Bekijk de inhoud
Onderhoud

ONDERHOUD

Ervaar uitmuntende service en onderhoud dankzij de expertise van onze gekwalificeerde serviceadviseurs en technici, die speciaal zijn opgeleid om het beste voor u en uw Citroën te zorgen. 
Citroën Service
Citroën Service biedt u een echte onderhoudservaring. Met erkende reparateurs in heel België biedt het Citroën-netwerk u een breed scala aan diensten om uw dagelijks leven te vergemakkelijken. Onderhoud, pakketten op maat van uw behoeften en uw budget, specifieke diensten en vereenvoudigde procedures, zodat u in alle veiligheid van de weg kunt genieten.
Onderhoud bij Citroën

Your translation hereProfiteer in het hart van de Citroën-werkplaatsen van de expertise van de professionals van het merk. 

Dankzij Mijn Citroën wordt u gewaarschuwd wanneer het tijd is voor de servicebeurt van de constructeur of het onderhoud van uw auto en kunt u deze informatie raadplegen in uw onderhoudsboekje.

De teams van het netwerk bieden u een all-in onderhoudsplan.

Boek in een paar klikken een afspraak en vraag online een offerte aan om de kosten te schatten. U kunt ook uw technische keuring laten uitvoeren of profiteren van de pakketten die het hele jaar door worden aangeboden. Met Citroën Service gaat u met een gerust hart de weg op!

Onze naverkoop aanbiedingen
Ontdek onze exclusieve Citroën-aanbiedingen
Forfaits voor al uw behoeften
Citroën Service biedt all-inclusive onderdelen- en arbeidspakketten om uw auto optimaal te onderhouden. Van eenvoudig onderhoud tot olie verversen, technische keuringen, ruitenwissers en voorruiten, Citroën Service past zich aan uw behoeften aan.
Online afspraken

Selecteer in een paar klikken de dichtstbijzijnde garage en kies het exacte tijdstip van uw bezoek.

Citroen Service doet er alles aan om uw auto te controleren, te onderhouden of te repareren.

Mijn GPS updaten
Uw navigatiesysteem heeft actuele kaartgegevens nodig om optimaal te kunnen functioneren. Daarom biedt Citroën aan om het kaartmateriaal regelmatig bij te werken.
Mijn conformiteitscertificaat
Stellantis, het moederbedrijf van Citroën, biedt één site waar u de documenten (of duplicaten) kunt verkrijgen die u nodig hebt om uw voertuig te registreren of opnieuw te registreren.
Terugreopacties

Terugroepacties hebben betrekking op uw veiligheid of de wettelijke conformiteit van uw voertuig.

Neem zo snel mogelijk contact op met uw erkende hersteller als uw voertuig betrokken is. Deze interventies worden gratis uitgevoerd

Wisselstukken
Het Citroën-netwerk niedt u een ruiùe keuze aan wisselstukken voor uw wagen. Met MOPAR, de originele onderlen van Citroën, multimerkonderlen, tweedehandsoindelen of materiaalreparaties passen de experts zich aan uw wensen aan en proberen ze de beste oplossing te vinden om uw budget onder controle te houden.
Wielen
De wielen die het Citroën-netwerk aanbiedt, gaan grote uitdagingen aan! Voor uw veiligheid vindt u in onze garages een compleet assortiment wielen: Zomer-, winter- en vierseizoenenwielen en een keuze uit verschillende fabrikanten, afhankelijk van de leeftijd van uw auto en uw budget.