Bekijk de inhoud
Financiering

FINANCIERING VOOR PARTICULIEREN

WIE ANDERS DAN STELLANTIS FINANCIAL SERVICES KAN EEN FINANCIERINGSOPLOSSING AANBIEDEN OM EEN NIEUWE OF TWEEDEHANDS CITROËN AAN TE SCHAFFEN?

Comfort Lease

All-inclusieve leasing

zonder eerste huur

zonder engagement*

- Je wil het budget voor je wagen beter plannen?
- Regelmatig van wagen veranderen zonder beslommeringen rond de verkoop van je huidige wagen en de financiering van de nieuwe?
- Je oorspronkelijke leencapaciteit behouden om nog te kunnen investeren in andere projecten?


Dan is Comfort Lease van Citroën de geknipte oplossing voor jou.

Met Comfort Lease staat je kapitaal niet vast en huur je een wagen die je na afloop van het contract weer inlevert. Zo rij je telkens in een splinternieuwe wagen die uitgerust is met de laatste technologieën.

De betalingswijze van het maandelijkse bedrag kan je zelf afstemmen op je mogelijkheden en wensen. Je bepaalt zelf de looptijd van het contract, met of zonder eerste verhoogde huur, en je kiest de opties: banden, winterbanden, Tyres Hotel en vervangwagen tijdens de onderhoudsbeurten. 

Kortom, kies het contract dat het best bij jou past.
 


(*) Aanbod, onder voorwaarden, voorbehouden voor natuurlijke personen wonend in België, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Meer info over de aanbiedingen en voorwaarden zijn beschikbaar in uw Citroen verkooppunt en op citroen.be .

STRETCHFIN PLUS

STELLANTIS FINANCIAL SERVICES stelt je voor om jouw nieuwe CITROËN op een originele en slimme wijze aan te schaffen, dit kan via de STRETCHFIN PLUS-formule:

• Jij bepaalt de termijn (met een maximum van 60 maanden) en het optionele voorschot dat je wil aanbrengen. U kiest het tempo om uw wagen terug te betalen en u betaalt afbetalingen die geringer zijn dan in het geval van een klassiek krediet.

• Jij bent zeker van een gegarandeerde overnameprijs op het einde van jouw contract.

• Je hebt op termijn de mogelijkheid om jouw voertuig te houden (door de laatste afbetaling te betalen) of om deze te vervangen door een nieuwe CITROËN (jouw verdeler neemt dan jouw oud voertuig over voor de gegarandeerde overnameprijs).

AUTOFIN

STELLANTIS FINANCIAL SERVICES heeft voor je het  AUTOFIN-krediet ontwikkeld:

  • Je kiest vrij de duur (maximum 72 maanden), zonder dat je verplicht bent een voorschot te betalen.
  • Je kunt zodoende jouw nieuw voertuig financieren (nieuw of tweedehands) tot 100 % van de aankoopprijs.
  • Je bepaalt het tempo van de terugbetaling via constante maandelijkse afbetalingen die bijzonder voordelig zijn.
  • Je krijgt bijna onmiddellijk een antwoord op jouw kredietaanvraag.

 

CITROËN begeleidt je ook na de aankoop van uw wagen met een aantal bijkomende diensten:

  • « Stellantis Credit Protection » om jouw financiering veilig te stellen en om een deel van jouw zorgen weg te nemen in geval van een tegenslag.
  • Stellantis Financial Services, Extended care premium,Service care plus, Complete care en Complete care plus om alsmaar meer tegemoet te komen aan jouw rijstijl.
  • STELLANTIS INSURANCE, de autoverzekering op maat met 3 jaar waardegarantie.
  • "Security Plus", de bescherming bij totaal verlies van jouw CITROËN.

De optionele diensten van jouw keuze zijn geïntegreerd bij jouw financiering: je moet slechts een keer een afbetaling regelen.

BEST BUDGET

In het leven komt men soms voor onverwachte uitgaven te staan, voor een herstelling bijvoorbeeld of omdat het koetswerk weer moet worden gemaakt. Het gebeurt ook dat men plots zin heeft om zichzelf een plezier te doen, en men een nieuwe uitrusting wil kopen of accessoires voor zijn wagen.

 

Om je te helpen om het hoofd te bieden aan deze onverwachte uitgaven heeft STELLANTIS FINANCIAL SERVICES alles voorzien: met de Best Budget-lening wordt je zo goed als onmiddellijk geholpen.

 

Best Budget, wat is dat?

• Het betreft een financiering zonder voorschot voor bedragen tussen de 500 € en 5000 €.

• De duur van de financiering wordt gespreid over 12 maanden.

• Het toekennen van de Best Budget-lening verloopt volgens een vereenvoudigde procedure, zodat je zo spoedig mogelijk een antwoord zult krijgen bij jouw concessionaris.