Bekijk de inhoud
Configurer Citroën C3 aircross
Hulp nodig? 02 302 50 51.
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00.
Configureer je new Citroën C3 aircross suv
Heb je interessen in New Citroën C3 Aircross SUV ? Configureer zelf je nieuwe wagen en stel jezelf voor achter het stuur van je toekomstige compacte Citroën SUV! De keuze van de afwerking, de uitrusting, de motorisatie en de kleuren: je kan de New Citroën C3 Aircross SUV volledig naar je hand zetten.
De beschikbare afwerkingen voor new Citroën C3 aircross suv
New Citroën C3 Aircross SUV is beschikbaar in de volgende afwerkingen: Live, Feel, Feel Pack, Shine en Shine Pack. Elk van deze versies omvat een reeks standaarduitrustingen en accessoires om je een groot rijcomfort te verzekeren aan de beste prijs.
Keuze van motorisatie
Wat de motor betreft is je New Citroën C3 Aircross SUV naargelang de afwerking beschikbaar met dieselmotor (BlueHDi 110 S&S, BlueHDi 120 S&S) maar ook benzine (Puretech 110 S&S, PureTech 130 S&S). Afhankelijk van de gekozen versie en motorisatie, is je SUV uitgerust met een manuele of automatische versnellingsbak die je verzekert van soepel schakelen, een verminderd verbruik en een optimaal rijcomfort.
Interieur- en exterieurdesign
Op het vlak van design heb je tal van personalisatiemogelijkheden in zowel het interieur als het exterieur. Kies eerst en vooral de kleur van het koetswerk, het dak en de zijruit achteraan uit 70 mogelijke combinaties met het Color Pack! Afhankelijk van de versies kan je ook je velgen personaliseren. Voor het interieur van je New Citroën C3 Aircross SUV heb je de keuze uit verschillende stijlen (Standaard, Urban Blue, Metropolitan Graphite en Hype Grey) om te rijden in een wagen die op jou lijkt. Ook aan je comfort is gedacht, met de Advanced Comfort zetels die net zo goed zitten als thuis.
Afmetingen van new Citroën C3 aircross suv
Moduleerbaarheid voert de boventoon in New Citroën C3 Aircross SUV. Ondanks zijn redelijke afmetingen profiteer je toch van een aanzienlijk koffervolume dat oploopt van 410L tot 1289L als de zetels zijn neergeklapt, en een laadlengte tot 2,40 als de passagierszetel als een tablet wordt neergeklapt. New Citroën C3 Aircross SUV is een compacte SUV die alles heeft om aan je behoeften tegemoet te komen, zowel in als buiten de stad.
Beschikbare uitrustingen

Talloze uitrustingen voor je veiligheid en comfort zijn standaard beschikbaar, zoals de waarschuwing bij overschrijden van de wegmarkering. Daarnaast kan je, naargelang de geselecteerde afwerking, kiezen tussen verschillende uitrustingen en accessoires om je wagen verder aan te vullen.