Bekijk de inhoud
Hulp nodig? 02 302 50 51.
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00.
Configureer je new Citroën c5x heb je interesse in de new Citroën C5 x?
Beeld jezelf even in achter het stuur van je toekomstige crossover dankzij de Citroën configurator! Van de keuze van de afwerkingen over de uitrusting tot de motor en de koetswerkkleuren, personaliseer je New Citroën C5 X in functie van je verlangens.
Beschikbare afwerkingen voor de new Citroën C5 x
Je New Citroën C5 X is beschikbaar met de volgende afwerkingen: Feel, Feel Pack, Feel Business, Shine en Shine Pack. Al deze versies omvatten een standaard gamma uitrustingen en accessoires die tegemoetkomen aan al je behoeftes.
Keuze van de motorisaties
Op het vlak van de motorisatie is je New Citroën C5 X beschikbaar in benzineversies (PureTech 130 S&S, Puretech 180 S&S) en een hybrideversie. In functie van de gekozen versie en motor, is je berline uitgerust met een EAT8 automatische versnellingsbak waarmee je soepel schakelt en comfortabel rijdt.
Interieur- en exterieurdesign
New Citroën C5 X pakt uit met een avant-gardistische stijl door de elegantie van een berline te combineren met het dynamisme van een break en de hogere positie van een SUV. Deze crossover telt vele personalisatiemogelijkheden, zoals keuzes in de kleur, de daktinten of de velgen. Meerdere kleuren staan zo tot je beschikking: blauw, grijs, zwart en wit. Voor het interieur van je New Citroën CX 5 crossover heb je de keuze uit verschillende stijlen, zodat je altijd de wagen hebt die jij verlangt.
Afmetingen van de new Citroën C5 x
Met een lengte van 4805 mm, een breedte van 1859 mm en een hoogte van 1485 mm, biedt de New Citroën C5 X een comfortabele ruimte aan boord. De koffer heeft een volume van 485L, welke versie je ook kiest.
Beschikbare uitrustingen
Combineer comfort, veiligheid en plezier dankzij de vele beschikbare standaard uitrustingen in functie van de gekozen afwerking: Highway Driver Assist, dodehoekbewaking over een lange afstand …