Bekijk de inhoud
Hulp nodig? 02 302 50 51.
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00.
Configureer je suv Citroën C5 aircross of Citroën C5 aircross hybrid
Zin in een moderne en ultracomfortabele SUV? Configureer je Citroën C5 Aircross in thermische of hybrideversie door te kiezen uit meerdere afwerkingen, motorisaties, exterieur- en interieurdesign en uitrustingen.
Keuze van de afwerkingen voor de Citroën C5 aircross & Citroën C5 aircross hybrid
Kies uit 4 afwerkingen voor de thermische versie: Live, Feel, Shine en Shine Pack en 3 voor de Plug-in Hybridversie: Feel, Shine en Shine Pack. Elke afwerking biedt zijn standaard of optionele uitrustingen en accessoires, evenals zijn motorisaties en interieurstijlen.
Beschikbare motorisaties
Wat de motor betreft is Citroën C5 Aircross beschikbaar met benzinemotor (PureTech 130 S&S) of diesel (BlueHDi 130 S&S) en met manuele of automatische versnellingsbak naargelang de afwerking. De hybrideversie biedt een Hybrid 225 motor met li-ionbatterij HT 200V – 13,2 KWH met 55 km rijbereik en een thermische benzinemotor PureTech 180 met automatische EAT8 versnellingsbak met 8 versnellingen.
Interieur- en exterieurdesign
Citroën C5 Aircross wordt je aangeboden in verschillende kleuren: Wit Banquise, Wit Nacré, Zwart Perla Nera, Grijs Platinium, Blauw Tijuca, Grijs Acier en Rood Volcano. In de hybrideversie krijg je daarnaast ook blauw geanodiseerde inzetstukken. Je kan bovendien kiezen uit een waaier van velgen om de look van je SUV verder aan te vullen. In het interieur heb je de keuze tussen verschillende stijlen en stoffen in het zwart, grijs of beige, voor een interieur naar wens.
Afmetingen van suv Citroën C5 aircross & Citroën C5 aircross hybrid
Zoals het een goede SUV betaamt, verenigen zowel Citroën C5 Aircross als Citroën C5 Aircross Hybrid comfort met moduleerbaarheid. Hun interieur is even ruim als functioneel, zonder de elegantie uit het oog te verliezen. Ze onderscheiden zich met hun 3 individuele stoelen achteraan, die verschuiven op 150 mm, inklapbaar zijn en verwijderbaar. Samen met de vloer op 2 hoogtes is de kofferruimte zo optimaal, en kan worden uitgebreid van 460L tot 1630L. De SUV is 4500 mm lang, 1969 mm breed en 1654 mm hoog in zijn minimale afmetingen.
Beschikbare uitrustingen
Citroën C5 Aircross en zijn hybrideversie bieden standaard vele uitrustingen naargelang de afwerking, om een optimale veiligheid, comfort aan boord en rijplezier te bieden, zoals het lederen stuurwiel, 12V-aansluitingen op de middenconsole en in de bagageruimte, elektrische en verwarmde spiegels of detectie van te lage bandenspanning. Er zijn nog vele andere optionele kenmerken en accessoires verkrijgbaar. Ontdek ze allemaal, en creëer de ultra-praktische SUV die bij jou past.