Bekijk de inhoud

RUST UW CITROËN UIT

Het is zover! U bent de gelukkige eigenaar van een Citroën, maar u wilt hem graag nog beter afstemmen op uw levensstijl? Geen probleem, Citroën biedt u tal van accessoires op maat van uw behoeften. Ontdek ook een selectie geconnecteerde diensten om optimaal van uw ritten te genieten. Denk voor het onderhoud aan uw wagen aan de onderdelen die in het Citroën-netwerk worden gebruikt.

AANGEPASTE ACCESSOIRES

Perfectioneer het interieur en transportvolume van uw Citroën met een brede waaier aan accessoires. Hebt u een dakkoffer nodig voor op vakantie? En dus dakstangen om hem te bevestigen? Personaliseer het interieur met nieuwe vloermatten, nieuwe multimedia-accessoires en handige opbergvakken in de koffer om in alle sereniteit op avontuur te vertrekken. Profiteer van meer dan 2.500 referenties die speciaal voor uw model zijn ontworpen. Vind in enkele klikken wat u zoekt en rust uw wagen zo goed mogelijk uit.

DE GECONNECTEERDE DIENSTEN

Met zijn multimediadiensten slaagt Citroën erin uw ritten te vergemakkelijken. Profiteer voor uw navigatie van Citroën Connect Nav op uw centrale scherm. Profiteer ook van Citroën Connect Play om uw smartphone te dupliceren op uw aanraaktablet. Verzeker tot slot uw veiligheid met de Citroën Connect Box, waarmee u zeven dagen per week de klok rond pechverhelping met geolokalisatie kunt vragen bij een incident. Via My Citroën krijgt u toegang tot informatie over uw wagen en een gepersonaliseerde opvolging van het onderhoud aan uw wagen. Voor nog meer exclusiviteit biedt het merk op bepaalde modellen de ConnectedCAM Citroën aan, een HD-camera die de mooiste stukken van uw rit op beeld vastlegt.

WISSELSTUKKEN

Citroën biedt u een ruime keuze aan wisselstukken bij het onderhoud van uw wagen. Gebruik originele Citroën-onderdelen, die zijn vervaardigd volgens dezelfde specificaties als uw wagen zelf. Het merk past zich ook aan uw budget en de leeftijd van uw wagen aan door meer dan 12.000 referenties van Eurorepar-multimerkonderdelen aan te bieden. Bovendien kunt u de losse wisselstukken een tweede leven geven. Zo helpt u het milieu een handje en profiteert u van kortingen tot 40%!