoertuig, dat zich laat aanpassen aan de vereisten van je bedrijf. Ontdek de strakke, stedelijke vormgeving van de CITROËN C-Zero, de verantwoorde en avant-gardistische stadswagen. Op het vlak van de bedrijfsvoertuigen zal de volledig elektrische CITROËN Berlingo je weten te verrassen. Maak wat cabrio's betreft kennis met de rondingen en de originaliteit van CITROËN E-MEHARI, de moderne, volledig elektrische versie van het iconische CITROËN-model. Ontdek ook de 100% elektrische Citroën AMI met zijn non-conformistische en slimme ontwerp dankzij de symmetrische onderdelen.

HET ZUIVER ËLEKTRISCHE CITROËN-GAMMA

                                                  

voiture-electrique-czero.jpg

CITROËN C-Zéro

Een bol dak, grote glasoppervlakken, vloeiende en ronde lijnen, ... Ontdek de CITROËN C-Zero, de 100% elektrische stadswagen met de resoluut stedelijke stijl.

Dankzij zijn kleine afmetingen (slechts 3,48 m lang), baant de CITROËN C-Zero zich overal een weg door ... zonder te veel in te boeten aan ruimte, met zijn 4 volwaardige zitplaatsen, talrijke opbergmogelijkheden en een koffer van 166 liter.

Een compacte wagen op maat van het stadsverkeer en de korte dagelijkse trajecten!
AMI_CL.20.006.002_597X300

CITROËN AMI ËLECTRIC

AMI komt tegemoet aan al je mobiliteitsbehoeften voor je korte verplaatsingen en aan al zorgen over het klimaat. Hij biedt 2 plaatsen, is 100% elektrisch, ultracompact en personaliseerbaar. Hij is voor iedereen toegankelijk, zonder rijbewijs, met erg competitieve aanbiedingen voor 1 uur, 1 dag, 1 maand of 1 jaar. Je kan hem online aankopen en thuis laten leveren.
Top