Verwijzing in seconden

WISSELSTUKKEN UIT DE CIRCULAIRE ECONOMIE

Kies niet langer tussen goedkoop en milieubewust: Citroën biedt je een uitgebreid gamma goedkope wisselstukken, als nieuw, hersteld of tweedehands, en altijd met garantie!

Zo goed als nieuwe wisselstukken: kwaliteit voor een lagere prijs

Gun wisselstukken een tweede leven, zelfs de motor, en draag zo je steentje bij tot de bescherming van ons milieu: dat is mogelijk dankzij de standaard uitwisseling.

Tot 80 % van het materiaal is gerecupereerd en in vergelijking met de productie van een nieuw wisselstuk wordt op de helft van de nodige energie bespaard!

De herstellers vernieuwen stukken volgens een strikt proces, met dezelfde vereisten als voor originele stukken. Dat is een echte waarborg voor de kwaliteit.

Deze stukken kunnen we aanbieden bij een interventie of bij een aankoop, in het hele Citroën-netwerk. Zo doe je een aanzienlijke besparing: 30 tot 40 % in vergelijking met een nieuw wisselstuk.

image003
De standaard uitwisseling gebeurt in een wettelijk kader waaraan Citroën zich strikt houdt. De vernieuwde stukken krijgen één jaar garantie (op het stuk en de werkuren), net zoals originele stukken, in het door de constructeur erkende netwerk.

Tweedehands wisselstukken: in goede staat en goedkoper

Waarom zouden we wisselstukken in goede staat weggooien?

Jouw Citroën-garage kan een offerte maken op basis van de tweedehandsstukken, zodat je factuurbedrag heel wat lager wordt: wisselstukken kunnen op die manier 50 % minder kosten dan nieuwe stukken!

Zo kost je herstelling minder, terwijl je dezelfde kwaliteit geniet en het milieu beschermt.
Pieces_detachees.ok
Deze stukken worden geselecteerd bij erkende partners. Ze worden gecertificeerd als in perfecte staat en voorzien voor hergebruik in jouw wagen.

Herstellen is goedkoper!

In plaats van ze te laten vervangen door nieuwe, kan je jouw autoradio, je automatische versnellingsbak of je gps* laten herstellen na een schadegeval:
• We stellen je een forfaitaire prijs voor (stukken plus werkuren), en vermijden zo verrassingen.
• Enkele dagen later is je wagen opnieuw uitgerust.

Zo doe je een besparing en draag je samen met Citroën bij tot het herstellen en hergebruiken van wisselstukken.

* Voor een toestel dat standaard gemonteerd is of als optie genomen bij bestelling van de wagen. Buiten de garantieperiode van het toestel.
625x300_Matrix_PIECES_ECONOMIE_CIRCULAIRE_FR_EN_3
Een jaar garantie op de herstelling.
Top