Bekijk de inhoud
Innovatieve diensten voor uw elektrische Citroën

Elektrisch rijden voor uw gemoedsrust

Met een elektrische auto rijzen er vele nieuwe vragen. Wanneer moet ik hem opladen?  Is mijn actieradius groot genoeg om mijn bestemming te bereiken?

Gelukkig stelt het Citizen-programma u dan gerust en helpt het u de overstap naar hybride of elektrisch rijden op de meest serene manier te maken. Kiezen voor Citroën is kiezen voor welzijn, en wel vanaf het moment dat u uw auto koopt. Met het CITIZEN-programma maakt u gebruik van een dienstensysteem dat u gedurende het hele aankooptraject begeleidt: van het ontdekken en het kiezen, tot de levering van uw voertuig.

 

 

 

 

 

 

MYCITROËN

Verbonden met uw auto

Met de MyCitroën-app bent u verbonden met uw auto en heeft u toegang tot nieuwe informatie en diensten. U geniet een persoonlijke opvolging van het onderhoud van uw voertuig en heeft toegang tot de Citroën diensten. Via de MyCitroën-app controleert u vanop afstand de actieradius van uw auto, checkt u de acculading of stelt u de klimaatregeling van het interieur in.

U vindt er ook een openbare parkeerplaats mee, via de diensten van Free2Move. Ontdek de belangrijkste functionaliteiten van MyCitroën.

EEN LAADOPLOSSING KIEZEN

Privé laadpalen

Citroën helpt u bij het installeren van oplaadoplossingen voor uw eigen huis of flatgebouw met onze geselecteerde partners. 

Openbare laadpalen

Dankzij de eSolutions Charging-diensten vindt u overal in Europa oplaadpunten en kunt u het opladen van uw Citroën onderweg eenvoudig en snel beheren.

TRIP PLANNER

Uw reis optimaliseren

Trip Planner op MyCitroën biedt verschillende routemogelijkheden om zorgeloos uw bestemming te bereiken. Hij toont u de meest geschikte oplaadstations op uw weg, de geschatte aankomsttijd volgens de actuele batterijstatus en, indien nodig, de tijd om onderweg op te laden.

POWER SHORTAGE ASSISTANCE

Bijstand in geval van een lege batterij

Geen paniek, mocht zich een elektrische storing voordoen! Gedurende de garantieperiode van uw auto en tot tweemaal per jaar zal Citroën u depanneren, of tot 50 km naar het volgende oplaadpunt slepen.

ELECTRO ZEN PLUS

Uw mobiliteit aan uw behoeften aanpassen

Heeft u weleens een ruimere actieradius nodig? Bij Citroën kunt u gedurende 7 dagen kosteloos een voertuig met verbrandingsmotor van een gelijkwaardige categorie huren. Dit aanbod is enkel geldig tijdens de garantieperiode van uw voertuig. Om van dit aanbod gebruik te maken, belt u rechtstreeks naar Citroën Assistance.