Bekijk de inhoud
Hulp nodig? 02 302 50 51.
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00.
Configureer je Citroën C3
Interesse in Citroën C3? Beeld jezelf even in achter het stuur van je nieuwe stadswagen dankzij de Citroën configurator! Van de keuze van de afwerking over de uitrustingen tot de motorisatie en de koetswerkkleuren, personaliseer je Nieuwe Citroën C3 naar wens.
Bestaande versies voor Citroën C3
Je Citroën C3 is beschikbaar in de volgende afwerkingen: Live, Feel, Feel Pack, Shine en Shine Pack. Elk van deze versies omvat een gamma standaarduitrustingen en accessoires om tegemoet te komen aan je behoeftes.
Keuze van de motorisatie
Wat de motorisaties betreft, is je Citroën C3 beschikbaar in dieselversie (BlueHDI 100) maar ook benzine (PureTech 83, Puretech 110). Naargelang de gekozen versie en motorisatie is je stadswagen beschikbaar met een manuele versnellingsbak of een automatische EAT6 versnellingsbak die je een vlotte schakeling garandeert en een optimaal rijcomfort.
Interieur- en exterieurdesign
Op het vlak van design heb je de keuze tussen tal van opties, zoals de kleur, de daktinten of de velgen. Zonder de personalisatie te vergeten van de inzetten van de mistlampen en de omcirkeling van de Airbumps met het Color pack. In het interieur van je Citroën C3 heb je de keuze tussen verschillende stijlen om te genieten van een interieur volgens je smaak.
Afmetingen van Citroën C3
Met een lengte van 3 996 mm, een breedte van 1749 mm en een hoogte van 1474 mm, is Citroën C3 een stadswagen die even goed past in de stad als op de weg. Compacte volumes, maar geen compromis op de koffer met een volume van 300L, welke versie je ook kiest.